Style din blazer i foråret

blazer
Style din blazer i foråret

Sådan styler du din blazer

Foråret er på vej, og det betyder tid til at opdatere garderoben med lette, alsidige stykker, der passer perfekt til de skiftende vejrforhold. Et af de mest klassiske og tidløse tøjstykke, der kan bære dig gennem forårssæsonen med stil, er blazeren. Uanset om du er på vej til arbejde, et møde eller bare en tur i byen, kan en velsiddende blazer tilføje et strejf af elegance og polerethed til enhver påklædning. Her nedenfor får du 6 tips til, hvordan du kan style din blazer.

Chic og sofistikeret blazer:

For en klassisk, sofistikeret look, skal du parre din blazer med en kort, ensfarvet nederdel. Vælg en blazer i en neutral farve som sort, hvid eller beige, og kombiner den med en enkel, men elegant nederdel i samme farveskema. Afslut looket med et par stilfulde hæle og en lille skulder-taske for et poleret udtryk.

 

Layering med din blazer:

Udnyt forårets skiftende vejr ved at bruge din blazer som en del af et lag-på-lag look. Kombiner den med en let striktrøje eller en skjorte og et tørklæde for ekstra varme, når det er nødvendigt.

Skalér op eller ned:

En blazer er en alsidig beklædningsgenstand, der kan styles op eller ned afhængigt af lejligheden. Tilføj et par stiletter og en taske for at skabe et mere formelt udtryk, eller hold det casual med sneakers og en stor crossover-taske til en dag ud med vennerne.

Accessorize din blazer:

Fuldstændiggør dit outfit med passende tilbehør såsom et par statement-øreringe eller en elegant halskæde. Disse detaljer kan virkelig løfte dit look og tilføje personlighed.

Basics til blazeren:

Når du styler din blazer, er det essentielt at have de rette tætsiddende t-shirts i din garderobe. Vælg en t-shirt med en smigrende pasform, der følger dine kurver, og som tilføjer et strejf af feminin elegance til dit outfit. En sort eller hvid t-shirt er altid et sikkert valg, da det giver et klassisk og sofistikeret udtryk, men du kan også eksperimentere med farver  for at tilføje et pop til din påklædning. En tætsiddende t-shirts skaber det perfekte balancepunkt mellem afslappethed og stil, og de fungerer som det ideelle fundament for din blazer, uanset om du går efter et formelt eller afslappet look.

Klassisk Buks med Pressefold til blazeren:

For at fuldende dit ensemble med blazeren i foråret, kan du vælge en klassisk buks med pressefold. Disse bukser udstråler tidløs elegance og professionalisme, og de tilføjer struktur til dit look, der komplementerer blazerens snit. Vælg en buks i en neutral farve som navy, grå eller beige for et sofistikeret udtryk, der aldrig går af mode. Den pressefoldede detalje langs buksens ben skaber et poleret udseende, der er perfekt til både formelle og mere afslappede anledninger. Du kan style disse bukser med en tætsiddende t-shirt og din blazer for et sofistikeret kontorlook eller med en afslappet bluse og sneakers til en mere afslappet weekendstil. Uanset hvordan du vælger at bære dem, vil en klassisk buks med pressefold tilføje et strejf af tidløs elegance til dit forårsoutfit.

 

Knus,
Pigerne fra Astrid Frank

Se vores nyheder

Nyhed
Lina stiletter sort
Lina stiletter sort
Lina stiletter sort
399 kr.
Nyhed
Nadia bukser blå
Nadia bukser blå
Nadia bukser blå
379 kr.
Nyhed
Sheila bluse beige
Sheila bluse beige
Sheila bluse beige
349 kr.
Nyhed
Kira bukser hvid
Kira bukser hvid
Kira bukser hvid
329 kr.
Nyhed
Celine sandaler blå
Celine sandaler blå
Celine sandaler blå
329 kr.