Style din strik til vinter og forår 2024

striktrøjer
Hvordan styler jeg min strik til vinter og til forår?

Style din strik til vinter og forår

Noget af det vi elsker aller mest hos Astrid Frank er at hoppe i varme striktrøjer. En ting er at de er super behagelige at have på, en anden ting er at man kan style dem på så mange forskellige måder! Det kan dog være lidt svært at finde fantasien frem til at style sin strik på en smart måde, så den ikke bare er chunky og kedelig at se på. Er du i tvivl om hvordan du kan style din strik på en måde, som får hele dit look til at hænge sammen fra top til tå? Og ønsker du inspiration til hvad du kan style din strik med for at få lige netop det udtryk du ønsker? Det vil vi give dig inspiration til i dette blogindlæg.

 

Det feminine look med striktrøjer

For at få et mere feminint og pænt look, kan du blandt andet style en oversize strik med en pæn nederdel eller have den udover en tætsiddende kjole. Du kan også vælge en strikkjole. Denne er både behagelig at have på, samtidig med at den kan styles op og ned som man ønsker. For det feminine og pæne look, kan den styles med et par strømpebukser, støvler, samt en flot taske.

 

Det afslappede look med striktrøjer

Hvis man ønsker at style sin strik på en måde som er lidt mere afslappet og behageligt, kan man igen vælge strikkjolen med et par strømpebukser og hertil tilføje nogle lækre bamsestøvler, et tørklæde, handsker og eventuelt en hue. 

Man kan også vælge et par behagelige bukser og så tilføje en strik med nogle fine detaljer, som gør looket lidt mere pænt at se på, samtidig med at det er behageligt og praktisk at have på.

 

Den farverige strik

En farverig strik kan pifte et outfit op, hvad end man har tights, jeans, shorts eller noget helt fjerde på. Tager du eksempelvis en grøn strik, kan du tilsætte en grøn taske og evt. et par solbriller som accessorie. Derudover, afhængigt af hvilket udtryk du ønsker, kan du style din strik med boots, sneaks, bamsestøvler eller hvad end du ønsker. Sørg for at holde farvenuacerne i den samme stil. Dette vil gøre dit look mere fuldendt.

 

Skab et råt look med din strik

En stor strik behøves ikke kun at være behagelig og varm at have på, men kan også sammensættes med accessories, som gør hele looket mere råt at se på. Style eksempelvis din strik med et par læderbukser og et par chunky boots. Hertil kan man tilføje et par solbriller, samt en taske som passer til for at fuldende looket.  

Du kan også finde vores guide omkring styling af striktrøjer til vinter lige her <3 

Knus,
Pigerne fra Astrid Frank

Se vores nyheder

Nyhed
Lucca denim jakke
Lucca denim jakke
Lucca denim jakke
499 kr.
Nyhed
Lucca jeans blå
Lucca jeans blå
Lucca jeans blå
399 kr.
FORUDBESTIL
Nyhed
Amelie denim kjole blå FORUDBESTILLING
Amelie denim kjole blå FORUDBESTILLING
Amelie denim kjole blå FORUDBESTILLING
499 kr.
Nyhed
Melina ballerina beige
Melina ballerina beige
Melina ballerina beige
319 kr.
Nyhed
Sofie taske blå
Sofie taske blå
Sofie taske blå
389 kr.