Hyggelig søndag - styles til filmaften

loungesæt
Outfittet til søndagsfilmen

Hyggeligt tøj til en hyggelig aften

Når man har slidt og slæbt alle hverdagene og måske været social om lørdagen, er der ikke noget bedre end at koble fuldstændig af til en film søndag aften. Det kan være alene, sammen med den bedste ven eller måske endda den udkårne - det vigtigste er, at det er helt og aldeles afslappende uden nogen forventninger om at imponere socialt. Næ nej, i aften skal du hygge dig uden at tænke for meget på, hvordan du fremstår - altså er det ikke vigtigt at være elegant, det er vigtigt at være afslappet og tilpas.

 

Outfittet til filmhygge alene

Når du overhovedet ikke skal være sammen med andre, er der bare klare favoritter til påklædningen. En storfavorit er alt, der begynder med "sweat" - sweatpants, sweatshirts, you name it. Efterhånden kan en sweatshirt bruges i mange sammenhænge (hvilket du kan læse mere om i vores blogindlæg "Behagelige sweatshirts"), men hygge på sofaen i kombination med et par lækre sweatpants er nu en klassiker! Dine sweatpants kan du naturligvis også kombinere med en dejlig varm hættetrøje, for en varm trøje er Alpha og Omega for hygge, hvis der er tale om efterårs- og vintermånederne.
Og så er der selvfølgelig den mulighed, vi ikke må glemme - træk i pyjamassen. Det bliver ikke mere afslappende og hyggeligt end at trække i pyjamassen og tage dynen med ind på sofaen, så hav det in mente hvis du vil gå all in.

 

Hyggeligt og ordentligt outfit

Det er ikke fordi, sweats og pyjamas ikke kan gå an, når du er sammen med andre, for det kan det jo godt, når du skal se film med din bestie eller kæresten, men lad os alligevel udforske andre muligheder for stadig at være hyggeligt påklædt, alt imens man stadig har lidt pænere tøj på, for de to behøver ikke være modsætninger.
Først og fremmest kan vi se på underdele, der både ser fashionable ud, alt imens de faktisk er ret behagelige at have på. Når det kommer til bukser, er der en kategori, der både er noget af det fineste og samtidig rareste at iføre sig, og det er naturligvis habitbukser. Deres lige ben gør, at de ikke sidder tæt og føles strammende, samtidig med at det glatte, bløde stof føles behageligt mod huden. Derfor er det en god kandidat til afslappet, men rigtig pænt tøj.
Et andet godt bud kunne være et par jeans, og nu tænker I nok "Sådan et par jeans kan da umuligt føles behagelige?", men det kan de godt, hvis du glemmer alt om de skintight jeans, der popper op i tankerne som det første. I stedet skal du vende din opmærksomhed mod jeans med vidde i benene, hvor du har bedre frihed og ikke føler dig kvalt. De kan faktisk føles helt behagelige, når de ikke slutter tæt.
For virkelig at føle sig hyggeligt klædt på, er følelsen af frihed jo et element, vi ikke kan udelade, og hvad giver mere luft end en god, løs nederdel? Her taler vi ikke om en tætsiddende nederdel, lad dem være søndag aften, næh, vi taler en løs og luftig nederdel, dine ben næsten forsvinder i.

Med hvad skal du så sætte sammen med disse dejlige underdele? Som sagt er formålet ikke at være elegant, men at være afslappet og tilpas, så derfor skal vi nok ud i standardgarderoben, muligvis den del, der indeholder dine oversized overdele, for igen vil vi gerne ud i noget, der ikke sidder så tæt, at du føler, det er din top, der holder dine organer inde. Normaltsiddende overdele er naturligvis et glimrende valg, men hvis du virkelig vil hygge dig, skal du ud i en oversized overdel, hvor intet sidder tæt ind til kroppen.
Til at starte med er det relevant at tænke over, hvordan vejret er, for en god strik er vanvittigt hyggelig... men ikke under en hedebølge. Hvis vejret er til den lune side, vil en oversized t-shirt eller en almindelig løs top være et godt bud på en overdel, hvor hyggen bæres af det løse element.
Til de køligere måneder kan det ikke siges nok: strik! Især en oversized strik vil være rigtig hyggelig til en filmaften, når det er søndag, og du rigtig skal slappe af. Strikken vil være behjælpelig til at skabe den lune følelse, der er altafgørende for hyggen i efterårs- og vintermånederne, og selvom fokusset ikke er herpå, vil du stadig se elegant ud, imens du hygger dig. What's not to like?
Nu vi taler om strik... hvis du er kjoletypen, kunne du overveje en strikket kjole. Den har samtlige fordele som striktrøjen, men du har måske en bedre oplevelse af hygge og frihed, fordi din bevægelighed er i top, alt imens du er omgivet af det hyggeligste hygge; strik.

Knus,
Pigerne fra Astrid Frank

Se vores nyheder

Nyhed
Bella kjole sort
Bella kjole sort
Bella kjole sort
399 kr.
Nyhed
Liva stiletter rød
Liva stiletter rød
Liva stiletter rød
359 kr.
Nyhed
Agnes kjole hvid
Agnes kjole hvid
Agnes kjole hvid
429 kr.
Nyhed
Naja sandaler brun
Naja sandaler brun
Naja sandaler brun
329 kr.
Nyhed
Katrine taske brun
Katrine taske brun
Katrine taske brun
359 kr.