Bæredygtighed

Bæredygtighed

Vidste du, at tøj og tekstiler udgør den fjerdestørste miljøbelastning i Europa? (www.ecolab.dk)

Selvom at Astrid Frank er et lille jysk firma, så arbejder vi hver dag på, at lave flere og nye bæredygtige tiltag. Vi vil gerne være med til at bidrage til en mere miljøkorrekt og energisparende tøjindustri og således gøre vores for, at efterlade et mindre klimaaftryk.

En af de største miljøsyndere er vores returnering, som udover at kræve massere af tid, også kræver unødvendig meget transport og dermed udledning af CO2.

Vi har derfor ved Astrid Frank lavet et statement om, at returnering koster 49,- grundet dette. Vi opfordrer også vores kunder til, at tænke over deres køb – kontakt os gerne med spørgsmål vedr. størrelser, billeder af produkterne og kom gerne og prøv varerne fysisk i vores showroom, i Aalborg.

Vidste du, at mere end halvdelen af klodens tøj bliver hverken genbrugt eller genanvendt? (www.ecolab.dk)

Hos Astrid Frank går vi ind for at undgå spild af gode materialer og derfor giver vi vores kunder mulighed for, at købe vores 2. sorteringsvarer til fordelagtige priser. I dag bliver alt for meget tøj sendt til forbrænding, som blandet affald, og dette har hverken forbrugerene eller miljøet gavn af. Oftest har dette tøj kun en lille fejl, kræver en vask, mangler en lille syning eller lign.

(Dette tøj kan kun afhentes i vores showroom i Aalborg. Vi opdaterer vores 2. sorterings-Instagram løbende. Disse varer byttes ikke og pengene gives ikke retur)

Andre miljø-korrekte tiltag, som vi bruger hos Astrid Frank: 

  • Vi printer og vedlægger ikke unødvendige retur-labels og ordrebekræftelser, da alt dette kan findes online og de færreste benytter sig af dette.

  • Vi betaler klimakompensation til vores fragtfirma.
  • Vi bruger forsendelsesposer i 100 % genanvendeligt plastik.
  • Vores hovedlager er centralt beliggende i Aalborg og derfor har vi valgt ikke at benytte os af firmabil, men cykler, benytter offentligt transport eller lejer en bil når, at det er nødvendigt.