Vest til jakkesæt

vest til jakkesæt
Vesten til det 3-delte jakkesæt

2024s store modefænomen

Nogle modefænomener holder bare en sæson, andre holder længere, og jakkesæt til kvinder må bestemt siges at vare længere end en enkelt sæson. Jakkesættet har været det store hit i hele 2024, og intet lader til, at det slutter lige foreløbig. Vi har tit snakket om jakkesæt som værende en blazer og et par bukser eller en nederdel, men vi må ikke glemme de smukke 3-delte jakkesæt, også kendt som the 3 piece suit, som udover at hitte stort i efteråret og vinteren er en stilfuld måde at holde varmen på. Derfor vil vi nu se nærmere på, hvad det 3-delte jakkesæt kan, og hvordan det kan styles.

 

Det 3-delte jakkesæts kunnen

En generel tendens, vi har set tage scenen i 2024, er matchende sæt, og det ultimative indenfor matchende sæt er da jakkesættet… og jakkesættets konge er det tre-delte jakkesæt! Generelt kan jakkesættet blot bestående af habitbukser og blazer en hel del, men alt hvad det kan, kan det 3-delte jakkesæt gøre bedre!Nogle frygter, at det 3-delte jakkesæt bliver maskulint at se på, men med et tætsiddende jakkesæt vil dine former blive fremhævet og skabe et feminint look, og hele tanken bag det 3-delte jakkesæt var da også at forbedre figuren og fremhæve formerne - af samme grund vil denne type jakkesæt klæde de fleste kvinder.

Så det kan fremhæve din figur, men denne type jakkesæt kan så meget mere! Det giver et ophøjet look, der udstråler sofistikation og tiltrækker opmærksomhed på ganske positiv vis. Og det er kun én af årsagerne til, at denne slags jakkesæt er helt vildt empowering og kan skabe selvtillid ved de fleste.

 

Styling af dit 3-delte jakkesæt

Når du styler dit 3-delte jakkesæt, må du vide en enkelt hellig regel: Sidste knap i vesten lukkes ikke, medmindre der er talt om kjolesæt.

Når det er på plads, kan vi snakke om de lidt sjovere tips og tricks til, hvordan du kan se knaldhamrende godt ud i dit 3-delte jakkesæt. En af de ting, du bør tage stilling til, er hvorvidt du ønsker en vest, der går i ét med resten af sættet eller ej, for begge dele er acceptable og lækre, men de kan bare noget vidt forskelligt. Hvis du tager en vest i samme farve som resten af sættet, går du helt og aldeles ind på elegance, men med en vest i en anden farve, skaber du opmærksomhed på vesten såvel som dig selv.

Det gode ved et jakkesæt som dette er også, at det har mange sammensætningsmuligheder. Ligegyldigt hvad bør der overvejes et par pæne sko, hvad end man lægger det - det kan være et par flotte loafers såvel som et par søde stiletter. Selve overdelen, man har på under vesten, kan også vælges ud fra egen smag og selve lejligheden - måske tænker man med det samme, at en skjorte er oplagt, men du kan også have en simpel t-shirt eller en pæn bluse på. Generelt kan du opnå et nedtonet businesslook til kontoret ved at benytte en hvid t-shirt og et sort 3 piece suit.

Alle ved, at habitbukser og blazer kan fungere uden vest, men kan vesten klare sig uden de andre? Gu’ ka’ den så! Der er flere anvendelsesmuligheder til sådan en vest, og et rigtig godt eksempel er en vest over en t-shirt med enten et par jeans, habitbukser eller nederdel. Derudover kan du bruge vesten som en erstatning for en sød top og ganske simpelt ikke have noget under, men bare bære den med et par bukser til.

Knus,
Pigerne fra Astrid Frank

Se vores nyheder

FORUDBESTIL
Ophelia top hvid FORUDBESTILLING
Ophelia top hvid FORUDBESTILLING
Ophelia top hvid FORUDBESTILLING
319 kr.
Nyhed
Sandra t-shirt hvid
Sandra t-shirt hvid
Sandra t-shirt hvid
359 kr.
FORUDBESTIL
Emilia top hvid FORUDBESTILLING
Emilia top hvid FORUDBESTILLING
Emilia top hvid FORUDBESTILLING
319 kr.
Myra stiletter guld
Myra stiletter guld
Myra stiletter guld
349 kr.
Nyhed
Alice denim top blå
Alice denim top blå
Alice denim top blå
339 kr.