Den store bryllupsguide

bryllupskjoler
Få inspiration til dit outfit til sæsonens bryllupper

Den store bryllupsguide

Bryllupssæsonen nærmer sig, og hvis du er inviteret til et bryllup, er det vigtigt at finde det perfekte outfit til lejligheden. Inden du begynder at shoppe, er der dog nogle ting, du skal overveje. Vi har lavet en hel kollektion med kjoler, du kan have på til brylluppet som gæst. Her er nogle af de vigtigste ting at huske på, når du vælger dit bryllupsoutfit.

Hvad må man ikke tage på til bryllup?

Undgå farver, der er reserveret til ander.
Selvom det kan være fristende at tage dit yndlingsoutfit på, når du skal til et bryllup, er der nogle ting, du absolut ikke må gøre. For eksempel skal du undgå hvide kjoler og tøj, der er for udfordrende eller afslørende. Fokus bør være på bruden og ikke på dig selv.
 

Hvad tager man på til et sommerbryllup?

Når det kommer til sommerbryllup, er det vigtigt at vælge let og luftigt tøj, der passer til vejret. Du kan overveje en blomstret kjole eller en let dragt. Hvis dresscoden er mere afslappet, kan du vælge en smuk sommerkjole og et par flade sandaler eller wedges.

Gallakjoler til bryllup? JA!

Mens de fleste bryllupper ikke kræver en gallakjole, kan det være en god idé at have en på hånden, hvis du er inviteret til en formel bryllupsfest. En smuk, elegant gallakjole kan være perfekt til en aftenbryllupsfest.

Hvad er formelt tøj, og er der forskel på påklædningen før og efter kl. 18?

Formelt tøj er ofte påkrævet til formelle bryllupper. Det kan inkludere en kjole eller dragt og høje hæle til kvinder og en smoking eller jakkesæt til mænd. Nogle gange kan dresscoden ændre sig efter kl. 18, hvor det kan blive mere formelt. Det er vigtigt at undersøge invitationen eller snakke med værterne for at afgøre, om der er nogle specifikke påklædningskrav for aftenen.

Hvilke farver har man på til et bryllup?

Når det kommer til farver til et bryllup, er der nogle regler at følge. Som tidligere nævnt er det en selvfølge at undgå hvid, da denne farve er forbeholdt bruden. Sort anses også ofte for at være upassende til et bryllup, men det kan være acceptabelt, hvis det er til en mere formel bryllupsfest.
Ellers kan du vælge pastelfarver eller lyse farver som lyserød, blå eller lilla til et forårs eller sommerbryllup. Hvis du er til mere dramatiske farver, kan du vælge en dybere farve som bordeaux eller mørkegrøn til et efterårs- eller vinterbryllup.
lyserødt-sæt-kvinder

Vidste du at brudens moders sko har en betydning?

Ifølge gammel tradition skulle brudens mor bære blå sko til brylluppet, da blå symboliserer kærlighed og troskab. Selvom denne tradition ikke er lige så udbredt i dag, kan det stadig være sjovt at inkludere et blåt element i dit outfit som en slags hyldest til traditionen.
Vidste du også at hvis brudens mor bærer rødt til brylluppet, betyder det, at det er en blåstempling og velsignelse af brylluppet? Og hvis moderen bærer sort til brylluppet, betyder det, at hun ikke anerkender og ønsker ægteskabet. 
At finde det perfekte outfit til et bryllup kan være udfordrende, men hvis du følger disse tips, vil du helt sikkert finde det rigtige tøj til lejligheden. Sørg for at undersøge dresscoden og tag hensyn til årstiden, når du vælger dit tøj. Og husk, det vigtigste er at have det sjovt og nyde festen sammen med brudeparret og resten af gæsterne!
Hvis du stadig har brug for mere inspiration eller hjælp med at finde det perfekte bryllupsoutfit, så tøv ikke med at kontakte vores team for personlig styling og rådgivning. Vi hjælper dig med at finde den perfekte kjole eller dragt, der vil gøre dig til den bedst klædte gæst til brylluppet.
Hvis du mangler hjælp til styling af hele dit outfit med accessories og hårstyling, kan du læse med her. Vi har samlet en masse idéer til dig her. Inspiration til bryllupsoutfittet
Knus,
Pigerne fra Astrid Frank

Se vores nyheder

FORUDBESTIL
Ophelia top hvid FORUDBESTILLING
Ophelia top hvid FORUDBESTILLING
Ophelia top hvid FORUDBESTILLING
319 kr.
Nyhed
Sandra t-shirt hvid
Sandra t-shirt hvid
Sandra t-shirt hvid
359 kr.
FORUDBESTIL
Emilia top hvid FORUDBESTILLING
Emilia top hvid FORUDBESTILLING
Emilia top hvid FORUDBESTILLING
319 kr.
Myra stiletter guld
Myra stiletter guld
Myra stiletter guld
349 kr.
Nyhed
Alice denim top blå
Alice denim top blå
Alice denim top blå
339 kr.