Bær hvidt i vinteren

hvid bluse
Hvordan styler man hvid i vinteren?

Sådan styler du hvid i vinteren

Vintermånederne synes måske stadig langt ude i fremtiden, men det er ikke for tidligt at forberede sin garderobe, for pludselig står vinteren for døren. Hvis du er typen, der synes den hvide farve på den nyfaldne sne er helt vidunderlig, og du gerne vil matche, er denne blogpost til dig. Vi vil nemlig se på, hvordan du kan gå vinteren snehvid i møde.

 

Style hvid med hvid

Der er visse overvejelser at gøre sig i forhold til styling af den hvide del af garderoben, når det kommer til vinterperioden. Nogle af overvejelserne er rent smagsbaseret, imens andre går på vind og vejr.
I forhold til vejrforholdene skal tøjet selvfølgelig hjælpe dig med at holde varmen, men det er også værd at overveje, hvorvidt det er top, bund eller begge dele, du vælger at køre i hvid. Der burde ikke være de store udfordringer ved en hvid overdel, men sne og sjap kan have ubehagelige konsekvenser for bukser, der eventuelt har lidt ekstra længde, ikke sidder tæt eller ikke er proppet ind i et par gode vinterstøvler.
Derudover skal du overveje, hvorvidt du vil gå efter hvidt med hvidt, eller om du vil matche dit hvide tøj med en anden farve for at skabe en kontrast og noget spil i dit outfit. Hvidt med hvidt kan se rigtig elegant ud, men det skaber spænding at bringe farver ind i billeder, især denne vinter hvor vi for alvor vil se farver. Heldigvis er styrken ved hvidt tøj, at det er nemt at style til enhver anden farve.

 

Underskøn i hvide underdele

Der er rigtig mange måder at style hvidt tøj på, og som sagt kan det gå sammen med stort set alle farver, og derfor er det mere eller mindre kun fantasien, der sætter grænser, men alligevel kommer vi her med nogle gode bud på, hvordan du kan iklæde dig hvidt, så du ser fashionable ud.

Et elegant valg vil altid være hvide jeans. Denim har været et kæmpehit i år, og med hvide jeans vil du se rigtig moderigtig ud. De vil naturligvis også kunne dresses både op og ned, hvor du kan gå efter et casual look med en t-shirt og cardigan eller en flot sweatshirt med farve og print, eller du kan gå efter et elegant og sofistikeret look med en sort blazer, hvilket vil fungere godt til en mere formel begivenhed; især med hæle og smykker, der vil give looket et feminint touch.
I forhold til hvide underdele vil hørbukser også være en god mulighed. Mange tror fejlagtigt, at hør er begrænset til sommerhalvåret, men faktisk er hør temperaturregulerende, således at det holder dig kølig om sommeren, men varm om vinteren. Det geniale ved hørbukser er også, at de kan styles så forskelligt, at der kan styles mange forskellige looks. For lækre hvidt-i-hvidt-looks kan du prøve en hvid t-shirt stylet med en halskæde, der hænger udover. Du kan også overveje en let hørbluse med enten en læderjakke eller en blazer udover for et mere udfordrende look.
Er du mere vil nederdele, vil en lang, hvid nederdel kunne matches med en farverig strik for et casual hverdagslook, eller du vil kunne style den med en sød top eller pæn bluse til mere festlige lejligheder.

 

Over the top i hvide overdele og kjoler

 En hvid kjole vil også være et elegant valg til vintersæsonen, idet hvide kjoler skaber et pænt, klassisk look, hvilket kan enten udfordres eller understøttes af, hvad man vælger at kombinere den med. For at styrke det klassiske look men samtidig skabe lidt spil, kan du kombinere den hvide kjole med en blazer i stærke blå farver, gerne helt mørkeblå.

Hvide overdele vil selvfølgelig også kunne styles med det meste alt efter hvilket look, du tilstræber. En regulær hvid t-shirt vil kunne skabe et cool og afslappet look sammen med et par løse jeans, hvilket især vil se godt ud i mørkeblå jeans, der vil skabe noget kontrast. Hvis du derimod styler din hvide t-shirt med et par habitbukser, opnår du et halvformelt, sofistikeret look i den mere klassiske stil. Samme looks kan opnås med en hvid strik, der også i allerhøjeste grad vil hjælpe med at holde varmen til vinter, og som må siges at være den ultimative vinterbeklædningsgenstand.

 

Style din hvide skjorte

I forhold til den hvide del af garderoben kan den hvide skjorte ikke ignoreres - slet ikke denne sæson. Den hvide skjorte kommer i mange materialer og udformninger, og de kan hver især styles til perfektion på forskellige måder, og vi har set nærmere på hvilke fede looks, man kan skabe ud fra hvide skjorter.

For at starte med den figursyede skjorte, vi kender, så har den de features, at den fremhæver formerne og skaber et feminint udtryk, samtidig med at du ligner en total boss. Den kan i bund og grund styles med det meste - jeans for et elegant, casual look eller bukser, eventuelt en pæn nederdel for et mere formelt look. Hvis du er klar på et edgy look, kan den figursyede skjorte matches med et par læderbukser. Det giver som sagt kant, men det er også godt i forhold til at holde varmen til vinter.

Ser vi derimod på den oversized hvide skjorte, har den både lignende såvel som anderledes anvendelsesmuligheder. Det er typisk de elegante og klassiske looks, man vil opnå ved brug af en oversized skjorte. Ved at kombinere skjorten med et par stramme jeans eller leggings, vil du få et både klassisk og elegant look, der ikke er til at gå galt i byen med, da det er et meget tidløst udtryk. Hvis man derimod er til et mere loose fit, f.eks. med et par habitbukser, vil du uden tvivl opnå et rigtig elegant look, der kan bruges til såvel fest som en dag på kontoret. Du kan selvfølgelig også gå hele vejen og style din oversized hvide skjorte med en stram nederdel, strømpebukser og støvler for et klassisk, men dødlækkert kontorlook eller til brug næste gang du skal i byen. For et casual look, der alligevel indeholder attitude, kan du bruge din oversized hvide skjorte som erstatning for en cardigan, således at du har den over din top eller t-shirt.

Som nævnt kommer den hvide skjorte i flere forskellige udformninger og materialer, og et populært materiale er da også satin og silke. Disse vil se rigtig godt ud sammen med et par chinos eller en nederdel, hvis du gerne vil have et mere feminint look end det, der skabes med et par chinos. Skjorten kan hænge løst for et klassisk, elegant look, eller du kan sætte den i buksekant for at være mere edgy i din udstråling.

Vi må endelig heller ikke glemme de skønne hvide skjorter med flæser. Det gode ved en flæseskjorte er, at det aldrig bliver kedeligt, men derimod skaber et festligt udtryk, der til hver en tid vil peppe det klassiske look op. For stadig at blive i det tidløse, klassiske look kan flæseskjorten kombineres med et par habitbukser eller et par stramme jeans og støvler, men går du efter noget mere afslappet og moderne, kan du for noget mere kontrast style din hvide flæseskjorte med et par cargobukser.

Endelig har vi den helt lange, hvide skjorte eller skjortekjolen. Disse vil typisk være mere sommerlige, men kan stadig bruges til vinter, såfremt de styles rigtigt, eksempelvis ved at tilføje leggings og høje støvler, der hjælper med at holde på varmen, eller eventuelt matcher den lange skjorte eller skjortekjolen med et par bukser og sneakers, eventuelt vinterstøvler. Begge looks kan fuldendes med en blazer, der tilføjer elegance til et ellers meget feminint og casual look.

 

Rigtig dejlig snehvid vinter <3

Knus,
Pigerne fra Astrid Frank

Se vores nyheder

Nyhed
Liva stiletter rød
Liva stiletter rød
Liva stiletter rød
359 kr.
Nyhed
Katrine taske brun
Katrine taske brun
Katrine taske brun
359 kr.
Nyhed
Katrine taske sort
Katrine taske sort
Katrine taske sort
359 kr.
Nyhed
Mikela taske lysebrun
Mikela taske lysebrun
Mikela taske lysebrun
359 kr.
Udsolgt
Sarah taske brun
Sarah taske brun
Sarah taske brun
399 kr.