Hvad tager man på til bryllup?

Hvad tager man på til bryllup?
Bryllupssæsonen står for døren - har du fundet dit outfit endnu?
Skal du til den helt store bryllupsfest og har svært ved at finde det helt rigtige outfit at tage på? Så har vi i dette opslag samlet en masse inspiration til dig som gæst. 

Dresscode

Som udgangspunkt skal din påklædning være pæn og anstændig, men kan den blive for pæn?

Bryllup er en stor begivenhed og dertil følger massere af "gamle" normer og traditioner med. Farven hvid er et no go som gæst, at tage på. Det siges at hvid kun er forbeholdt bruden og kun hende. Derudover sort, som menes at være "sorgens farve" og bærer man rødt, betyder det i følge gammel tro at man vil stjæle brudgommen. Der er som sagt meget man skal tage højde for, medmindre andet er aftalt med brudparret. 


Bryllupper holdes året rundt, men den største tendens ses at det gøres over sommeren. Derfor anbefaler vi at man finder en smuk sommerkjole frem. 

  


Makeup & Hår

Du kan style dit hår på alverdens måder. Krøller eller opsat, det er fuldstændig op til dig. Husk at der tages mange billeder på sådan en stor dag, så håret skal være sat til perfektion. 


Sko

Her kan du enten tage et par fine stiletter eller sandaler på. Det skal både være fint og praktisk, hvis du har tænkt dig at danse natten lang. 


 


Accessories

Med accessories i form af smykker kan man pifte ethvert outfit op. Om det skal være guld eller sølv, det er helt op til dig. Øreringe, halskæde og armbånd er et musthave til dagen. Vores anbefaling er at holde det simpelt og have en klar linje.


   Go-to

  • Praktisk tøj til hvis vejret skulle ændre sig (sweater eventuelt)
  • Sko eller stiletter du kan gå med hele dagen
  • Fin makeup og flot hår

 

No-go

  • Påfør dig andet end farverne, hvid, sort og rød.
  •  Ikke "over shine" bruden, det er selvfølgelig hendes store dag.
  • Tag ikke afslappet tøj på, som joggingtøj f.eks., det sender det forkerte signal. 
 
Knus,
Pigerne fra Astrid Frank