Top 5 Fashion Looks

cargo bukser
De 5 største fashion looks

Fashion trends, der bliver ved

Det er tid til den ultimative kroning af de 5 største fashion looks, og der er visse overvejelser, der skal bringes i spil: Skal det være looks, der trender lige her og nu? Må det være outdated looks, eller skal det være de trends, der har bestået tidens prøve og stadig hitter? Selvom alle tre formater ville skabe fede top 5'er, så bliver det nu altså hovedsageligt de looks, der der har holdt sin status gennem tiden, som indtager pladserne. For at være i den ultimative top 5 Fashion Looks må man nemlig kunne fungere over tid og ikke blot være en døgnflue.

 

1. Det ultimative amerikanerlook

Ifølge eksperter er den største og mest tidløse fashion trend nogensinde de blå jeans, og ikke blot er vi nødt til at respektere det - vi er vilde med det. Både fordi de kan dresses up og ned, som det passer én, men også fordi de kommer i så mange forskellige variantere; højtaljet, lavtaljet, skinny, med vidde, med slidtage.
Men hvad skal der så tilsættes de blå jeans for at skabe det ultimative look? Noget så simpelt som en hvid t-shirt! De fås i alle prisklasser og er lettilgængelige - og så kan de matches med ALT, men lige nøjagtigt de blå jeans er noget særligt, det kaldes typisk det ultimative amerikanerlook. Det kan da bestemt også noget, for det er et look, der dur til det meste - til at tage på job i, drikke en kop kaffe i, handle i. Det kan meget! For lidt ekstra kant og som prikken på i'et kan du desuden tilsætte en læderjakke til looket for at fuldende det.

 

2. Den lille sorte

Vi KAN jo umuligt lave en top 5 over fashion looks uden at nævne legenden: Den lille sorte. Enten har du den lille sorte, ellers må du hellere se at få fat i den, for en lille, sort kjole er et musthave i garderoben - uanset hvordan den så ser ud. For selvom den naturligvis ikke må være for lang som den lille sorte (den skal gerne være knækort), og gerne skal have en enkel, lige silhuet, kan den lille sorte se ud på alverdens måder. Den kan desuden dresses både op og ned, men det er ikke nødvendigt, for som Karl Lagerfeld sagde, er man i den lille sorte aldrig overpyntet eller for enkelt klædt. Sikke nogle ord, intet under at den er med i vores top 5!

 

3. Powersuit

Alle bør eje et powersuit - sådan et jakkesæt, du bare føler dig powerfuld i, fordi det tilfører så meget kraft. For helt ærligt, der er da ikke noget mere boss-agtigt end at være iført jakkesæt, er der? Nej vel?
Jakkesættet til kvinder har trendet siden 1970'erne, og det har dermed bestået tidens prøve, for det er mere populært end nogensinde. Hvorvidt det er sort, beige eller en helt anden farve, og omend det er almindelig eller oversized blazer, ser et jakkesæt vanvittigt godt ud, så hvis du ikke har et i garderoben, må du hellere skaffe dig et. Vi står i hvert fald ved vores valg om at sætte powersuits på listen over toppen af fashion looks.

 

4. Hvide bukser

Hov, jamen skulle vi ikke kun vælge de looks, der havde udstået tidens prøvelser? Egentlig jo, men nogle trends er så enorme, at man ikke kan ignorere dem, og på fashionsettet i 2024 var der bred enighed fra Paris til Los Angeles og København: hvide bukser, især denim, er ved at skubbe de regerende mestre, de blå jeans, af pinden, og de blev spottet oftere.
Til de hvide bukser kan overvejes en sød top eller en flot bluse. Her bør valget enten gå på en overdel i samme farve for at følge moden, som den er lige nu med matchende over- og underdel, eller falde på en overdel i en opmærksomhedsvækkende farve for at skabe kontrast. Uanset hvilken kombi, du vælger, er du garanteret et knaldhamrende lækkert outfit, der med rette hører til på vores ultimative top 5.

 

5. The mini skirt & the crop top

Her sammensætter vi to legender, hvor især den ene tog alle med storm med sin debut i 1960'erne og siden har formået at holde sig i modebilledet - det er naturligvis the mini skirt, altså den korte nederdel eller miniskørtet. Ifølge en undersøgelse baseret på 2000 deltagere i Storbritannien er miniskørtet den mest ikoniske modetrend nogensinde, og det forstår vi da også godt! Det er et symbol på den kvindelige frigørelse og empowerment, den er feminin og forførende, og så er det en tidløs tilføjelse til garderoben.
Men hvad er stort nok til at sætte sammen med miniskørtet på denne ærværdige liste? Byd velkommen til en anden legende, der siden 1980'erne har været at se på runways, på det røde tæppe og i hverdagen til fest og farver såvel som mere casual begivenheder - vores alles crop top. Crop tops er ofte sat sammen med lavtaljede jeans takket være de legendariske looks af Britney Spears og Christina Aguilera (de må havne på en imaginær sjetteplads), men er også helt genial sammen med miniskørtet, og det er især en fantastisk måde at sige, at man er komfortabel i og med sin krop.

 

Det var vores bud på en Top 5 over Fashion Looks - overhovedet! Vi håber, det har været sjovt at læse med, og du kan eventuelt lave din egen Top 5 og more dig med det.

Knus,
Pigerne fra Astrid Frank

Se vores nyheder

Nyhed
Liva stiletter rød
Liva stiletter rød
Liva stiletter rød
359 kr.
Nyhed
Katrine taske brun
Katrine taske brun
Katrine taske brun
359 kr.
Nyhed
Katrine taske sort
Katrine taske sort
Katrine taske sort
359 kr.
Nyhed
Mikela taske lysebrun
Mikela taske lysebrun
Mikela taske lysebrun
359 kr.
Udsolgt
Sarah taske brun
Sarah taske brun
Sarah taske brun
399 kr.