Sådan styler du sensommerens trends

sensommer trend, rød taske
Hvordan skal jeg style det?

Sensommerens Trends: Sådan Styler Du Dem

Sommeren går på hæld, og sensommerens mode begynder at tage form. Denne overgangsperiode byder på en spændende blanding af lette sommerstykker og de første efterårselementer. Her er en guide til sensommerens trends og hvordan du kan style dem, så du er klar til de køligere dage uden at miste sommerens friskhed.

Den Røde Trend: Fra Solnedgang til Street Style

Farven rød har gjort et stort comeback denne sensommer. Rød symboliserer passion, energi og selvtillid, og det er en farve, der kan løfte ethvert outfit. For at inkorporere rød i din garderobe, kan du starte med en rød kjole eller en rød blazer. Kombiner disse med neutrale farver som hvid, sort eller beige for at skabe balance og lad den røde farve være det centrale element i dit look.

Styling Tip:

Prøv en rød bluse med højtaljede bukser og en let jakke for et stilfuldt og professionelt look. Tilføj røde læber for at fuldende stilen.

Lag-på-Lag: Komfort og Stil

Når temperaturen begynder at falde, er lag-på-lag en uundgåelig trend. Det handler om at kombinere forskellige teksturer og længder for at skabe dybde og interesse i dit outfit. Start med en let basislag som en tanktop eller t-shirt, og tilføj derefter en cardigan, en denimjakke eller en blazer.

Styling Tip:

En langærmet trøje under en kjole kan både holde dig varm og se trendy ud. Afslut med ankelstøvler for et komplet sensommerlook.

Blomsterprint: Fra Sommer til Efterår

Blomsterprint er ikke kun forbeholdt sommeren. Sensommeren er perfekt til at bære blomsterprint i mørkere nuancer og tungere stoffer. En blomstret kjole kan parres med en læderjakke for et edgy look eller med en striktrøje for et mere afslappet og hyggeligt outfit.

Styling Tip:

Prøv en blomsterprintet nederdel med en simpel turtleneck og støvler. Tilføj en bredskygget hat for et sofistikeret touch.

Statement Accessories: Gør Dit Look Personligt

Sensommeren er tid til at eksperimentere med statement accessories. Store øreringe, chunky halskæder og farverige tasker kan forvandle et simpelt outfit til noget særligt. Vælg accessories, der komplementerer din personlige stil og tøv ikke med at blande og matche forskellige elementer.

Styling Tip:

En rød taske eller et par røde sko kan være den perfekte måde at binde farven rød ind i dit look uden at overdrive det.

Komfortable Fodtøj: Stil Møder Funktion

Komfort er nøglen, især når man skal balancere mellem varme dage og kølige aftener. Sneakers, loafers og ankelstøvler er ideelle valg til sensommeren. De er alsidige nok til at blive brugt med alt fra kjoler til jeans og tilføjer samtidig et moderne touch til dit outfit.

Styling Tip:

Prøv at kombinere en feminin kjole med et par hvide sneakers for et friskt og ungdommeligt udtryk. Ankelstøvler kan styles med cropped jeans og en chunky sweater for et mere efterårsagtigt look.

Sensommeren er en fantastisk tid til at lege med mode og udforske nye trends. Uanset om du foretrækker den dristige røde farve, elsker lag-på-lag looket eller vil eksperimentere med statement accessories, er der masser af muligheder for at udtrykke din personlige stil. Husk, at det vigtigste er at føle sig godt tilpas og selvsikker i det, du har på. God styling!

Knus,
Pigerne fra Astrid Frank

Se vores nyheder

Nyhed
Gianna jakke creme
Gianna jakke creme
Gianna jakke creme
799 kr.
Nyhed
Clara jakke lysebrun
Clara jakke lysebrun
Clara jakke lysebrun
699 kr.
Nyhed
Cecilia nålestribet blazerkjole sort
Cecilia nålestribet blazerkjole sort
Cecilia nålestribet blazerkjole sort
599 kr.
Nyhed
Sara bluse mørkebrun
Sara bluse mørkebrun
Sara bluse mørkebrun
329 kr.
Gianna jakke sort
Gianna jakke sort
Gianna jakke sort
799 kr.