Sådan laver du din egen vinter capsule garderobe

Vinter capsule garderobe
Lav din egen vinter capsule garderobe

Hvad er en vinter capsule garderobe?

En capsule garderobe er din vej til en mere personlig og tidløs stil. Ganske enkelt er en capsule garderobe en basisgarderobe med tøj, der aldrig går af mode, som kan matches på kryds og tværs. Det er en stor fordel at have en vinter capsule garderobe, fordi det skaber et overblik, når du skal udvælge et outfit, da der er en rød tråd i garderoben. En capsule garderobe gør det også nemmere at undgå en tøjkrise, da den kun indeholder tøj, du elsker, og som matcher. Vi guider dig herunder til, hvordan du kan komme i gang med en vinter capsule garderobe.

Sådan kommer du i gang med at skabe din egen vinter capsule garderobe:

 Ryd op i dit gamle tøj.

Det er først og fremmest vigtigt, at du tager alt dit tøj ud af garderoben og starter med at sortere til og fra. Her skal du være kritisk, og hvis du er i tvivl om noget tøj, så donér det væk. Det essentielle i en capsule garderobe er, at du kun beholder det, du elsker og går i ofte. Hvis du ikke har haft tøjet på i lang tid, kan det overvejes, om det skal doneres væk.

Vælg en farvepalette.

For at have nogle farver at gå ud fra, når du skal lave din nye vinter capsule garderobe, skal du vælge en farvepalette. Vi foreslår neutrale naturfarver, da dette er tidløst, men er du vild med farverigt tøj, er det vigtigt, du vælger farverne ud fra, at de kan kombineres.

Undgå impulsshopping

Når man har en capsule garderobe er det vigtigt at undgå impulsshopping, da man ofte ender med tøj, man ikke kommer til at bruge. Derfor skal du altid huske at tænke på, om det passer ind i din capsule garderobe, inden du køber det. Identificer mangler i din garderobe så du shopper ud fra at opfylde eksisterende behov.

Til en vinter capsule garderobe foreslår vi:

Neutral strik

En behagelig strik er uundværlig i vinter capsule garderoben. Vælg gerne et par strik i forskellige farver, så har du lidt at vælge imellem.

Støvler

Et par lækre sorte støvler kan man ikke komme udenom. Hos astridfrank.dk har vi et stort udvalg af støvler, du kan opdage.

Strikkjole

Strikkjoler er smarte til vinteren, da de kan bruges til enhver lejlighed og nemt kan dresses op eller ned.

Kjole til vinterens festlige arrangementer

Vinteren byder på mange festlige arrangementer. Astridfrank.dk har et stort udvalg af kjoler, hvad end du foretrækker lange eller korte.

Habitbukser

Vores habitbukser er perfekte at inkorporere i en vinter capsule garderobe, da de er enkle og går med de fleste beklædningsdele.

Blazer

En blazer kan helt sikkert redde mange tøjkriser. Den er tidløs og essentiel. Vælg en, der komplementerer resten af din garderobe i farve og design - så kan du nemt style den. 

Vinterjakke

En smart vinterjakke  er selvfølgelig en nødvendighed, når det er koldt. Der er et væld af muligheder at vælge imellem, så det er vigtigt at tænke over, hvad du ellers har i garderoben.


 

 

Knus,
Pigerne fra Astrid Frank

Se vores nyheder

FORUDBESTIL
Ophelia top hvid FORUDBESTILLING
Ophelia top hvid FORUDBESTILLING
Ophelia top hvid FORUDBESTILLING
319 kr.
Nyhed
Sandra t-shirt hvid
Sandra t-shirt hvid
Sandra t-shirt hvid
359 kr.
FORUDBESTIL
Emilia top hvid FORUDBESTILLING
Emilia top hvid FORUDBESTILLING
Emilia top hvid FORUDBESTILLING
319 kr.
Myra stiletter guld
Myra stiletter guld
Myra stiletter guld
349 kr.
Nyhed
Alice denim top blå
Alice denim top blå
Alice denim top blå
339 kr.