Returnering og ombytning

Nem returnering og gratis ombytning

Ved returnering af varer afsendt fra Danmark, modregnes fragt på 49,- fra det beløb, som du skal have retur.
Vi tilbyder gratis ombytning af samme type vare, til en anden størrelse. (Læs mere om dette nedenfor)

(Du kan printe din returlabel hjemmefra eller vise den QR-kode, som du modtager i returportalen, i din pakkeshop og de printer labelen for dig)

Opret nemt din returlabel her: GÅ TIL RETUR PORTAL

Husk:

Hos Astrid Frank har du altid 14 dages returret. Der tilbydes ligeledes ombytning af varer i samme periode.
Det er gratis at ombytte og returnere hos vores lager i Aalborg. Dette gælder både for afhentninger og ordre bestilt på vores webshop.
Vi anbefaler, at du benytter vores returlabel fra GLS.

Gratis ombytning

For at sikre den ønskede vare, og undgå den bliver udsolgt, anbefaler vi, at du ombytter på følgende måde.

 • Køb varen i den nye størrelse, som du ønsker at ombytte til.
 • Skriv ”ombytningsordre” i bemærkningsfeltet på din nye ordre.
 • Noter dit nye ordrenummer på din returlabel. Så fratrækker vi ikke returfragten. Husk at skrive BÅDE det nye og det gamle ordrenummer.

Det betyder, at du skal lægge ud for din nye vare, og vi returnerer det fulde beløb, når vi modtager pakken.

Husk at få skrevet ”ombytningsordre” på den nye ordre og notere dit nye ordrenummer på returlabelen. Ellers vil returfragten blive fratrukket returbeløbet.

  Skulle du fortryde efter ombytning og ønsker at sende din ordre retur samt have pengene tilbage, fratrækker Astrid Frank alle forsendelsesudgifterne, der har været i forbindelse med ombytningen, fra det beløb som skal refunderes. Dog maksimalt kr. 100,- i alt. Astrid Frank dækker kun udgifterne ved første ombytning.

  Nem returnering

  Har du fortrudt dit køb, og ønsker du at benytte dine 14 dages returret, så skal du blot printe en returlabel. Når vi skal refundere dit beløb, så fratrækkes returprisen dit tilgodehavende. 

  Returpriser:

  Danmark: 49,00 DKK
  Sverige: 59,00 DKK / Ca. 82,00 SEK
  Tyskland, Belgien, Holland, Finland: 59,00 DKK / ca. 8,00 EUR
  Norge: 250 DKK / ca. 346,00 NOK

  Der tages forbehold for valutaændringer, og derfor kan de internationale priser afvige. De gældende priser udregnes efter DKK.

  BEMÆRK:

  Vi godkender ikke ombytninger og returneringer, hvis varens værdi er forringet, grundet:

  • Varen har været taget i brug.
  • Hvis at vi vurderer, at varen lugter af røg, sved eller vaskemiddel/parfume.
  • Hår eller mærker på produktet.
  • Varerne ikke er returneret i original emballage.

  Gaver

  Gaver kan kun byttes eller returneres, hvis det er aftalt ved købet. Indeholder din ordre en gave, som skal gives 14 dage efter modtagelse, bedes du kontakte os på info@astridfrank.dk, således vi kan forlænge din returret. 

  Reklamation

  Har du en reklamation skal du kontakte os på e-mailen: info@astridfrank.dk med ordrenummer og billeder af den pågældende vare.

  Hvis varen returneres i forbindelse med reklamation eller anden fejl betales fragten af os. Dog kræves det, at pakken sendes gennem vores returportal, samt at du har kontaktet os først, så vi kan godkende reklamationen.

  Såfremt din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Du skal reklamere inden for ’rimelig tid’ efter, at du har opdaget fejlen.

  Tilbagebetaling af beløb

  Returbeløbet er disponibelt indenfor 7 hverdage efter vi har modtaget dine pakke. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen. Hvis du har benyttet MobilePay, vil pengene blive refunderet til det kort, som er tilknyttet din MobilePay.

  Benyttelse af andre fragtfirmaer

  Man kan frit vælge hvilken fragtfirma, der skal sendes retur med. Vælger man ikke at benytte vores egen returportal, er returneringen på eget ansvar.

  Husk pakken SKAL leveres direkte til nedenstående adresse:

  Astrid Frank ApS,
  Schleppegrellsgade 52A, 1.
  9000, Aalborg

  Vi gør opmærksomme på, at pakken skal leveres på vores adresse og ikke til en pakkeshop. Bliver pakken leveret i pakkeshop, bliver den automatisk sendt retur til dig. Vi afhenter IKKE i pakkeshops.

  GÅ TIL RETUR PORTAL HER