Behagelige sweatshirts

Behagelige sweatshirts
Når der går hygge i moden

Hygge i trøjer m.m.

De kølige efterårsmåneder ånder os efterhånden i nakken, og vi ved jo alle, at efteråret betyder én ting... HYGGE! Det betyder at være indenfor, imens vi lytter til regnen, spiser hjemmelavede boller, drikker varm kakao og hygger i vores sweatshirts. For ja, du har brug for sweatshirts til efteråret; både til at hygge i, men også til at være fashionable.

 

Fra sport til hygge til mode

Sweatshirten er en langærmet bluse med rund hals og løs pasform. Den er traditionelt lavet af kraftigt bomuld med en lodden vrangside, der bæres ind mod kroppen, hvilket gør den lækker og lun at have på.
Sweatshirten blev oprindeligt opfundet til sport, idet sportsfolk efterspurgte en kandidat til sweateren, der ikke var åndbar i samme stil som sweatshirten. Af samme grund har et af fokusområderne i skabelsen af sweatshirten været funktionalitet, herunder stor bevægelsesfrihed, som også er en følge af den løse pasform.
Den løse pasform og lodne vrang har naturligvis været medvirkende til, at sweatshirten også er blevet brugt af mange til at trække i, når det bare skal være hyggeligt og behageligt. Det er da også som resultat af behageligheden, at sweatshirten har fået det gennembrud, det har. Det var især med Corona, hvor folk vendte sig mod og fik smag for behageligt arbejdstøj, at sweatshirten som modefænomen virkelig blev taget op. Idet der forekom en stigning i populariteten af sweatshirts, begyndte modehusene for alvor at involvere sig og lave kvalitetssweatshirts, således at der hverken gås på kompromis med kvalitet eller design.

 

Alsidighed i sweatshirts

Den kan bruges til sport, til hygge, til at se stylet ud både til hverdag og fest, og ligegyldigt hvad du bruger det som, kan du være ganske moderigtig, så der er ingen tvivl. Sweatshirten er alsidig som bare pokker!
Selve sweatshirten kan se ud på rigtig mange måder, lige fra diskret til farverig, ensfarvet eller mønstret, måske endda med et rigtig flot print på. Du kan bære den over en skjorte, eller du kan bære den i sig selv og se brandgodt ud ligegyldigt hvad. Du kan bære de fleste typer bukser til den, f.eks. habitbukser for et festligt look, eller du kan bære sweatshirten med et par jeans og et par chunky boots for at få et mere casual, råt look. For et fint, festligt look kan du også være den over en kjole med et par stiletter.
Der er uendeligt mange muligheder, og med et alsidigt stykke tøj som sweatshirten er det kun fantasien, der sætter grænser.

Knus,
Pigerne fra Astrid Frank

Se vores nyheder

Nyhed
Liva stiletter rød
Liva stiletter rød
Liva stiletter rød
359 kr.
Nyhed
Katrine taske brun
Katrine taske brun
Katrine taske brun
359 kr.
Nyhed
Katrine taske sort
Katrine taske sort
Katrine taske sort
359 kr.
Nyhed
Mikela taske lysebrun
Mikela taske lysebrun
Mikela taske lysebrun
359 kr.
Udsolgt
Sarah taske brun
Sarah taske brun
Sarah taske brun
399 kr.