Vinterens musthaves

bamsestøvler
Musthaves vinteren 23/24

Ny sæson, nye behov

Når vinteren kommer tættere på, bliver dine garderobemæssige behov skiftet ud, og derfor er det nye musthaves, der dukker op. Nu er det knapt så meget solbriller og nærmere handsker, der er brug for, og vi guider dig igennem og kommer med bud på musthaves for denne vinter.

 

Varmt og bamset

I den danske vinter er det vigtigt at have noget lækkert, varmt fodtøj, der holder vinterkulden ude, og til alles glæde (i hvert fald hos os) er en gammel kending tilbage i spillet: nemlig bamsestøvlerne. De har haft flere storhedsperioder, senest i 00'erne, men vi er svært begejstrede for at se dem vende tilbage. De er nuttede, de er varme og de er dejligt bløde. Der er intet, man ikke bør elske ved dem - især nu, hvor looket har fået en overhaling. Vores bud på musthave bamsestøvler har droppet det høje skaft, så med den lave hæl er de lige til at træde ned i, samtidig med at der er kælet for detaljerne med en chunky sål og mønster, der følger skoens åbning. Jep, vores Molly bamsestøvler er helt klart et musthave denne vinter, og for at gøre det endnu bedre, fås den i flere lækre farver.

 

En varm vinterjakke

Vi fortsætter med udendørsbeklædningen, for endnu et musthave til vinteren er naturligvis en varm jakke til at holde varmen i. Vi har set, at flere forskellige længder hitter i denne vinter, og derfor behøver du ikke lade dig begrænse af en enkelt længde, men kan vælge alt efter, hvad der falder mest i din smag. Vi har naturligvis bud på en lang såvel som en kort vinterjakke, der begge kan betegnes som musthaves denne vinter. I den korte afdeling har vi vores Emily jakke i lysebrun, der med sit fake fur look med garanti vil holde dig lun på de kølige vinterdage. Derudover er jakken velsignet med lækre detaljer i form af et flot bælte og en moderne skrålynlås.
Er du mere til de lange jakker, vil vores Mabel jakke stensikkert være det rette køb for dig. Alt tyder på, at dunjakker vil hitte stort i vinteren 23/24, og vi kan da også se det på populariteten af vores Mabeljakker, der sælger som varmt brød, især den sorte model, der nu er åben for forudbestillinger, men kan du ikke vente, har vi flere lækre farver, du kan bestille hjem nu.

 

Når kulden stiger til hovedet

Når du går udenfor, er det ikke kun krop og fødder, der bliver nedkølet, det kan også blive koldt om hovedet, og en god hue er et musthave om vinteren. I år vil vi gerne se lidt kulør i outfittet, og med en farverig hovedbeklædning er du godt på vej. Af samme grund vil vi anbefale vores Mille hue i mørkegrøn, da den har en smuk og elegant grøn farve, der går godt i spænd med, hvilke farver vi forventer at se til vinter. Er du ikke til iøjnefaldende farver, findes huen naturligvis også i mere nautrale farver.
Men måske vil du gerne have et halstørklæde, der matcher din hue? Intet problem, her er vores Victoria sæt et musthave, da du får det blødeste sæt, der er holdt i samme materiale og derfor matcher helt perfekt. Ved du, hvad det bedste er? Du kan få det i seks forskellige farver, der alle passer til de fleste frakker, da de er holdt i meget neutrale farver.

 

Ingen kolde fingre

Der er intet værre end at have kolde fingre, og derfor er et par gode handsker et absolut musthave til Danmarks vintre. Her vil vi gerne præsentere et fantastisk blødt musthave i form af vores Sofie handsker, som fås i tre lækre farver. De har masser af plads i sig, og de er fremragende til at holde på varmen og vil holde fingrene lune på selv de køligste vinterdage.
Er du mere til handsker med separate rum til fingrene, er et klart musthave vores Nicole handsker, der fås både i sort og creme. Ikke blot er de behagelige og varme som Sofiehandskerne, men der er lavet touchfunktion i pegefingeren, så du kan bruge din smartphone i kulden uden at skulle tage handskerne af. What's not to like?

 

Det pæne jakkesæt

Hvis der er noget, der er populært for tiden, er det jakkesæt for kvinder, og derfor er et lækkert jakkesæt et musthave for enhver. Alt efter, hvad du bærer under blazeren, kan et jakkesæt også snildt dresses op og ned til hverdag og til fest. Derfor mener vi, at vores Emelie blazer og bukser i navy er et klart bud på en musthave til denne vinter. Sættet har en klassisk, flot navyblå farve, der er et rent hit til vinteren, samtidig med at pinstriberne tilføjer et elegant, klassisk touch, og der er hermed tale om et tidløst design.

 

De blå jeans

Denim er in in in, og derfor er et par lækre jeans klart et musthave. Ikke blot ser de lækre ud, de er gode til at holde benene beskyttet mod vinterens kulde.
Det største inden for denim lige nu er at have en vis vidde i buksebenene, og derfor må du bare have fat i vores Alma jeans i mørkeblå. Deres afslappede pasform gør dem behagelige at have på, hvilket er lige, hvad vi eftersøger i vintermånederne, samtidig med at den mørkeblå farve er lige, hvad vi vil se denne vinter.

 

De strik(se) musthaves

Der er nogle musthaves, der er mere MUST end andre, og strik er bestemt en af de største musthaves overhovedet. Nu er strik et vidt begreb, så vi kan nok ikke holde os til én musthave inden for strik, men vi har kæmpet for at begrænse os til tre, så lad os se på tre strikse musthaves.
Først og fremmest er det vigtigt at have en stribet striktrøje i sin garderobe, når man skal gå vinteren i møde. Striber er en modetendens, der har holdt meget længe og ikke ser ud til at forsvinde lige foreløbig og heldigvis da for det, for de striber ser bare godt ud på en striktrøje - hvad end det er sort/hvid eller farve, man bevæger sig ud i. Vores bud på et musthave er vores skønne Selma striktrøje i beige, der ser rigtig elegant ud med sine sorte striber på den beige baggrund, hvor du holder det i neutrale farver, men der alligevel sker lidt mere, end ved de sort/hvide trøjer.
Foruden den stribede strik, skal man også have en elegant, hvid striktrøje, der får én til at falde i et med den nyfaldne sne. Der er ikke meget, der skriger skønhed og renhed mere end en hvid striktrøje, og vores bud på en musthave her er vores Freya striktrøje i hvid, som er dejlig varm og blød at pakke sig ind i. Derudover er den onesize, så den passer de fleste.
Slutteligt er der endnu en musthave inden for strik, og det er selvfølgelig strikkjolen. Hvis ikke vi skal bruge vinteren til at pakke os fuldstændig ind i strik, hvad er vinteren da vil for? Og med en lækker strikkjole, kan du nærmest ikke blive mere pakket ind. Vi mener derfor, at vores Mila strikkjole i sort er et godt sidste bud på et musthave til denne sæson, da den er vildt behagelig grundet dens strækbarhed og det faktum, at den er oversized. Denne kjole er altså både rigtig flot, samtidig med at den skriger på hygge.

 

Vi håber, at I blev klogere på vinterens musthaves.

Knus,
Pigerne fra Astrid Frank

Se vores nyheder

Nyhed
Sandra t-shirt hvid
Sandra t-shirt hvid
Sandra t-shirt hvid
359 kr.
Nyhed
Alice denim top blå
Alice denim top blå
Alice denim top blå
339 kr.
Nyhed
Monica oversized t-shirt grå
Monica oversized t-shirt grå
Monica oversized t-shirt grå
369 kr.
Nyhed
Ella denim nederdel blå
Ella denim nederdel blå
Ella denim nederdel blå
349 kr.
Nyhed
Christine nederdel sort
Christine nederdel sort
Christine nederdel sort
339 kr.