Hvem er AstridFrank.dk?

AstridFrank.dk er en drøm, som er gået i opfyldelse. Drømmen startede for mange år siden, hvor ønsket var at lave en hjemmeside med salg af tøj, hvor vi kan hjælpe vores kunder med at visualisere, hvordan tøjet ser ud. Derfor har det stor betydning for os, at alle billeder og videoer viser det mest retvisende billeder af varens kvalitet, farve og form.
Derudover har det altid været et stort ønske for os at skabe en hjemmeside, hvor modellerne er forskellige typer af kvinder. Derfor benytter vi os ikke blot af en, men flere modeller, der har forskellige kropsformer.

Vores varer:
Med inspiration fra den nyeste mode håndplukker vi vores varer. Vi forsøger at have et stort udvalg med tidens mest moderne farvepaletter. Vi sælger ikke kendte brands, og det er derfor muligt at finde nogle mere unikke varer.
Det er meget vigtigt for os, at tøjet er i god kvalitet og lever op til forventningerne.

Service:
Servicen er vigtig hos os - vi ønsker at gøre alle kunder 100 % tilfredse, og sikre en rigtig god oplevelse. Derfor besvarer vi henvendelser hurtigst muligt. Det er muligt at kontakte os både via vores Instagram og Facebook side: AstridFrank.dk og via mail: Info@AstridFrank.dk. For hurtigst svar, anbefaler vi at kontakte os via mail.
Så har du spørgsmål eller kommentarer, er du altid mere end velkommen til at tage kontakte.