Hvordan skal du style din top?

top, off-shoulder top
Hvordan styler du din yndlingstop?
Selvom det kan virke simpelt at vælge en top til en lejlighed, er det faktisk en kunst at kunne style den rigtigt. En top kan gøre en stor forskel i dit outfit, og hvis den styles på den rigtige måde, kan det give dig en elegant og stilfuld look. I dette blogindlæg vil vi give dig nogle tips og tricks til, hvordan du kan style dine toppe til forskellige lejligheder året rundt.

Hvordan styler man en top i foråret?

Foråret er den perfekte tid til at eksperimentere med farver og mønstre. Du kan vælge en top med blomsterprint eller pastelfarver for at give et friskt og forårsagtigt look. En anden mulighed er at bære en top med korte ærmer og kombinere den med en blazer eller cardigan, hvis det stadig er lidt køligt udenfor. Tilføj et par ballerinaer eller loafers for at fuldende looket. Basictoppe er nemme at style under en blazer og perfekte til et casual outfit. Her finder du inspiration til hele dit forårsoutfit.

Hvordan styler man en top til sommer?

Sommeren er den perfekte tid til at bære lette og luftige toppe. Du kan style en top med et par shorts, nederdel eller lette bukser. Du kan vælge en top med farverigt print eller pastelfarver for at få et sommerligt look. En anden mulighed er at vælge en hvid top, da den er perfekt til sommeren og kan kombineres med næsten alt. Tilføj et par sandaler eller espadriller for at fuldende looket. Croptoppe kan man heller ikke undvære om sommeren, da de giver lidt luft og er søde til næsten alle outfits. Find inspiration til dit sommeroutfit her.

Hvordan styler man en top i efteråret?

Efteråret er tid til at tage de varmere toppe ud af garderoben. Du kan bære en top med lange ærmer i et varmt stof som strik eller fløjl. Kombiner den med et par jeans eller en nederdel og tilføj et par ankelstøvler eller støvler for at give et efterårsagtigt look. Hvis det er lidt køligt udenfor, kan du tilføje en cardigan eller en blazer over toppen. Mangler du inspiration til efterårets trends? Find den her.

Hvordan styler man en top til vinter?

Når det kommer til vinter, kan det være svært at style en top, da man ønsker at holde sig varm. Du kan dog sagtens bruge en top om vinteren ved at tilføje en blazer eller cardigan over den. Vælg en top i et varmt stof, som for eksempel strik eller fløjl. Du kan også vælge en top med lange ærmer og bære den med en højtaljet nederdel eller bukser. Tilføj et par støvler eller ankelstøvler for at give lidt ekstra varme. Hvis du mangler mere inspiration til de nye vintertrends, kan du finde den her.

Hvordan styler jeg en top med en blazer?

En blazer kan give et elegant og stilfuldt look til enhver top. Du kan bære en top med en blazer over for at give et professionelt look eller bære en top med en kort blazer for et mere casual look. Du kan kombinere det med et par jeans eller en nederdel og tilføje et par hæle eller sneakers for at fuldende looket.

Hvordan styler man en top med low waist-bukser?

Når du styler en top med low waist-bukser, er det vigtigt at sørge for, at toppen ikke er for kort, da det kan give et uønsket udseende. Du kan vælge en top, der falder lige over eller ned til midten af bukserne. En skjorte eller bluse kan også være en god mulighed, da den kan stikkes ind i bukserne og give et mere formelt look. Tilføj et par høje hæle eller sandaler for at give et elegant udseende.
Når du styler en top, er det vigtigt at tage højde for lejligheden og vejret. Hvis du tager disse faktorer i betragtning, kan du style en top på mange forskellige måder året rundt. Husk altid at du skal føle dig godt tilpas i dit outfit, så du kan have selvtillid og føle dig godt tilpas, uanset hvor du går hen.
Vi har også et stort udvalg af festtøj, hvori du finder en masse inspiration til hvilken top, du kan vælge her. 
Knus,
Pigerne fra Astrid Frank

Se vores nyheder

FORUDBESTIL
Ophelia top hvid FORUDBESTILLING
Ophelia top hvid FORUDBESTILLING
Ophelia top hvid FORUDBESTILLING
319 kr.
Nyhed
Sandra t-shirt hvid
Sandra t-shirt hvid
Sandra t-shirt hvid
359 kr.
FORUDBESTIL
Emilia top hvid FORUDBESTILLING
Emilia top hvid FORUDBESTILLING
Emilia top hvid FORUDBESTILLING
319 kr.
Myra stiletter guld
Myra stiletter guld
Myra stiletter guld
349 kr.
Nyhed
Alice denim top blå
Alice denim top blå
Alice denim top blå
339 kr.