Stand og sol; style dit sommertøj

sommerkjole
Find dit sommerlook

Strand og Sol: Style Dit Sommertøj


Solen skinner, bølgerne bruser, og duften af saltvand fylder luften - det er endelig tid til en dag på stranden! Men før du pakker strandtasken, er der én ting, der ikke må overses: dit sommertøj. Hvad end din stil er boheme-chic, minimalistisk eller noget midt imellem, er der masser af muligheder for at style det perfekte outfit til en dag fyldt med sol, sand og hav. Lad os dykke ned i nogle inspirerende ideer.


Boho Beach Babe


For den boheme-inspirerede strandelsker er et luftigt, let og etniske mønstre et must. Prøv at sammensætte et par løstsiddende bukser med et matchende crop top i et farverigt, paisley print. Top outfittet af med et par sandaler i læder og et par store solbriller, så er du klar til at danse rundt i solens stråler hele dagen.

Klassisk Chic


Hvis du foretrækker et mere tidløst look, så er et klassisk strandensemble perfekt til dig. En hvid bomuldsskjorte, parret med et par denim shorts, er altid et sikkert valg. Tilføj et touch af elegance med et stråhat og et par stilfulde sandaler. Denne enkle, men sofistikerede stil vil sikre, at du ser fejlfri ud hele dagen.


Sporty Surf Style


For dem, der er mere til action på stranden end at ligge og dase, er sporty surf style det ideelle valg. Grib dine favorit board shorts og en teknisk T-shirt med UV-beskyttelse for at holde dig beskyttet mod solens stråler. Tilføj et par behagelige sneakers og en snapback kasket for at fuldende det afslappede, men stadig stilfulde look.


Romantisk Riviera


Drømmer du om at tilbringe din dag på en italiensk Riviera strand? Lad din garderobe afspejle dette ved at vælge romantiske stykker i lyse farver og bløde stoffer. En smuk, let sommerkjole i pastelfarver vil være det perfekte valg. Par den med et par espadrillos og en stråtaske for at fuldende det sofistikerede, men afslappede look.

Uanset hvilken stil der passer bedst til dig, er det vigtigste at vælge tøj, der får dig til at føle dig komfortabel og selvsikker, så du kan nyde din dag på stranden fuldt ud. Så tag dit favorittøj ud af skabet, smør solcremen på, og tag afsted mod stranden for en dag fyldt med sol, sjov og stil!

Knus,
Pigerne fra Astrid Frank

Se vores nyheder

FORUDBESTIL
Ophelia top hvid FORUDBESTILLING
Ophelia top hvid FORUDBESTILLING
Ophelia top hvid FORUDBESTILLING
319 kr.
Nyhed
Sandra t-shirt hvid
Sandra t-shirt hvid
Sandra t-shirt hvid
359 kr.
FORUDBESTIL
Emilia top hvid FORUDBESTILLING
Emilia top hvid FORUDBESTILLING
Emilia top hvid FORUDBESTILLING
319 kr.
Myra stiletter guld
Myra stiletter guld
Myra stiletter guld
349 kr.
Nyhed
Alice denim top blå
Alice denim top blå
Alice denim top blå
339 kr.