Gør indtryk til julefrokosten: Vælg den perfekte kjole

kjole til julefrokost
Find kjolen til julefrokosten

Sæson for julefrokoster og flotte kjoler

Juhuhuuu, det er endelig blevet den tid på året, hvor træbenet skal svinges, Søren skal slås til og de fine kjoler skal ud af skabet, for endelig er det blevet julefrokostsæson med alt, hvad det indebærer, herunder at klæde sig pænt på. Der er flere overvejelser, du skal gøre dig, når det kommer til at finde den perfekte kjole, og vi tager dig med igennem nogle af dem her, så du kan skille dig ud med den helt perfekte kjole.

 

Kjolelængde og kavalergang

Som nævnt er der rigtig mange overvejelser at gøre sig, når man skal finde den perfekte kjole, og nogle af disse overvejelser skal gøres på baggrund af den omgangskreds, du er til julefrokost med. Eksempelvis er den lårkorte kjole med dyb udskæring mest velegnet til familiejulefrokoster, hvis du vil have bedstemors negative kommentarer dertil samt et langt foredrag om, hvad der sømmer sig. Denne type kjole skal du også overveje to gange, inden du tager den på til firmajulefrokosten. Selvfølgelig er der arbejdspladser, hvor alle medarbejdere har så nært et forhold til hinanden, at det ikke skader dit professionelle image, men typisk vil det være en fordel netop også at have et mere professionelt udtryk til en firmajulefrokost - desuden risikerer du, at Kim fra regnskab savler ned i din kavalergang, og hvem gider egentlig det?
Julefrokosten med forskellige vennegrupper (og eventuelt studiet) er selvfølgelig stedet, hvor du kan give den ekstra meget gas i forhold til kjolelængde og udskæring. Her behøver du ikke tænke på, at det skal være ordentligt eller professionelt, derimod skal du bare gøre lige, hvad du har lyst til.
Nu stiller vi disse ting lidt firkantet op, for det vigtigste er selvfølgelig, at du føler dig tilpas i, hvad du har på, og det vil altid trumfe bedstemors bemærkninger om utugt og Guderne må vide hvad.

 

Farven på kjolen

Det største spørgsmål vil næsten altid være, hvilken farve kjolen skal være, og selvfølgelig er der ikke forkerte svar... men det betyder ikke, at der ikke er svar, der er mere oplagte end andre. Der er nogle helt klassiske farver, vi ser igen og igen til julefrokost, fordi de ganske enkelt bare fungerer dertil, og det er naturligvis typiske julefarver. Vi snakker især rød og grøn, men også metalliske farver fungerer supergodt til julefrokosten, og vi ser faktisk, at metalliske nuancer vil være enormt populære til julefrokosterne i år. Ellers vil vi generelt sige, at hvis du holder dig inden for de vinterfarver, der dominerer i år, hvilket du kan læse mere om i vores blogindlæg "Vintermoden 2024", er du ganske sikker.
Et sikkert valg i de fleste festlige sammenhænge kan dog være "Den lille sorte". En lille, sort kjole er et evigt sofistikeret og stilet valg. Vi har at gøre med en tidløs klassiker, der vil være oplagt til julefrokosten, for det hedder sig, at man aldrig er over- eller underdressed i en lille, sort kjole.

 

Glimmerkjolen

Se, nu kommer der gang i festen, for hvad er egentlig mere festligt end en glimmerkjole? Glamouren, elegancen, det festlige udtryk - er der overhovedet en grund til IKKE at vælge en glimmerkjole? Det ved vi ikke, men vi kan give endnu en god grund til netop at vælge en glimmerkjole til julefrokosten: Glimmer i kjoler er med til at reflektere lyset, hvorfor glimmerkjoler har en ganske særlig effekt her i de mørke måneder og ser ekstragodt ud.
Og så er det jo vigtigt at huske, at glimmerkjoler ikke kommer i én udformning og farver, men kommer i et vælg af stilarter og i mange forskellige farver, så mon ikke det burde kunne lade sig gøre at finde én til dig også? I hvert fald er en glimmerkjole den perfekte måde at blive bemærket på.

 

Årets trends

Hvis du er i tvivl om, hvilken vej du skal gå i forhold til kjole, så kan du jo også altid se på to ting: 1) Hvad trender lige nu? og 2) Hvad har altid trendet?
Her vil du blandt andet falde over, at fløjl er et materiale, der er særdeles in lige nu, samtidig med at blonder med sin klassiske femininitet og elegance er populært til årets julefrokostsæson. Den helt store trend for året er dog de tidligere nævnte metalliske farver, der passer knaldhamrende godt til julefrokoster, og som vil så særdeles godt i spænd med glimmer, der også trender. Sikkert er dog at se på, hvad der altid har trendet til julefrokoster, og her taler vi den lille sorte, julefarver i form af rød og grøn samt sorte glimmerkjoler, der er tidløse klassikere. Kjolelængde og udskæring er så betinget af personlige præferencer, så der er det svært at pege på deciderede trends, og derfor er det vigtigt blot at gå efter, hvad du føler dig komfortabel i.

 

Vi håber, at du er blevet klogere på, hvordan du kan gøre indtryk med en megalækker kjole til julefrokosten.

Knus,
Pigerne fra Astrid Frank

Se vores nyheder

Nyhed
Bella kjole sort
Bella kjole sort
Bella kjole sort
399 kr.
Nyhed
Liva stiletter rød
Liva stiletter rød
Liva stiletter rød
359 kr.
Nyhed
Agnes kjole hvid
Agnes kjole hvid
Agnes kjole hvid
429 kr.
Nyhed
Naja sandaler brun
Naja sandaler brun
Naja sandaler brun
329 kr.
Nyhed
Katrine taske brun
Katrine taske brun
Katrine taske brun
359 kr.