Sådan styler du dine lange støvler

lange støvler
Styling af lange støvler

Kom langt med lange støvler

Vi befinder os i en spøjs tid på året. Sommeren er næsten lige slut, efteråret har ramt os hårdt og vinteren kommer snart - det betyder, at vi skal have fat i nogle af de items, der er velegnet til overgangen mellem sæsoner, og inden for fodtøj er det helt bestemt de lange støvler.
Generelt er de lange støvler gode til overgangen mellem de varme og kolde sæsoner, såsom efteråret, vi befinder os i nu, da længden på støvlen bidrager til at holde varmen om benene, men i virkeligheden kan de lange støvler bruges året rundt. Om vinteren kan de stadig hjælpe til med at holde varmen, og om foråret og sommeren kan de lange støvler være med til at give din kjole eller nederdel et stilet look. Desuden har de lange støvler den effekt, at de synes at forlænge benenes udtryk, og det er da bestemt en kvalitet, vi kan bruge hele året rundt.
Nogle mener, lange støvler kan være svære at style, andre mener, de kan styles med mere eller mindre alt. Vi mener bare, at de kan styles på mange forskellige måder, der udtrykker mange forskellige ting, og så handler det om, hvilket look du er ude efter.

 

Generel styling af lange støvler

Inden vi går ned i, hvordan forskellige looks kan samarbejde med de lange støvler, må vi først tale mere generelt.
Eksempelvis skal vi lige vende farverene på de lange støvler. De sorte og brune støvler er tidløse klassikere, der kan styles med det meste og give det et stilet look. De stjæler heller ikke billedet på samme måde som støvler i en stærkere farve og kan derved sammensættes med alt fra kjoler til jeans. Måske er det dog lige det, du ønsker? Et par lange støvler, der tiltrækker alles blikke og lyser outfittet op? Generelt er beige og grå ved at vinde frem, men denne sæson kan rød. grøn og navy også være værd at overveje, da det er de farver, vi vil se meget. Det vigtigste er dog, at du vælger noget, du er tilpas i, kan lide og måske vil bruge flere år.
Nu har vi nævnt noget om, hvordan nogle farver stjæler og ikke stjæler billedet, men generelt vil vi sige, at tøj, der matcher farven på støvlen og læner sig op ad de samme toner, vil gøre at støvlerne bliver en del af outfittet frem for at stjæle opmærksomheden.
Og som det sidste vil vi give et generelt tip til styling af de lange støvler, når du bevæger dig udendørs i de kølige måneder, vi befinder os i: Lange støvler og en lang frakke er vanvittigt elegant sammen, så det kan du lige overveje.

 

Style de lange støvler med kjole og nederdel

 Alt efter hvilket look, du prøver at opnå, kan henholdsvis kjole/nederdel og bukser gøre noget meget forskelligt for støvlen, ligesom de forskellige støvler kan noget forskelligt. Hvis vi starter med at se på, hvilke looks der er oplagte til kjoler og nederdele, giver det mening at starte med de sorte hverdagsstøvler. Sådanne støvler kan tit sættes sammen med det meste, og derfor vil et par jeans selvfølgelig fungere til at skabe et hverdagslook, men for virkelig at vise støvlen frem, er det bedste valg at hoppe i den korte nederdel. Om det så skal være et hverdagslook eller et mere festligt look kan du lade overdelen diktere.
Generelt er der faktisk noget med den korte nederdel der. Hvis du hopper i et par nylonstrømper og enten en kjole eller kort nederdel sammen med dine lange støvler, vil det fremhæve dine ben samt længden herpå og selve støvlen. Derfor er der altså bare noget med de der skørter og lange støvler sat sammen, som du er nødt til at overveje.
Og nu hvor efteråret er over os, er det selvfølgelig også passende at komme et godt tip til et rigtigt efterårslook, der ser knaldhamrende godt ud. Nogle mener, at lange støvler kan komme til at se ud af meget, men en lang strikkjole formår virkelig at give de lange støvler ned på jorden igen, samtidig med at selve outfittet er en både hyggelig og pæn hyldest til efterårsvejret.

 

Style de lange støvler med bukser

Hvis det skal være fint til fest, vil de lange støvler med hæl sammensat med en flot kjole være et genialt outfit, men hvad du hvis det bare skal kunne fungere i hverdagen? Kan jeg så stadig bruge støvlerne med hæl, uden at det bliver for fint? Sagtens, det handler bare om at dresse dem lidt ned, hvilket sagtens kan lade sig gøre med et par jeans. Generelt er jeans gode til at skabe et hverdagsagtigt udtryk, og hvis du virkelig vil have et sikkert look til efteråret, bør du style dine lange støvler med et par tight jeans og en strik eller sweater. Udover at være rigtig godt til årstiden, er det et nedtonet, men stilfuldt hverdagsudtryk, du roligt kan bevæge dig ud i.
Nu har vi set på et tight, stilfuldt hverdagsudtryk, men måske er din stil en ganske anden? Det er meget muligt, du foretrækker et mere løst, casual look, og et "poset" look er bestemt heller ikke dumt til de lange støvler, og det kan opnås rimelig nemt med et par delvist løse jeans pakket ned i støvlerne.

 

 

Vi håber, du er blevet klogere på, hvordan du kan style dine lange støvler.

Knus,
Pigerne fra Astrid Frank

Se vores nyheder

Nyhed
Sandra t-shirt hvid
Sandra t-shirt hvid
Sandra t-shirt hvid
359 kr.
Nyhed
Alice denim top blå
Alice denim top blå
Alice denim top blå
339 kr.
Nyhed
Monica oversized t-shirt grå
Monica oversized t-shirt grå
Monica oversized t-shirt grå
369 kr.
Nyhed
Ella denim nederdel blå
Ella denim nederdel blå
Ella denim nederdel blå
349 kr.
Nyhed
Christine nederdel sort
Christine nederdel sort
Christine nederdel sort
339 kr.