Sommerferie 2024

Blå kjole med stropper

Sommeren nærmer sig. Er du klar?

Sommeren er lige rundt om hjørnet, og det betyder sol, sjov og eventyr! Uanset om du planlægger en spændende storbyferie, en afslappende charterferie eller et roadtrip til fjerne destinationer, er det vigtigt at have det rette tøj med dig. Lad os udforske, hvordan du kan pakke din kuffert til tre forskellige typer af sommerferieoplevelser i 2024.

Stilfuldt gennem storbyens gader i sommeren 2024

Når du drager på storbyferie, handler det om at finde den perfekte balance mellem stil og komfort. Du ønsker at være klar til at udforske alle de fantastiske seværdigheder, byen har at byde på, samtidig med at du ser fantastisk ud på hvert et billede. Her er nogle must-haves til din storbyferie-garderobe:

 1. Lag-på-lag:
  En god idé er at gå efter lag-på-lag metoden. Medbring en jakke, en blazer eller en cardigan der kan holde dig varm, hvis aftenbrisen eventuelt kan blive kølig der, hvor du skal hen.

 2. Komfortable sko:
  En storbyferie er ofte lig med mange skridt i benene, så sørg for at medbringe et par behagelige sko eller et par komfortable sandaler.

 3. Accessories:
  Style dine storby outfits med nogle forskellige accessories, såsom solbriller og en taske til at bære dine vigtigste egendele.

Strandklar: Tøjessentials til charter i sommerferien 2024

En charterferie er lig med afslapning, sol og sand mellem tæerne. Men det betyder ikke, at du skal gå på kompromis med din stil. Her er nogle essentielle items til din solrige getaway:

 1. Lette og luftige items:
  Vælg lette og luftige materialer, som kan holde dig kølig i varmen. Maxikjoler, shorts, nederdele og lette skjorter er ideelle valg.

 2. Cover-ups:
  Udover badetøj er det essentielt at medbringe en form for cover-up, når du skal til poolen eller stranden. En let kjole ville for eksempel være perfekt at kunne tage over sig på turen fra stranden til baren.

 3. Solbeskyttelse:
  Solcreme er naturligvis uundværlig i solen, men glem ikke solbrillerne! Her hos Astrid Frank har vi en masse fine solbriller i mange forskellige styles. Se dem lige her.

Eventyr på vejen: Roadtrip-ready i sommerferien 2024

At tage på roadtrip betyder spontanitet, eventyr og uforglemmelige øjeblikke på vejen. Dit tøj skal være praktisk, behageligt og klar til enhver udfordring. Her er, hvad du bør overveje at pakke til din sommer-roadtrip:

 1. Pak smart:
  Da pladsen er vigtig på et roadtrip, skal du vælge tøj, der er let at pakke og kan mixes og matches. Enkle farver og tidløse stykker er nøglen. Se ekempler på basics og tøj med enkle farver her

 2. Be comfy!:
  Gå efter afslappede, men stilfulde tøjitems som bukser, t-shirts og flade sko. Lag-på-lag-stil er også praktisk, da det tillader dig at justere efter temperaturen.

Ønsker du yderligere inspiration til de perfekte og uundværlige sommerferie items, så klik her.

 

Uanset om du skal på storbyeventyr, charterafslapning eller roadtrip-eventyr, er det vigtigt at vælge tøj, der passer til dine planer og komfortniveau. Med denne tøjguide er du klar til at omfavne sommeren 2024 med stil og lethed. Bon voyage og god tur!

Knus,
Pigerne fra Astrid Frank

Se vores nyheder

Nyhed
Lina stiletter sort
Lina stiletter sort
Lina stiletter sort
399 kr.
Nyhed
Nadia bukser blå
Nadia bukser blå
Nadia bukser blå
379 kr.
Nyhed
Sheila bluse beige
Sheila bluse beige
Sheila bluse beige
349 kr.
Nyhed
Kira bukser hvid
Kira bukser hvid
Kira bukser hvid
329 kr.
Nyhed
Celine sandaler blå
Celine sandaler blå
Celine sandaler blå
329 kr.