Sommermode

Sommermode
Vi klæder dig på til sommeren
Sol, strand, is og sand mellem tæerne - er en perfekt opskrift på sommer. Sommeren byder på mange fester og sammenkomster mellem venner og familie. Ferier på solkysten eller ferie herhjemme? Her finder du inspiration til sommerens trends og outfits. 


Simpel og klassisk er dette års overskrift. Sidste sommer prydede det af striber, hør, fine toppe, farverige tasker og flipflops. Dette kommer vi helt sikkert til at se igen i år! 

Overdele

Hold det simpelt, det kan være en helt klassisk tanktop eller en tubetop. Smid en fed sweater over skulderen eller en skjorte. Gerne en hel basic skjorte eller stribet, hvis det er stilen du går efter.

  

Underdele

Denim, denim, denim! Igen i år er det en af vores favoritter. Bukser og nederdele i denim kan virkelig gøre noget for ens outfit. Udover det, ser vi også moden med satin nederdele gå igen. Som du også kan style med en simpel t-shirt eller en anden fin top. Til de sene sommeraftener, anbefaler vi at du investerer i et par lækre bukser i hør. 


Accessories

Style dit sommeroutfit med en masse smykker. Øreringe i forskellige former og længder, fine halskæder, farverige armbånd og ankelkæder. Det kan virkelig pifte et outfit op og det er med til at skabe blikfang. Derudover er det essentielt med en taske! Der er et hav af muligheder og man skal have tasker til enhver anledning.
 

 Fodtøj

Der er så mange muligheder for fodtøj hele sommeren. Det danske vejr plejer at være utilregneligt, derfor er det godt at have flere muligheder at gå med.

Musthaves til sommeren:

- Sneakers
- Sandaler
- Flip-flops


 

Knus,
Pigerne fra Astrid Frank