På jagt efter nye støvler til efteråret?

På jagt efter nye støvler til efteråret?
Find dine nye efterårsstøvler

Efterårsstøvler

Efteråret er en af vores absolutte favorittider på året - her har vi nemlig for alvor muligheden for at fylde shoppen til randen med nye varer. Sidste år fik vi for alvor sat gang i vores salg af støvler og dette gik over ALT forventning 🙌🏼

Vi gentager selvfølgelig succesen og derfor vil vi gerne vise jer dette års musthaves indenfor fodtøj til efteråret 🍂

Faye støvlerefterårsstøvler

Denne model er efterhånden blevet en klassiker i bybilledet. Sammensætningen af den brede hæl, høje skaft og flotte detaljer gør Faye støvlen til en genial støvle.

Shop Faye støvler her til 399,- her

Margot støvler

efterårsstøvler


efterårsstøvler

Er du måske mere til det stilrene og eksklusive look? Så er vores Margot støvler et musthave. Støvlerne har en bred og lav blokhæl som gør dem nemme at bruge i hverdagen. Spændet foran er en skøn detalje og får dit outfit til sofistikeret ud.

Shop Margot støvler her til 399,- her

Kelly støvlerDenne model har et langt skaft med elastikbånd omkring læggen. Der er lynlås på indersiden af støvlen og en bred og komfortabel sål. Vores Kelly støvle var en af sidste års bestsellers og den er kommet for at blive !

Shop Kelly støvler her til 399,- her

Olive loafers

Denne model er jo ikke en støvle ... men ikke desto mindre er de perfekte til efteråret og kan ikke fremhæves nok fores sofistikerede udseende. Vores Olive loafers er elegante og behagelige sko med et smukt gyldent spænde foran.

Shop Olive loafers her til 399,- her

Jessica støvlerIgen, så har vi et par gennemførte og lange chunky støvler med en behagelig og rå hæl. Vores Jessica model er en smule bredere i skaftet, så vi anbefaler at tage denne model, hvis at man ønsker mere plads omkring læggen.


Hvis at du ikke fandt de rette støvler til netop dig, så kan du se hele vores store sortiment af støvler til efteråret på hjemmesiden.
 

 

Knus,
Pigerne fra Astrid Frank