Bæredygtighed

Vi støtter 'Plastik Nej Tak'

Hos Astrid Frank forsøger at reducere brugen af plastik og bruge genanvendelig materialer som i højere grad skåner vores miljø. Du kan derfor klikke dine varer hjem med god samvittighed. Læs mere om 'Plastik Nej Tak' her.

Plastik Nej Tak

Vi støtter 'Miljøvenlig Pakning'

Vi anvender udelukkende 100% genanvendeligt plastik, når at vi sender din pakke afsted. Læs mere om 'Miljøvenlig Pakning' her.

Miljøvenlig Pakning

2. sortering

I Aalborg har vi lavet en sektion, hvor at man kan købe alle vores 2. sorteringsvarer. I dag bliver alt for meget tøj sendt til forbrænding som blandet affald og dette har hverken forbrugerne eller miljøet gavn af. Oftest har dette tøj kun en lille fejl, kræver en vask, mangler en lille syning eller lignende. 

Følg med på vores Instagram-profil 2.sortering og se hvilke varer, som vi har liggende eller besøg os på adressen. 

Vær opmærksom på, at varerne kun kan købes ved afhentning i Aalborg og vi tager ikke varerne retur.

Mindre papir

Vi printer og vedlægger ikke unødvendige returlabels og ordrebekræftelser, da alt dette kan findes online og at vores erfaring siger, at disse papirer blot ender i skraldespanden.

Returpolitik 

En af de største miljøsyndere er vores returnering, som udover at være tidskrævende, også medvirker til unødvendig meget transport og dermed udledning af CO2.

Vi har derfor ved Astrid Frank lavet et statement om, at returnering koster 49 dkk grundet dette. Vi opfordrer også vores kunder til, at tænke over deres køb – kontakt os gerne med spørgsmål vedr. størrelser, billeder af produkterne og kom gerne og prøv varerne fysisk i vores showroom i Aalborg.