Efterårsmusthaves

Efterårsmusthaves
Det får du brug for til efteråret.

Efteråret kommer!

Efteråret er lige om hjørnet, og vi har da allerede haft et par dage med efterårslignende vejr, der giver lyst til at krybe under tæpperne med en god kop te eller varm kakao; ej at forglemme at iføre sig det helt rigtige, lune efterårsoutfit. Vi har tidligere set på, hvad der er in i dette efterår, men nu vil vi se nærmere på, hvad der kan defineres som værende musthaves.

 

Den perfekte strik

Der er ingen tvivl om, at striktrøjer (og strik generelt) vil være at se i dette efterår, og der er da heller intet bedre end følelsen af en god strik til at holde varmen. Om end du ikke går galt med en strik, kan du overveje, hvordan efterårets farver muligvis skal i spil her; det er bl.a. de mere neutrale farver såsom sort, hvid og beige, vi vil få at se, men der vil også komme mere farvespil i den udstrækning, at eksempelvis især mørkegrøn, mørkeblå og bordeaux vil gøre sig bemærket.
Du kan derfor overveje, om nogle af disse farver vil være et godt valg til din strik. Ellers vil en stribet strik være et sikkert valg, da striber vil stå stærkt i efterårets mode.

Du kan se hele vores guide til striktrøjer her.

 

Chunky boots

Vi har set dem flere år i streg, og vi fremhæver dem igen: Chunky boots er in! Generelt har moden fra 90'erne gjort et comeback, og punkstilens chunky fodtøj er et skønt gensyn, der passer perfekt til det våde efterår. Der er flere muligheder for at finde en chunky sko, der passer til dine præferencer, hvorvidt det er højtskaftede eller ankelhøje støvler, du leder efter, eller måske et par chunky loafers, hvis det skal være ekstra fint. Dine chunky boots kan styles med et sæt jeans og en strik, eller du kan skabe en supersej kontrast mellem det grove og det fine ved at matche kjolen med din yndlingskjole.

Du kan se vores udvalg af støvler, herunder chunky boots, her.
Du kan endvidere læse vores guide til efterårsstøvler her.

 

Jeans

Jeans (og generelt denim) er stort igen, og i ægte 90'erstil er det i særdeleshed jeans med vidde, der er blevet et musthave i efterårsgarderoben. Du skal altså ikke bekymre dig om stramme, ubehagelige jeans, men derimod glæde dig over, at det er mere hyggelige, løse jeans, der skal investeres i. Da matchende over- og underdele også er stort dette efterår, kan du med fordel matche dine jeans med en tilhørende denimjakke eller en denimskjorte.

 

Jakkesæt

Vi forlod 1800-tallet for længst, så kvinder kan også gå i bukser og jakkesæt nu, og det er præcis, hvad der kommer til at ske dette efterår. Adskillelige af de store modehuse peger på jakkesæt som en trend for dette efterår, og det kan vi da godt forstå. Intet oser af power som et flot jakkesæt, og der er da også mange forskelligt udseende jakkesæt, så du kan snildt vælge et, der passer til din egen smag. Om det er stribet, sort eller i farve, med en oversized blazer eller hvad end, du foretrækker, så er jakkesæt i dén grad in, og har du ikke allerede et, må du hellere skaffe dig et.

Du kan finde vores blazere samt habitbukser her.
Du kan også læse mere om, hvordan du styler din blazer eller dykke ned i vores guide til jakkesæt til kvinder.

 

Matchende sæt

Nu har vi talt om, at 90'ernes mode var tilbage, men her taler vi altså ikke om de matchende campinghabitter, mor og far rendte rundt i, men ikke desto mindre er matchende over- og underdele in style. Ved nogle af vores produkter kan du se, at vi anbefaler matchende over- eller underdel, for vi har haft lugtet lunten: matchende farver og sågar matchende materiale og mønster er det store dette efterår. Så når du kigger efter over- og underdele, overvej da at skaffe det matchende modstykke, så du kan stå knivskarpt dette efterår. Se alle vores flotte sæt her.

 

 

Vil du læse mere om efterårets trends og få ideer til efterårsaktiviteter? Skynd dig da ind og læs vores store efterårsguide.

Knus,
Pigerne fra Astrid Frank

Se vores nyheder

Nyhed
Amanda kjole mørkegrå
Amanda kjole mørkegrå
Amanda kjole mørkegrå
349 kr.
Nyhed
Alberte kjole mørkebrun
Alberte kjole mørkebrun
Alberte kjole mørkebrun
369 kr.
Nyhed
Klara top mørkebrun
Klara top mørkebrun
Klara top mørkebrun
299 kr.
Nyhed
Amanda kjole mørkegrøn
Amanda kjole mørkegrøn
Amanda kjole mørkegrøn
349 kr.
Nyhed
Julia denim bukser
Julia denim bukser
Julia denim bukser
449 kr.