Returnering og ombytning

Bæredygtig returnering

Selvom at Astrid Frank er et lille jysk firma, så arbejder vi hver dag på, at lave flere og nye bæredygtige tiltag. Vi vil gerne være med til at bidrage i en mere miljøkorrekt og energibesparende tøjindustri og således gøre vores for, at efterlade et mindre klimaaftryk.

En af de største miljøsyndere er vores returnering, som udover at kræve massere af tid, også kræver unødvendig meget transport og dermed udledning af CO 2.

Vi har derfor ved Astrid Frank lavet et statement om, at returnering ikke er gratis grundet dette. Vi opfordrer også vores kunder til, at tænke over deres køb – kontakt os gerne med spørgsmål vedr. størrelser, billeder af produkterne og kom gerne og prøv varerne fysisk i vores showroom, i Aalborg. Du er selvfølgelig stadig velkommen til, at returnerer dine varer.

Send din pakke nemt og sikkert retur via. vores retur portal

GÅ TIL RETUR PORTAL HER

Returneringen er selvbetalt. Prisen for returfragt bliver fratrukket det beløb, som du skal have retur.  Priserne for returnering afhænger af, hvilket land som pakken sendes fra.

Returpriser:

Danmark: 49 DKK
Sverige: 89,09 SEK
Tyskland: 10,09 EUR
Belgien: 10,09 EUR
Holland: 10,09 EUR
Polen: 106,05 PLN
Finland: 23,53 EUR

(Vi benytter GLS eller DHL som fragtfirma. Vi anbefaler at du gemmer kvittering for afsendelse, samt evt. track-and-trace nummer)

Vi tager ikke din pakke retur hvis at:

  • Varerne ikke fremstår identiske som ved afsendelse.

  • Pakken ikke er pakket forsvarligt ind og tøjet ikke er lagt i original emballage.

  • Varerne lugter af røg, parfume og/eller sved.

  • Mærkerne er fjernet/ødelagte.

  • Hvis at de 14 dages returret er overskrevet.

Pengene bliver udbetalt til den pågældende konto indenfor 1 - 10 hverdage. Hvis du har benyttet Mobilepay, vil pengene blive refunderet til det kort, som er tilknyttet din Mobilepay.

Du er velkommen til at returnere eller ombytte din ordre fysisk hos vores showroom i Aalborg.

Benyttelse af andet fragtfirma

Du er også velkommen til, at benytte andre fragtfirmaer. Her er det på eget ansvar at printe en returlabel. Pakken skal sendes direkte til:

Astrid Frank IVS,
Schleppegrellsgade 52A 1.,
9000, Aalborg

Vi gør opmærksomme på, at pakken skal leveres på vores adresse og ikke til en pakkeshop. Bliver pakken leveret i pakkeshop, bliver den automatisk sendt retur til dig. Vi afhenter IKKE i pakkeshops.

Vi anbefaler at sende retur med DHL eller GLS.

Ombytning

Ved ombytning skal man lave en ny ordre og sende den gamle ordre retur.

14 dages returnering

Du har 14 dages returret fra den dag, at du modtager din pakke. Dette betyder, at pakken skal sendes senest 14 dage efter, at du har modtaget den. 

Reklamation

Har du en reklamation skal du kontakte os på vores e-mail: info@astridfrank.dk med ordrenummer og billeder af den pågældende vare.