Valentines day 2023

Valentines day 2023
Blomster, chokolade og vin - er du klar til Valentinsdag?
Valentines day nærmer sig med hastige skridt og er en dag dedikeret til romantik. Har du tænkt over hvad dig og din kæreste skal lave på dagen?

I dette oplæg finder du inspiration til ideer hvad i kan lave på dagen, samt outfits. Om du er kæmpe tilhænger af romantik eller bedre kan lide at holde det nede på jorden, så er der med garanti chance for at du finder god inspiration her!

Romantiske idéer til Valentines day:

Restaurantbesøg

Tag ud og spis. Find en fin restaurant og del en lækker flaske vin med hinanden.

Spa-ophold

  Søg lidt væk fra det vante og prøv med et lækkert spa-ophold i stedet. Her kan man også spice det op med nogle bobler og bare slappe af i hinandens selskab.
   
  Tag en mini-ferie

   Har man lyst til noget helt andet, anbefaler vi at man rejser væk et par dage. Det er selvfølgelig mere omkostningsfyldt, men så oplever man også en del. En mini-ferie til Paris vil da være helt oplagt!

   Tag en tur i biografen, teatret eller tivoli

   Der er mange steder man kan tage hen og holde Valentines day. Vi anbefaler at du er åbent for det hele. Det skal nok blive hyggeligt uanset hvad!

   Romantiske idéer til date-night derhjemme:

   Bestil Take-away

    Har i besluttet jer for at blive hjemme på Valentines day, så anbefaler vi jer at bestille noget lækker take-away. Sushi, chinabox, burger, der er mange muligheder!

    Sæt en film på

     Find en god film at sætte på, tag en masse puder og dyner frem og put hele aftenen. Køb eventuelt en masse slik og andre godter, som i kan hygge med.

     Om i tager ud eller bliver derhjemme, så sætter fantasien ingen grænser for hvad i kan foretage jer.

     Outfit Inspiration 

     Find det perfekte Valentines outfit. Her kan du vælge at dresse op og gøre dig i rigtig fin stand. Et godt valg vil uden tvivl være en kjole i rødlige nuancer. Dette skaber helt sikkert blikfang og opmærksomhed fra din kæreste. Pift dit outfit op med en masse smykker og en fin taske. Der er et hav af muligheder, men vigtigst af alt, så skal det være nok du er komfortabel i.

     Med det sagt, håber vi at du fandt dette oplæg interessant og brugbart. 
     Rigtig god fornøjelse!
     Knus,
     Pigerne fra Astrid Frank