Hvem er AstridFrank.dk? AstridFrank.dk er en drøm, som er gået i opfyldelse.   Drømmen startede for mange år siden, hvor ønsket   var at lave en hjemmeside med salg af tøj, hvor man   kunne få et bedre indblik i, hvordan tøjet ser ud.   Derfor har det stor betydning for os, at alle billeder og   videoer viser varens kvalitet, farve og form, så   retvisende som det er muligt.
 Derudover har det altid været et stort ønske for os, at   skabe en hjemmeside, hvor modellerne er forskellige   typer af kvinder. Derfor benytter vi os ikke blot af en,   men flere modeller, som har forskellige kropsformer.

Vores varer:
Med inspiration fra den nyeste mode, håndplukker vi vores varer. Vi forsøger at have et stort udvalg med tidens mest moderne farvepaletter. Vi sælger ikke kendte brands, og det er derfor muligt at finde nogle mere unikke varer.
Det meget vigtigt for os, at tøjet er i god kvalitet og lever op til forventningen.

Service:
Servicen er meget vigtig hos os - vi ønsker at gøre alle kunder 100 % tilfredse, og give dem en rigtig god oplevelse. Derfor besvarer vi henvendelser, så hurtigt som muligt. Det er muligt at kontakte os både via vores Instagram og Facebook side: AstridFrank.dk og via mail: Info@AstridFrank.dk. For hurtigst svar, anbefaler vi at kontakte os via mail.
Så har du nogen spørgsmål eller kommentarer, er du altid mere end velkommen til at kontakte os uanset hvad det omhandler.