Student 2024

hvid studenter kjole
Bliver du student i år?

Hej alle sammen!

Sommeren 2024 nærmer sig, og det betyder, at det snart er tid til at fejre de nye studenter! Hvis du er student og spekulerer på, hvad du skal have på til alle de festlige begivenheder, er du kommet til det rette sted. Her kommer nogle tips og idéer til at sikre, at du både ser godt ud og føler dig fantastisk til sommerens store fejring.


Den Klassiske Studentergalla


Den klassiske studentergalla er en tidløs tradition, og her er det vigtigt at finde den perfekte balance mellem elegance og komfort. For pigerne kan en hvid kjole være et sikkert valg, men du kan også eksperimentere med lyse pastelfarver eller en subtil mønstret kjole. Sørg for, at stoffet er let og åndbart, så du kan danse natten lang uden at blive overophedet. For drengene er en lys jakkesæt med en hvid skjorte og et farverigt slips eller butterfly altid et hit. Husk, at skoene også skal være både stilfulde og behagelige, så du kan holde til en lang aften.


Casual og Chic til Havefesten


Mange studentergilder finder sted som havefester, hvor stemningen er mere afslappet. Her kan pigerne vælge en flot sommerkjole i lyse farver eller et sæt bestående af en bluse og en nederdel. Tilføj et par sandaler eller espadriller, og du er klar til fest i solen. Drengene kan gå efter et par pæne shorts og en skjorte i en lys farve, eller måske en polotrøje for et mere casual look. Glem ikke solbrillerne, som både beskytter dine øjne og fuldender sommerlooket.

Cool og Komfortabel til Vognkørsel


Vognkørsel er en af de mest mindeværdige traditioner for studenter, og her er komfort nøgleordet. Pigerne kan vælge en flot playsuit eller en kort kjole, der ikke er for stram, så du kan bevæge dig frit. Sneakers eller flade sandaler er et must for at kunne holde ud hele dagen. For drengene er et par lette chinos og en afslappet skjorte eller t-shirt en god kombination. Husk en hat eller kasket for at beskytte dig mod solen, og en let jakke, hvis vejret skulle skifte.


Formelt og Fashionabelt til Familiearrangementer


Når det kommer til familiefester og formelle middage, er det vigtigt at se præsentabel ud. Pigerne kan vælge en elegant cocktailkjole eller en maxikjole i en smuk farve. Match med et par hæle eller pæne ballerinaer, og tilføj nogle enkle smykker for at fuldende looket. Drengene kan gå efter et mørkt jakkesæt eller en kombination af blazer og pæne bukser. En slips eller butterfly kan tilføje et ekstra touch af elegance.


Afslappet og Trendy til Hverdagsfejringer


For de mere afslappede hverdagsfejringer kan du vælge noget trendy og komfortabelt. Pigerne kan gå efter et par high-waisted jeans med en sød top, eller måske en sommerlig jumpsuit. Et par trendy sneakers eller sandaler vil fuldende looket. Drengene kan vælge et par afslappede jeans eller shorts med en cool t-shirt eller skjorte. Et par sneakers eller loafers vil sikre, at du ser godt ud uden at gå på kompromis med komforten.

Uanset hvilke arrangementer du deltager i som student i sommeren 2024, er det vigtigste, at du føler dig godt tilpas og kan nyde øjeblikket fuldt ud. Vælg tøj, der afspejler din personlige stil, og som får dig til at føle dig selvsikker og glad. God sommer og tillykke til alle de nye studenter!

Knus,
Pigerne fra Astrid Frank

Se vores nyheder

Nyhed
Liva stiletter rød
Liva stiletter rød
Liva stiletter rød
359 kr.
Nyhed
Katrine taske brun
Katrine taske brun
Katrine taske brun
359 kr.
Nyhed
Katrine taske sort
Katrine taske sort
Katrine taske sort
359 kr.
Nyhed
Mikela taske lysebrun
Mikela taske lysebrun
Mikela taske lysebrun
359 kr.
Udsolgt
Sarah taske brun
Sarah taske brun
Sarah taske brun
399 kr.