Den store galla guide

Den store galla guide
Hjælp! Jeg skal til galla.
Galla er en festlig begivenhed, hvor man gerne vil gøre lidt ekstra ud af sin påklædning. Som kvinde kan det være svært at vide, hvad man skal have på, især hvis man aldrig har været til en gallafest før. I dette blogindlæg vil vi guide dig igennem dresscode, sko og stil til en gallafest på gymnasiet.
Vi har samlet alle vores bud på gallakjoler her.

Hvad skal man have på til galla?

Gallafester er normalt formelle begivenheder, så det er en god idé at klæde sig i en kjole eller en nederdel og en bluse. Kjolen eller nederdelen skal helst nå ned til anklerne, men det kan også være en lidt kortere cocktailkjole. Det mest normale vil være en lang kjole; dog er det vigtigste, at man føler sig tilpas og elegant.

Kan man have sneakers på til galla?

Nej, sneakers er normalt ikke passende til en gallafest. Det er bedre at have et par smukke stiletter, flade sko eller sandaler, der passer til din kjole eller nederdel.
Dette skal selvfølgelig ikke følges, hvis du ikke føler dig komfortabel i nogle af de førnævnte sko. Hvis du har det bedst i et par sneakers, så skal du tage dem på. Det er din aften, og du skal kigge tilbage på den og ikke kun huske, at du ikke følte dig tilpas. 

Hvad er galla dresscode?

Galla dresscode betyder normalt, at man skal klæde sig formelt og elegant. Det betyder, at man skal undgå hverdagstøj og i stedet tage noget mere festligt på. Hvis man er i tvivl om, hvad der er passende, kan man altid spørge arrangørerne eller sine venner.

Kan man have bukser på til galla som kvinde?

Ja, man kan sagtens have bukser på til galla som kvinde. Et par smukke bukser og en elegant bluse kan se lige så godt ud som en kjole.

Kan man have en kort kjole på til galla?

Ja, man kan godt have en kort kjole på til galla, men den skal helst ikke være for kort. En cocktailkjole, der når til knæene, er et godt valg.

Hvad betyder black tie til kvinder?

Black tie dresscode til kvinder betyder, at man skal klæde sig i en formel kjole. Kjolen skal helst være lang, men en cocktailkjole kan også være passende. Man kan bære smykker og elegante sko til at fuldende looket.

Hvad laver man til galla?

Til en gallafest på gymnasiet vil der normalt være masser af musik, dans og sjov. Man kan forvente at se elever i flotte kjoler og smokings, og der vil normalt være mad og drikkevarer. Og det er selvfølgelig næsten umuligt at nævne lanciers, som er en dans med fart på, så hav nogle sko på som du føler dig komfortabel nok til at danse i.

Hvilke sko har man på til galla?

Til en gallafest er det bedst at bære et par sko, der er både stilfulde og komfortable. Høje hæle kan være smukke, men de kan også gøre ondt i fødderne. Sandaler og flade sko er også et godt valg.
På astridfrank.dk har vi et bredt udvalg af smukke kjoler og bukser, der er perfekte til en gallafest på gymnasiet.
Vores sortiment inkluderer elegante kjoler i forskellige længder og farver, der passer til enhver smag og stil. Vores kjoler har flotte detaljer og unikke designs, der vil få dig til at skille dig ud fra mængden. Derudover har vi også et udvalg af bukser og bluser, der kan skabe et elegant og formelt look til en gallafest. Vores tøj er af høj kvalitet og designet med omtanke, så du kan føle dig tilpas og selvsikker, mens du danser natten væk.
Hos Astrid Frank tilbyder vi også en række forskellige sko, der er perfekte til en gallafest. Vi har både stiletter og flade sko, der er designet med både stil og komfort i tankerne. Vores sko er lavet af bløde materialer og har en god pasform, så du kan danse og feste hele natten uden at skulle bekymre dig om ømme fødder.
Afslutningsvis er der mange forskellige stilarter og muligheder, når det kommer til tøj til en gallafest på gymnasiet. Det vigtigste er at vælge noget, som man føler sig godt tilpas i, og som passer til din personlige stil. 
Knus,
Pigerne fra Astrid Frank

Se vores nyheder

Nyhed
Amanda kjole mørkegrå
Amanda kjole mørkegrå
Amanda kjole mørkegrå
349 kr.
Nyhed
Alberte kjole mørkebrun
Alberte kjole mørkebrun
Alberte kjole mørkebrun
369 kr.
Nyhed
Klara top mørkebrun
Klara top mørkebrun
Klara top mørkebrun
299 kr.
Nyhed
Amanda kjole mørkegrøn
Amanda kjole mørkegrøn
Amanda kjole mørkegrøn
349 kr.
Nyhed
Julia denim bukser
Julia denim bukser
Julia denim bukser
449 kr.