Efterårstrend: Striktrøjer

striktrøje, kvinder
Striktrøjer som efterårets trend

Hold varmen til efteråret

Efteråret nærmer sig, farverne på bladene ændrer sig og forårsgarderoben skal frem, bl.a. striktrøjerne. Vi vil se nærmere på den efterårstrend, striktrøjerne bliver, bl.a. hvad du kan lede efter i en god strik, men også hvordan du kan style din strik, så du ser helt og aldeles formidabel ud til efterårshyggen.

  

Lækker strik til kvinder  

At strik trender i de lidt køligere måneder er ikke noget nyt, så man kan fristes til at spørge: Hvorfor? Hvorfor går strik igen som vores efterårsfavorit? Hvad kan striktrøjen, som er så specielt? For os er det åbenlyst; Hvad end det er en hjemmestrikket eller købt striktrøje, man har med at gøre, så er sådan en god striktrøje lig med hygge! Måske det er følelsen af strikkens fibre, måske det er varmen, men én ting er sikkert: Vi kan ikke få nok!

 

Smart strik 

Men hvordan skal din striktrøje så se ud til efteråret? Dette efterår går den generelle mode for sweaters i en mere iøjnefaldende retning, og det må vi forvente vil være det samme med striktrøjen. Den stribede strik vil være en klassiker, men denne sæson vil det blive endnu vildere! Der vil være mere eksperimenterende mønstre og vildere prints, som giver mulighed for at tilpasse efterårets trend til din helt egen stil.

 

Farverige striktrøjer 

Som du kan se i vores store guide til efteråret, er de mere neutrale farver som sort, hvid og beige nogle, vi vil se meget til, men i tråd med det mere iøjnefaldende look, vil der også være mere knald på farverne dette efterår. Vi ser bl.a. mørkegrøn- og blå samt bordeaux som fremtrædende farver, men også pastelfarver vil kunne ses dette efterår. Derfor må vi i særdeleshed kunne forvente at se disse farver pryde vores striktrøjer.

 

Hvordan skal man style strik til efteråret?

Her til efteråret kan du i vores guide til efteråret også se, hvad der ellers vil trende til efteråret, og en af disse ting er denim. Derfor vil det være oplagt at style din striktrøje til et par løse jeans, hvis du gerne vil opnå et casual look. Skal det være mere formelt, kan du med fordel bære din striktrøje over en skjorte til et par habitbukser.

 

Strikkjole

Kan du godt lide strik, men søger du udover den traditionelle striktrøje? I så fald kan du vælge en strikkjole, der kan stiles med et par chunky boots for et råt look, eller du kan overveje at tage en strikvest over en T-shirt eller skjorte.

  

Hvis du gerne vil læse mere om striktrøjer, herunder strik om sommeren og håndtering af strik, kan du læse med i vores blogindlæg "Alt om striktrøjer".

Knus,
Pigerne fra Astrid Frank

Se vores nyheder

Nyhed
Bella kjole sort
Bella kjole sort
Bella kjole sort
399 kr.
Nyhed
Liva stiletter rød
Liva stiletter rød
Liva stiletter rød
359 kr.
Nyhed
Agnes kjole hvid
Agnes kjole hvid
Agnes kjole hvid
429 kr.
Nyhed
Naja sandaler brun
Naja sandaler brun
Naja sandaler brun
329 kr.
Nyhed
Katrine taske brun
Katrine taske brun
Katrine taske brun
359 kr.