Outfits ideer til varmt vejr

Outfits ideer til varmt vejr
Find din favorit <3

OUTFITS IDEER 

Når vejret siger plus 20 grader kan det være svært, at finde ud af hvilket tøj der er behagelig og sammentidigt pænt at bære. 
Derfor har jeg har sammensat mine go-to outfits når vejret siger plus 20 grader. Find inspiration nedenfor. 

Outfit 1. 

Christine og Nina nederdel. 

En lang nederdel er det første item jeg vil vælge til varmt vejr. Disse nederdele er nok de mest behagelige nederdele! Personligt er jeg ejer af alle tre, da disse nederdele er nemme at style og meget behagelige. Det største plus ved disse nederdelene er at, de ikke er tætsiddende.

Kan nemt styles med en basis top. 

 Outfit 2. 

Denim nederdele

Vi har i år fokuseret på at få denim nederdele hjem med masser af stræk. En nem måde at style en nederdel på er ved, at bære matchende overdele og sko. Style derfor disse nederdele med en enkel top og sandaler i samme farve og lav det fineste outfit.

Outfit 3.

Basis toppe

Et trick til at lave fine outfits er altid, at have sine basis styles i orden. Især toppe med forskellige snit. Har du en dag hvor du føler dig oppustet kan en løs top redde dig. 

Outfit 4.

Asta shorts

Nok de mest behagelige habit shorts jeg har prøvet. Vores Asta shorts har en god længde og er normale i størrelsen. Disse shorts kan nemt styles med en fin bluse og sandaler. 

Outfit 5. 

En kort nederdel.

Er du ikke til shorts, så er en kort nederdel en god style til varmt vejr. Især vores Madison nederdel vil vi klart anbefale. Madison nederdelen har nemlig masser af stræk og tilpasser sig kroppen. 

Outfit 6.

Sommerkjoler

Kan man have en sommer uden at hoppe i en fin sommerkjole? Sommerkjoler er nok det nemmeste outfit, da du blot skal tilføje sandaler og eventuelt accessories. Udover dette har vi så mange forskellige modeller af sommerkjoler, så du netop kan finde en som passer til din krop.  

Outfit 7.

Sæt.

Med det danske vejr kan det være rart, at kunne tage en trøje af og på. Derfor er sæt en god løsning. Udover dette er sæt nemme at style og kan bruges til både hverdag og til fint brug. 

Outfit 8. 

Sandaler.

Vi anbefaler at have to til tre par sandaler i forskellige farver. Derved sikre du dig at kunne sammensætte flere outfits. 

Outfit 9.

Accessories.

Tag et basis outfit og tilfør taske, smykker og solbriller og så har du et sammensat outfit. Derfor er det altid godt at have et stort udvalg af accessories, som du kan bruge til at style dine outfits med. 

Knus,
Pigerne fra Astrid Frank

Se vores nyheder

Nyhed
Liva stiletter rød
Liva stiletter rød
Liva stiletter rød
359 kr.
Nyhed
Katrine taske brun
Katrine taske brun
Katrine taske brun
359 kr.
Nyhed
Katrine taske sort
Katrine taske sort
Katrine taske sort
359 kr.
Nyhed
Mikela taske lysebrun
Mikela taske lysebrun
Mikela taske lysebrun
359 kr.
Udsolgt
Sarah taske brun
Sarah taske brun
Sarah taske brun
399 kr.