Galentines Day 2025

lyserød kjole
Har du hørt om Galentines Day?

Galentines Day = Fejring af venskab 

Galentines Day er en relativt ny højtid, der fejres den 13. februar hvert år. Det er en dag, der hylder venskaber og samhørighed blandt kvinder og piger. I stedet for at fokusere på romantiske forhold handler Galentines Day om at fejre de venskaber, der betyder mest for os.
Her er nogle ideer til, hvordan du kan fejre Galentines Day med dine venner:
Hvad er Galentines Day? Galentines Day blev først introduceret i en episode af TV-serien "Parks and Recreation" i 2010, og det er siden blevet en populær fejring blandt kvinder over hele verden. Det er en dag, hvor kvinder kan samles og hygge sig med deres venner, fejre deres venskaber og styrke deres bånd.

Sådan fejrer du Galentines Day med dine venner

Der er mange måder at fejre Galentines Day på. Du kan invitere dine veninder til en hyggelig brunch, en film- eller spilaften eller lignende. Du kan også arrangere en spadag, hvor I kan forkæle jer selv med ansigtsmasker, pedicure og massage. Eller måske vil I tage på en tur ud i naturen og nyde den smukke udsigt sammen.

Gaveideer til Galentines Day

Hvis du vil give dine venner en gave på Galentines Day, er der mange muligheder at vælge imellem. Du kan give dem en personlig gave, som du selv har lavet, eller du kan købe en gave, der viser, hvor meget du sætter pris på dem. Nogle gode gaveideer inkluderer en samling af deres yndlings snacks og drikkevarer, en bog af deres yndlingsforfatter eller en sød og personlig gavekurv.

Galentines Day brunchopskrifter

En af de mest populære måder at fejre Galentines Day på er ved at arrangere en brunch med dine veninder. Der er masser af lækre opskrifter at vælge imellem, inklusiv pandekager, æggekager, avocadotoast og mimosaer. Du kan også tilføje nogle ekstra touches til din brunch ved at pynte med friske blomster og dekorationer.

DIY Galentines Day-dekorationer

Hvis du vil tilføje lidt ekstra flair til din Galentines Day-fejring, kan du lave dine egne dekorationer. Nogle ideer inkluderer at lave dine egne blomsterdekorationer, hænge hjerteformede balloner op eller lave en fotovæg med billeder af dig og dine veninder.

Galentines Day gavekurve til dine veninder

En anden sjov måde at overraske dine venner på Galentines Day er ved at give dem en gavekurv. Du kan inkludere deres yndlingsgodter, drikkevarer eller små gaver, som du ved, de vil sætte pris på. Du kan også tilføje nogle personlige elementer såsom et brev, hvor du fortæller dem, hvor meget deres venskab betyder for dig.

Ideer til Galentines Day-aktiviteter

Udover brunch og gaveudveksling er der mange andre aktiviteter, som du kan gøre på Galentines Day. Du kan arrangere en DIY workshop, hvor I laver jeres egne smykker eller dekorationer. Du kan tage på en vandretur eller en cykeltur sammen, eller måske tage på en dagstur til en nærliggende by eller seværdighed. Mulighederne er mange, og det vigtigste er at bruge tid sammen og have det sjovt.

Galentines Day citater og ordsprog til at dele med dine venner

Der er mange sjove og inspirerende citater og ordsprog, som du kan dele med dine veninder på Galentines Day. Nogle populære valg inkluderer: "Venner er familie, du vælger for dig selv" og "En ægte veninde er en, der går ind, når resten af verden går ud". Du kan også dele sjove memes eller billeder, der viser jeres unikke forhold og humor.

Sjove Galentines Day-memes og billeder

Galentines Day er også en dag, hvor du kan grine og have det sjovt med dine venner. Der er mange sjove memes og billeder på internettet, som du kan dele med dine veninder og sprede lidt glæde. Fra sjove memes om venskaber til sjove Galentines Day-kort, er der mange sjove ting at dele.

Galentines Day-tema festidéer

Hvis du vil tage din Galentines Day fejring til det næste niveau, kan du arrangere en temafest. Du kan vælge et tema, som I alle kan klæde jer ud til, eller du kan dekorere dit hjem med temainspirerede dekorationer. Nogle ideer inkluderer en 80'erfest, en pyjamasfest eller en fest inspireret af jeres yndlingsfilm eller TV-serie.
Galentines Day er en dag, hvor vi kan fejre og værdsætte vores venskaber på en sjov og meningsfuld måde. Uanset om du vælger at arrangere en brunch, en gaveudveksling eller en temafest, er det vigtigste at bruge tid sammen og skabe minder, der vil vare evigt. Så tag fat i dine veninder, og lad Galentines Day-fejringen begynde!
Valentinsdag er en stor dag for mange, og der er mange, der gerne vil fejre den med deres kæreste. Vi har samlet lidt ideer til påklædningen til valentinsdag her. 
Hvis det ikke er Galentines, du vil fejre, så kan du finde inspiration til valentinsdagdaten med din kære lige her.
Knus,
Pigerne fra Astrid Frank

Se vores nyheder

Nyhed
Amanda kjole mørkegrå
Amanda kjole mørkegrå
Amanda kjole mørkegrå
349 kr.
Nyhed
Alberte kjole mørkebrun
Alberte kjole mørkebrun
Alberte kjole mørkebrun
369 kr.
Nyhed
Klara top mørkebrun
Klara top mørkebrun
Klara top mørkebrun
299 kr.
Nyhed
Amanda kjole mørkegrøn
Amanda kjole mørkegrøn
Amanda kjole mørkegrøn
349 kr.
Nyhed
Julia denim bukser
Julia denim bukser
Julia denim bukser
449 kr.