Guide til den perfekte gallakjole

Guide til den perfekte gallakjole
Har du styr på gallaoutfittet?
Er du på udkig efter den perfekte kjole til din gallafest? Er du ikke helt sikker på hvilken dresscode der følger med en sådan gallafest? 

I dette opslag vil vi komme ind på alle de ting der hører til det perfekte galla-outfit og dermed gøre dig tip-top klar til en uforglemmelige gallafest. 

Kjolen

Gallakjolen er efter den formelle dresscode en lang og elegant kjole, som for det meste er i en bestemt smuk farve. De farver der ses mest til gallafester er rød, grøn og blå. Men der kan også sagtens vælges en lidt kortere kjole (midi-kjole). Gallakjolen skal se smuk ud til de mange billeder der skal tages, men samtidig skal den være god til en omgang lancier. 

Her er nogle forslag til en smuk gallakjole fra vores webshop. 

 

  

Skoene

Til en smuk gallakjole skal der også være smukke sko. Et godt match til en lang kjole er altid stiletter. Et sikkert valg er altid en sko med en mere simpel og enkel farve. Husk dog at skoene skal kunne danses i, til den traditionelle lancier. Lyder stiletter og dans som et dårligt match, kan du altid gå med det sikre valg af et par sandaler eller sneakers. 

Se her vores store udvalg af forskellige stiletter.

 

     

Tasken

Det er en god ide at medbringe en lille taske til at opbevare forskellige musthaves som der helt sikkert skal bruges i løbet af fest som f.eks. makeup, telefon, penge osv. Medbring ikke en for stor taske da dette vil tage fokusset fra din smukke kjole. 

 

Nogle eksempler på en lille fin taske til dit outfit kunne være disse:

 

 

Smykker

Det sidste lille, men meget vigtige, touch til dit galla-outfit vil være smykkerne. Et sikkert valg er altid smykker i sølv eller guld uden for mange farver. Dette vil give dit look et mere stilrent finish. Du bestemmer selv hvor meget fokus du ønsker at dine smykker skal tage. Vi ville anbefale nogle små og elegante smykker, som pynter, men ikke tager for meget af fokusset fra kjolen. 

 

Nogle gode eksempler kunne f.eks. være disse smykker fra vores webshop.

 

 

Knus,
Pigerne fra Astrid Frank