Bæredygtighed

Bæredygtighed

Vi støtter Plastik Nej Tak!

Mange industrier er dybt afhængige af plastik, og det er vanskeligt at helt stoppe brugen af plastik. Hos Astrid Frank forsøger vi hverdag at reducere brugen af plastik, og bruge genanvendelig materialer, der i højere grad skåner miljøet. Det gør vi sådan, at du kan klikke dine varer hjem med god samvittighed. Læs mere om Plastik Nej Tak her.

Plastik Nej Tak

Vi støtter Miljøvenlig Pakning!

Når vi skal pakke jeres varer ind, så er det for os vigtigt, at vi igen forsøger at skåne miljøet bedst muligt. Derfor anvender vi udelukkende 100% genanvendeligt plastik, når vi sender din pakke afsted. Læs mere om Miljøvenlig Pakning her.

Miljøvenlig Pakning

Anden sortering

Hos Astrid Frank går vi ind for at undgå spild af gode materialer og derfor giver vi vores kunder mulighed for, at købe vores anden sorteringsvarer til meget fordelagtige priser. I dag bliver alt for meget tøj sendt til forbrænding som blandet affald, og dette har hverken forbrugerne eller miljøet gavn af. Oftest har dette tøj kun en lille fejl, kræver en vask, mangler en lille syning eller lignende. Hop ind og følg vores Instagram profil 2sortering, og følg løbende varer vi sælger derigennem. Vær opmærksom på, at varerne kun kan købes ved afhentning, og vi tager ikke varerne retur.

 

Returpolitik 

En af de største miljøsyndere er vores returnering, som udover at være tidskrævende også medvirker til unødvendig meget transport og dermed udledning af CO2.

Vi har derfor ved Astrid Frank lavet et statement om, at returnering koster 49,- grundet dette. Vi opfordrer også vores kunder til, at tænke over deres køb – kontakt os gerne med spørgsmål vedr. størrelser, billeder af produkterne og kom gerne og prøv varerne fysisk i vores showroom, i Aalborg.

Vi printer og vedlægger ikke unødvendige retur-labels og ordrebekræftelser, da alt dette kan findes online og de færreste benytter sig af dette.