Vintermoden 2024

vinterjakke
Vinterenstrends 2024/2025
Selvom vinteren er lang og kold, behøver det ikke betyde, at din garderobe skal være kedelig. Vintermode kan være lige så sjov og alsidig som sommermode, og i dette blogindlæg vil vi se på noget af den mest trendy vintermode for 24/25.

Farver til vinteren 2024

Vinter farver
Ja du læste rigtigt, vi skal have endnu flere farver. Nogle af de farver, vi kommer til at se specielt meget til, er blå og grøn. Det skal ikke handle om bare at have farver på i vinteren 2024, det skal handle om, at du bliver glad af at have de farver på. Jeg tror, det bunder en smule i den minimalistiske fashion, som vi har set meget af de sidste par år. Vores tøj har ikke været præget af massevis af farver, og vi skal til at komme ud af vores farveløse skal, selvom jeg personligt synes, at det er lidt svært. 
Farverne vi kommer til at se er også sort, hvid og beige som vi har set de tidligere år. 

Puffer støvler

Puffer støvler har været en af ​​de mest populære vintermode i de seneste år, og det ser ikke ud til at ændre sig i 24/25. Disse støvler er ikke kun trendy, men også yderst praktiske til at holde dine fødder varme og tørre i vintervejret. De er alsidige og kan styles med alt fra en kjole til et par jeans og tilføjer en afslappet og cool vibe til dit outfit.
Vi har et stort udvalg af billige vinterstøvler lige her. 

Striber og hues 2024

Striber og hues vil også være et stort hit denne vintersæson. Fra striber på trøjer og jakker til farverige hues i strikkede materialer vil du se masser af disse designelementer i butikkerne. Kombinationen af ​​striber og hues giver en sjov og legende følelse til dit outfit og kan styles på mange forskellige måder.

Vide bukser

Hvis du vil skifte dine skinny jeans ud til noget mere afslappet, så er vide bukser en af ​​de store trends for vinteren 24/25. Disse bukser er yderst behagelige og varme, samtidig med at de kan styles på en måde, der ser super trendy ud. Kombiner dem med en strikket sweater og puffer støvler for en cool og afslappet vinterlook.

Læder og Faux læder 2024

Læder og faux læder vil også være en stor del af vintermoden i 24/25. Fra læderjakker til faux læderbukser vil du se masser af disse materialer i butikkerne. Disse materialer giver et kantet og cool præg til dit outfit og kan styles på mange forskellige måder.

Store halstørklæder

Endelig vil store halstørklæder også være en stor del af vintermoden i 24/25. Disse tørklæder er ikke kun praktiske i forbindelse med at holde dig varm, men kan også bruges som et statement accessory i dit outfit. Vælg et tørklæde i en farve, der passer til resten af ​​dit outfit, eller vælg et i en kontrastfarve for at tilføje lidt ekstra pop til dit look.

 

Du skal selvfølgelig heller ikke snydes for nogle sjove idéer til aktiviteter til vinter.

Tag ud og nyd det friske vejr. Selvom det er koldt og måske lidt gråt, er vinteren i Danmark en smuk årstid. Nyd sneen og landskabet imens du er ude.

Når du kommer hjem igen kan du sætte dig på sofaen med en dejlig kop kaffe eller varm kakao og se en af de mange fantastiske juleklassikere.

Bag småkager. Vinteren byder ofte på indendørs hygge, så hvorfor ikke invitere sine veninder over til en gang småkager?

Hvis du mangler inspiration til de andre årstider, kan du finde vores blogindlæg omhandlende forårsmode her, sommermode her og efterårsmode her.

 

Knus,
Pigerne fra Astrid Frank

Se vores nyheder

Nyhed
Amanda kjole mørkegrå
Amanda kjole mørkegrå
Amanda kjole mørkegrå
349 kr.
Nyhed
Alberte kjole mørkebrun
Alberte kjole mørkebrun
Alberte kjole mørkebrun
369 kr.
Nyhed
Klara top mørkebrun
Klara top mørkebrun
Klara top mørkebrun
299 kr.
Nyhed
Amanda kjole mørkegrøn
Amanda kjole mørkegrøn
Amanda kjole mørkegrøn
349 kr.
Nyhed
Julia denim bukser
Julia denim bukser
Julia denim bukser
449 kr.