Guide til den perfekte gallakjole

Mila kjole
Har du styr på gallaoutfittet?
Er du på udkig efter den perfekte kjole til din gallafest? Er du ikke helt sikker på hvilken dresscode, der følger med en sådan gallafest? 

I dette opslag vil vi komme ind på alle de ting, der hører til det perfekte galla-outfit og dermed gøre dig tiptop klar til en uforglemmelige gallafest. 

Kjole til galla

Gallakjolen er efter den formelle dresscode en lang og elegant kjole, som for det meste er i en bestemt smuk farve. De farver, der ses mest til gallafester, er rød, grøn, sort og blå. Der kan også sagtens vælges en lidt kortere kjole (midi-kjole). Gallakjolen skal se smuk ud til de mange billeder, der skal tages, men samtidig skal den være god til en omgang lanciers. 

Her er nogle forslag til en smuk gallakjole fra vores webshop. 

mintblå-kjole sort-gallakjole-med-blonde-detalje

 

lyserød-gallakjole lyseblå-gallakjole

Sko til galla

Til en smuk gallakjole skal der også være smukke sko. Et godt match til en lang kjole er altid stiletter. Et sikkert valg er altid en sko med en mere simpel og enkel farve. Husk dog at skoene skal kunne danses i til den traditionelle lanciers. Lyder stiletter og dans som et dårligt match, kan du altid gå med det sikre valg af et par sandaler eller sneakers.

Se her vores store udvalg af forskellige stiletter.

 

sorte-stiletter-med-sløjfe  sorte-stiletter-med-sølv-sljøfe

  

beige-højhælede beige-mules-med-hæl

Tasken til galla

Det er en god ide at medbringe en lille taske til at opbevare forskellige musthaves, der helt sikkert skal bruges i løbet af en fest, som f.eks. makeup, telefon, penge osv. Medbring ikke for stor en taske da dette vil tage fokusset fra din smukke kjole.

 

Nogle eksempler på en lille fin taske til dit outfit kunne være disse:

 

farvede-håndtasker
 

 

 

Smykker til galla

Det sidste lille, men meget vigtige, touch til dit galla-outfit vil være smykkerne. Et sikkert valg er altid smykker i sølv eller guld uden for mange farver. Dette vil give dit look et mere stilrent finish. Du bestemmer selv hvor meget fokus, du ønsker, dine smykker skal tage. Vi ville anbefale nogle små og elegante smykker, som pynter, men ikke tager for meget af fokusset fra kjolen.

 

Nogle gode eksempler kunne f.eks. være disse smykker fra vores webshop.

 

guld-og-sølv-armbånd ring-med-sten
Vi har lavet en guide til gallaaftenen her, som du kan bruge, hvis du mangler inspiration til både outfit og no-gos til galla på gymnasiet.
Knus,
Pigerne fra Astrid Frank

Se vores nyheder

Nyhed
Amanda kjole mørkegrå
Amanda kjole mørkegrå
Amanda kjole mørkegrå
349 kr.
Nyhed
Alberte kjole mørkebrun
Alberte kjole mørkebrun
Alberte kjole mørkebrun
369 kr.
Nyhed
Klara top mørkebrun
Klara top mørkebrun
Klara top mørkebrun
299 kr.
Nyhed
Amanda kjole mørkegrøn
Amanda kjole mørkegrøn
Amanda kjole mørkegrøn
349 kr.
Nyhed
Julia denim bukser
Julia denim bukser
Julia denim bukser
449 kr.