Hvad er moderne dette efterår?

efterårsjakke
Hvad er moderne dette efterår?

Efteråret har ramt os, og det kan mærkes på både det køligere vejr og på shoppen, som er fyldt til randen med nye efterårsvarer. Følg med i dette opslag og find ud af, hvad der er populært dette efterår og hvilke varer, som er musthaves i din garderobe.

1. Striber

Du har måske allerede opdaget at bybilledet er præget af striber for tiden. Striber et helt klart den mest populære style dette år, og vi kan sagtens se hvorfor; striber giver et eksklusivt og sofistikeret look. Vi har fået en masse varer hjem med striber i forskellige farver, så find din favorit model på hjemmesiden.

2. Chunky støvler

Vi har set denne trend flere år i træk nu, og det må simpelthen være fordi, den er kommet for at blive. Der er nærmest ikke efterår, uden man har erhvervet sig et par cool, rå og chunky støvler. Støvlerne er behagelige at gå i og kan nemt styles med både kjoler og jeans - genialt! Har du brug for ekstra hjælp til at vælge de rette støvler, så læs vores guide her.

vinterstøvler-kvinder

Shop chunky støvler her

3. Cool jakker

Èn ting er helt sikker: man kan aldrig lave et fejlkøb på en cool vinterjakke. Vi har fyldt shoppen med jakker til enhver smag: lange og korte jakker, trenchcoats, bikerjakker og vinterjakker til de helt frostkolde dage.

efterårsjakker-kvinder

Shop alle jakker her

4. Strikveste

Denne her er nærmest også blevet en klassiker efterhånden: store, lækre og behagelige strikveste, som nemt styles udenover en stram trøje eller skjorte. Vi er selv helt vilde med dette look, og derfor har vi fået et skønt udvalg af strikveste på shoppen.

strikveste-med-skyer-kvinder5. Løse og behagelige jeans

Helt ærligt, hvem gider stramme og ukomfortable jeans? Ikke os i hvert fald. 
Dette efterår handler om komfort, og derfor er oversized jeans med bred vidde en sikker vinder i år - genialt altså!

jeans-kvinder

6. Strikkjoler

En af de nemmeste måder at få et simpelt og cool outfit på er at erhverve sig en strikkjole. En strikkjole kræver kun et par fede støvler, en jakke og et par cool solbriller og VUPTI - så er der sammensat et trendy outfit, som helt sikkert vil blive beundret.

strikkjoler-kvinder

Shop alle kjoler her

7. Oversized blazere

Oversized blazere bliver et hit, og de er nemme at style til alt. Du kan bære sådan en til en kjole og sætte den over dine skuldre. Derudover kan du tage den på med en jakkesæt eller med et par flotte habitbukser. Mulighederne er uendelige med en oversized blazer, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Er du derimod ikke til oversized blazere, så har vi et stort udvalg af blazere her. 

Vi håber at dette kunne hjælpe dig til at finde dette års musthaves til din garderobe og blive klogere på, hvad der er moderne dette efterår.
Skulle der være de mindste spørgsmål, eller ønsker du vores anbefalinger, så skal du endelig kontakte os.
Psstt! Du kan finde vores udvalg af støvler lige her!

Skønt efterår piger 🤍
Knus,
Pigerne fra Astrid Frank

Se vores nyheder

Nyhed
Amanda kjole mørkegrå
Amanda kjole mørkegrå
Amanda kjole mørkegrå
349 kr.
Nyhed
Alberte kjole mørkebrun
Alberte kjole mørkebrun
Alberte kjole mørkebrun
369 kr.
Nyhed
Klara top mørkebrun
Klara top mørkebrun
Klara top mørkebrun
299 kr.
Nyhed
Amanda kjole mørkegrøn
Amanda kjole mørkegrøn
Amanda kjole mørkegrøn
349 kr.
Nyhed
Julia denim bukser
Julia denim bukser
Julia denim bukser
449 kr.