Returnering og ombytning

Nem returnering og gratis ombytning

Opret nemt din returlabel ved GLS her: OPRET DIN RETURLABEL HER

Returfragt koster 49,- og er selvbetalt. Du betaler for labelen sidst i linket.

Du kan printe din returlabel hjemmefra eller vælge at få en print fri version. Her får du tilsendt en QR-kode som du kan vise i din pakkeshop og de printer labelen for dig.

HUSK altid at få en indleveringsseddel på din pakke. 

14 dages returret

Hos Astrid Frank har du altid 14 dages returret. Der tilbydes ligeledes ombytning af varer i samme periode. Det er gratis at ombytte og returnere hos vores lager i Aalborg. Dette gælder både for afhentninger og ordre bestilt på vores webshop.

Gratis ombytning

Ved ombytning til en anden størrelse skal du oprette en retur og vælger de produkter fra din ordre du gerne vil have i en anden størrelse og vælge dem i retursystemet. Så bliver der oprettet en ordre i vores system og vi pakker den til dig. Du modtager også en returlabel, så du kan sende de forkerte størrelser tilbage til os. OPRET DIN OMBYTNING HER

Vi ombytter kun til andre størrelser, ønsker du en anden farve eller produkt skal du kontakte kundeservice på info@astridfrank.dk.

Retur priser

Danmark: 49,00 DKK
Sverige: 79,00 DKK
Tyskland, Belgien, Holland, Finland: 69,00 DKK / ca. 9,25 EUR

Der tages forbehold for valutaændringer og derfor kan de internationale priser afvige. De gældende priser udregnes efter DKK.

Bemærk

Vi godkender ikke ombytninger og returneringer, hvis varens værdi er forringet, grundet:

  • Varen har været taget i brug.
  • Hvis at vi vurderer, at varen lugter af røg, sved eller vaskemiddel/parfume.
  • Hår eller mærker på varen.
  • Varerne ikke er returneret i original emballage.

Selvbruner og væsker

Vi godtager ikke returneringer hvor at produktet har været åbnet/brugt. Brydes plomberingen/åbnes produktet frafalder returretten.

Gaver

Gaver kan kun byttes eller returneres efter 14 dage, hvis det er aftalt ved købet. Indeholder din ordre en gave, som skal gives 14 dage efter modtagelse, bedes du kontakte os på info@astridfrank.dk, således at vi kan forlænge din returret. 

Reklamation

Har du en reklamation skal du kontakte os på e-mailen: info@astridfrank.dk med dit ordrenummer og billeder af den pågældende vare.

Hvis varen returneres i forbindelse med reklamation eller anden fejl betales fragten af os. Dog kræves det, at pakken sendes gennem vores returportal, samt at du har kontaktet os først, så vi kan godkende reklamationen.

Såfremt din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Du skal reklamere inden for ’rimelig tid’ efter, at du har opdaget fejlen.

Tilbagebetaling af beløb

Returbeløbet er disponibelt indenfor 7 hverdage efter, at vi har modtaget dine pakke. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen. Hvis du har benyttet MobilePay, vil pengene blive refunderet til det kort, som er tilknyttet din MobilePay.

Benyttelse af andre fragtfirmaer

Det er valgfrit hvilket fragtfirma, som man ønsker at benytte. Vælger man ikke at benytte vores egen returportal, så er returneringen dog på eget ansvar.

Husk, at pakken SKAL leveres direkte til nedenstående adresse:

Astrid Frank ApS,
Kastetvej 26G
9000, Aalborg

Vi gør opmærksomme på, at pakken skal leveres på vores adresse og ikke til en pakkeshop. Bliver pakken leveret i pakkeshop, bliver den automatisk sendt retur til dig. Vi afhenter IKKE i pakkeshops.