Jakkesæt til kvinder

jakkesæt til kvinder
Alt du skal vide om jakkesæt til kvinder

Den ultimative jakkesætguide til at se skarp og stilfuld ud

Kvinder kan bruge jakkesæt til en række forskellige anledninger, både formelle og mere afslappede. Her er 3 anledninger, hvor kvinder kan bære jakkesæt:
  1. Arbejdsrelaterede begivenheder: som nævnt tidligere er jakkesættet ofte det optimale valg til arbejdsrelaterede og professionelle begivenheder. Hos Astrid Frank har vi et stort udvalg af jakkesæt og blazere, som vil give dig det professionelle look, du går efter. Nogle af vores bestseller af blazere er vores Esme og Lala blazer med tilhørende habitbukser.

  2. Festlige begivenheder: Om så du skal til bryllup, galla eller fødselsdagsfest, kan jakkesæt også fungere som trendy og sofistikeret påklædning til sociale arrangementer. Om så du vil kombinere blazeren med habitbukser eller en sød nederdel, kan du finde flotte blazersæt hos Astrid Frank. Vores Lydia sæt findes i 3 flotte farver med tilhørende nederdel eller shorts som underdel er det perfekte sæt til sociale arrangementer.

  3. Tilfældige begivenheder: Om det er en gåtur med vennerne eller en hyggedag med familie, kan jakkesæt også bruges til mere casual begivenheder. Udskift habitbukserne med løse jeans og få et mere hverdagsagtigt look.

Hvornår kan man gå med jakkesæt?

Ofte bliver mange i tvivl om hvornår og til hvilke begivenheder, man kan anvende jakkesæt, men jakkesæt er en af de mest alsidige og tidsløse beklædninger, og uanset om du er en mand eller kvinde, kan et jakkesæt tilføje en utrolig selvtillid og elegance. Ofte er jakkesæt det ideelle valg til professionelle begivenheder, såsom til en jobsamtale, en vigtig præsentation eller et møde. Her formår jakkesættet at give dig et seriøst og professionelt indtryk. I dag bliver jakkesættet dog også brugt som hverdagstøj ved de fleste, derfor kan det også sagtens bruges til en hyggedag sammen vennerne eller til en tur ned til købmanden.

Hvilke accessories kan man tilføje til et jakkesæt for at give det et mere feminint touch?

Selvom jakkesæt er kendt for at være en klassisk og maskulin beklædning, kan man stadig give det et feminint touch ved at tilføje nogle accessories. Her er nogle ideer til, hvordan man kan pifte sit jakkesæt op og give det et mere feminint udtryk:

  1. Smykker: Tilføj et par statement-øreringe eller en halskæde med et feminint vedhæng til dit jakkesæt. Dette vil ikke kun give det et mere personligt præg, men også bløde det op og give det et mere feminint touch.

  2. Sko: I stedet for at vælge de traditionelle sorte pumps eller loafers kan man vælge sko i en mere feminin stil, såsom stiletter eller sandaler med høje hæle. Dette vil give en illusion af længere og slankere ben og samtidig give jakkesættet et mere sofistikeret udseende.

  3. Tasker: En taske er en uundværlig accessory til enhver kvinde, og kan også bruges til at give jakkesættet et feminint touch. En lille clutch i en farve, der matcher jakkesættet, vil give et elegant og sofistikeret look, mens en større skuldertaske kan give et mere casual look.

  4. Scarf eller bandana: En scarf eller bandana kan tilføje farve og mønstre til jakkesættet og samtidig give et mere feminint touch. Vælg et scarf eller bandana i en farve eller mønster, der matcher jakkesættet, eller vælg en kontrastfarve for at skabe et mere interessant udseende.

  5. Bælter: En simpel måde, hvorpå du kan give jakkesættet et feminint touch, er ved at tilføje et bælte i taljen. Dette vil fremhæve den kvindelige figur og give jakkesættet et mere feminint look.

Husk på at de accessories, du vælger, skal afspejle din personlige stil og passe til den anledning, du skal bruge jakkesættet til. Med disse ideer kan du give dit jakkesæt et mere feminint touch og stadig opretholde det klassiske look, som gør jakkesættet så tidløst.

Hvor kan man købe jakkesæt til kvinder?

Som kvinde kan du shoppe dit nye jakkesæt hos Astrid Frank her. Astrid Franks styles er altid opdateret, så du er sikker på at stå skarpt. Har du brug for inspiration til at style din blazer? Så har vi skrevet et indlæg, der hjælper med hvordan du kan tilføje blazeren til dit outfit.

Knus,
Pigerne fra Astrid Frank

Se vores nyheder

Nyhed
Bella kjole sort
Bella kjole sort
Bella kjole sort
399 kr.
Nyhed
Liva stiletter rød
Liva stiletter rød
Liva stiletter rød
359 kr.
Nyhed
Agnes kjole hvid
Agnes kjole hvid
Agnes kjole hvid
429 kr.
Nyhed
Naja sandaler brun
Naja sandaler brun
Naja sandaler brun
329 kr.
Nyhed
Katrine taske brun
Katrine taske brun
Katrine taske brun
359 kr.