Køb af julegaver hos Astrid Frank

Vi har valgt i år at tilbyde vores normale 14 dages retur fra dage hvor pakken modtages, af køberen. Derefter tilbyder vi frem til d. 5 januar helt ekstraordinært, at man kan ombytte til en anden vare eller få tilsendt et tilgodebevis. Vi skal senest have besked om, om man ønsker ombytning eller tilgodebevis på vores mail d. 5/1-2024.

Udvidelsen af reglerne er gældende fra d. 19 november 2023 frem til og med d. 22 december 2023.

Ombytning til anden størrelse

Ombytning til anden størrelse kan gøres frem til og med d. 5 januar 2024. Det foregår ligesom vores normale ombytningsordning.

Eksempel: Du har fået en kjole i størrelse M, men den var for stor, hvorfor du gerne vil have den i S. Du bestiller kjolen i rette størrelse med en ny ordre. Derefter kontakter du os, og fortæller du ønsker ombytning, og giver os dit nye og gamle ordrenummer (eller andet vi kan identificere køber på). Vi tilsender en gratis returlabel, og refundere pengene. Vær opmærksom på, at pengene til gå til den person, der har købt gaven oprindeligt. 

Jeg vil ikke beholde den gave jeg har modtaget

Ønsker du ikke at beholde en gave du har modtaget, så har du følgende muligheder.

  1. Gør brug af den standard fortrydelsesret (14 dage fra afhentning af pakke)
  2. Refundere ordren, og få et tilgodebevis tilsvarende det beløb produktet har kostet. Det kan gøres frem til og med d. 5 janaur 2024.

Du ønsker ikke at beholde en gave. Så kan du frem til og med d. 5 januar kontakte os, og give os ordrenummeret. Så vil vi hurtigst muligt fremsende dig et tilgodebevis tilsvarende værdien af de returnerede produkter. Her vil tilgodehavende altså gå direkte til gavemodtager, i stedet for vedkommende, der har købt gaven.