Toppe til hverdag og fest

toppe, top
Toppe til hverdag og fest

Det gode vejr er over os, og det er tid til at vise armene frem. Vi gennemgår nogle af vores favorittoppe her til forårs- og sommervejret. 

Tubetoppe

Tubetoppe, også kendt som bandeautoppe, er en type top uden skuldre og ærmer, der holdes oppe af elastik i toppen. De er enkle og alsidige og kan bruges både til formelle og uformelle begivenheder. Tubetoppe kan styles med en højtaljet nederdel eller et par shorts og er perfekte til sommer- og forårsvejr. Du kan også style tubetoppen med en blazer og et bar habitbukser for et klassisk og kontorvenligt look. Find mere inspiration til hvordan du kan style din blazer her.

Singlets

Singlets er en enkel type top, der normalt har brede skulderstropper og en scoop-neck stil. De findes i en lang række farver og materialer og kan styles på mange forskellige måder. Singlets er perfekte til træning eller en afslappet dag derhjemme og kan også bruges som en lag-på-lag tøjstil.

Sommertoppe

Sommertoppe er en type top, der normalt er let og luftig og er perfekt til varme sommerdage. De findes i mange forskellige stilarter, fra tank tops til bluser, og kan styles med alt fra shorts til nederdele. Sommertoppe fås i mange forskellige farver og mønstre og kan også bruges som en lag-på-lag tøjstil.
toppe, top, emilia top

Festtoppe

Fest toppe er en mere formel type top, der normalt har mere udsmykning og detaljer end en almindelig top. De kan bruges til en aften i byen eller en festlig begivenhed og kan styles med højtaljede bukser eller nederdele. Festtoppe fås i mange forskellige stilarter og materialer og kan også bruges til en mere afslappet tøjstil. Du kan finde mere inspiration til festtøjet lige her.
fest toppe, top

Off-shouldertoppe

Off-shouldertoppe, også kendt som bardottoppe, er en type top, der viser skuldrene og kravebenet. De er ofte feminine og elegante, og de er perfekte til formelle lejligheder. Off-shouldertoppe fås i mange forskellige stilarter - fra bluser til crop tops - og kan styles med en højtaljet nederdel eller et par bukser.
off-shoulder top, toppe

Kjoletoppe

Kjoletoppe er en type top, der ligner en kjole i stil og længde. De er ofte lange og løse og kan styles med et par jeans eller leggings. Kjoletoppe fås i mange forskellige stilarter og materialer, og de kan bruges både til formelle og uformelle begivenheder.

Croptoppe

Croptoppe er alsidige og kan bruges både til hverdag og fest. De kan styles med et par højtaljede bukser og en blazer for et mere kontorvenligt og sofistikeret look men de kan også styles med et par lavtaljede bukser for et mere råt look.

Find vores basictoppe lige her. 
og find inspiration til dit look lige her. 
Knus,
Pigerne fra Astrid Frank

Se vores nyheder

Nyhed
Lina stiletter sort
Lina stiletter sort
Lina stiletter sort
399 kr.
Nyhed
Nadia bukser blå
Nadia bukser blå
Nadia bukser blå
379 kr.
Nyhed
Sheila bluse beige
Sheila bluse beige
Sheila bluse beige
349 kr.
Nyhed
Celine sandaler blå
Celine sandaler blå
Celine sandaler blå
329 kr.
Nyhed
Maria jakke grå
Maria jakke grå
Maria jakke grå
599 kr.