Efterårsmode - tid til hygge

Efterårsmode - tid til hygge
Vi klæder dig på til efterårshygge
Efterår = hygge
Efteråret er lig med tid til hygge og stearinlys, varm kakao og varme tæpper. Vi kommer til at se nogle helt nye trends og nogle gengangere i år. Farverne er til at genkende, men er du vimmer, der er nogle ting, jeg ikke havde regnet med ville komme igen.
Læs med her og bliv klædt på til efteråret 2024.

Hvad er efterårets farver? 

Farver til efteråret
Pantone farver var meget populære sidste efterår, og jeg tror, at vi kommer til at se dem igen i år. Som altid er beige, sort, hvid og grå også nogle skønne nuancer at have på, og de klæder mange, men i år skal der lidt mere farve på. Farver såsom, mørkegrøn og mørkeblå samt bordeaux kommer vi til at se meget mere til i efteråret 2024. Vi kommer også til at se en del pastelfarver, som vil følge os igennem året.
 

Hvilket tøj trender efteråret 2024?

Denim efteråret 2024

Denim er en tidløs klassiker, som altid vil være en del af moden, men i efteråret 2024 vil vi se en mere eksperimenterende og dristig tilgang til denimtøjet. Designerne vil fokusere på at tilføje unikke detaljer som for eksempel forskellige farver, print eller dekorationer til denim. Vi har en særlig fidus til jeans i det kommende efterår.

Low waist bukser og nederdele 2024

Noget, som nogle af os har oplevet før og måske har frygtet en smule, er, at low waist bukser og nederdele vil være en stor trend i efteråret 2024. Denne stil er inspireret af 90'ernes mode og vil give et afslappet og cool look. Low waist kan være svært at style, men med den rigtige kombination af toppe og tilbehør kan det skabe et sofistikeret og stilfuldt look.

Baggy pants og jakkesæt 2024

Vi kommer til at se endnu flere jakkesæt til kvinder i det kommende efterår. De var allerede populære sidste år, men i år bliver bukserne bredere og mere afslappet. Det gode ved jakkesæt til kvinder er, at de er så alsidige, og man kan have dem på til stort set alle lejligheder. Her på kontoret har vi dem tit på til hverdag, og jeg ville da lyve, hvis jeg ikke sagde, at mit jakkesæt har været brugt til en bytur eller 5. 

Find vores jakkesæt her

gråt-jakkesæt

Sweaters 2024

Sweaters vil altid være en essentiel del af efterårsgarderoben, men i efteråret 2024 vil der være mere fokus på unikke og interessante detaljer. Designerne vil fokusere på at tilføje mere tekstur og forskellige materialer til sweaters, såsom strik, pels eller plys. Der vil også være mere fokus på farver og print, som kan give sweaters en mere iøjnefaldende og unik stil.
stribede-striktrøje

Frakker 2024

Frakker vil være en anden vigtig del af efterårsmoden i 2024. Lange frakker, trenchcoats og jakker vil alle være på mode, og der vil være flere forskellige stilarter at vælge imellem. Designerne vil fokusere på at tilføje flere detaljer til frakkerne, såsom bælter eller broderier.
beige-frakke

Lange støvler 2024

Lange støvler vil være en vigtig del af efterårsmoden i 2024. Disse støvler kan give et elegant og sofistikeret look, og de kan også bruges til at holde fødderne varme i de koldere måneder. Designerne vil fokusere på forskellige stilarter såsom over knæhøjde støvler eller slouchy støvler, og der vil også være flere forskellige farver og materialer, som lange støvler vil blive fremstillet af. Disse vil variere afhængigt af designeren, men læder og ruskind vil sandsynligvis være populære valg.

sorte-støvler

Sweater weather is coming

Jeg har sagt det før, og jeg siger det lige igen. Vi er helt vilde med sweaters og striktrøjer. De er nemme at style og de kan fuldende ethvert outfit. Vi har et bredt udvalg af forskellige sweatere på shoppen, som du finder her. 
En sweater er god til diverse begivenheder og du kan både dresse den op og ned. Hvis du skal ud at spise, kan du smide en sweater over skuldrene, såfremt det skulle blive koldt, og hvis ikke ser du chic ud imens du spiser. Derudover er den dejlig varm og perfekt til en filmaften på sofaen eller i biografen. 

Hyggelige efterårsaktiviteter

Jeg har spurgt lidt rundt på kontoret i forhold til, hvad de elsker at lave om efteråret, så her får du nogle idéer til hyggelige aktiviter, du kan lave i efteråret 2024.
  • Gå en tur i de flotte farver. Vi elsker alle sammen at komme udenfor, selvom det kan være lidt koldt, men kast sweateren og den varme frakke på og du er klar. Det koster ingen penge, og du kan gå og lytte til en god podcast eller tage en veninde under armen og så en tur ud i skoven.
  • Tag i zoo. Vores butik er placeret i Aalborg, og vi synes, det er virkelig hyggeligt at tage en tur i Aalborg zoo for lidt afveksling. Du kan også kombinere en tur i zoologisk have med din gåtur. På denne måde har du også nogle sjove dyr at kigge på, imens du går rundt. 
  • Tag i biografen. På kontoret er vi blevet enige om, at der bare er nogle film, som man skal se i biografen. Endnu bedre er det jo at få biograf popcorn; der er bare noget over dem, som gør dem bedre. Så behøver du heller ikke tænke på vejret, som vi må blive enige om nogle gange kan være lidt regnfuldt i efteråret. 
  • Tag på café. En hyggetur med pigerne på café siger man sjældent nej tak til. Om efteråret er der heller ikke noget bedre end at varme fingrene på en varm kop kakao. 
Hos Astrid Frank har vi tøj til alle sæsonerne, og du skal selvfølgelig ikke snydes for nogle blogindlæg omkring vinter-, forår- og sommermode.
Få inspiration til årstiderne her! 
Knus,
Pigerne fra Astrid Frank

Se vores nyheder

Nyhed
Lina stiletter sort
Lina stiletter sort
Lina stiletter sort
399 kr.
Nyhed
Nadia bukser blå
Nadia bukser blå
Nadia bukser blå
379 kr.
Nyhed
Sheila bluse beige
Sheila bluse beige
Sheila bluse beige
349 kr.
Nyhed
Celine sandaler blå
Celine sandaler blå
Celine sandaler blå
329 kr.
Nyhed
Maria jakke grå
Maria jakke grå
Maria jakke grå
599 kr.