Nytår, nyt look: Find din drømmekjole til nytårsfesten

nytårskjole
Nytårsaften og nytårskjolen

Nytårsfest - giv den gas i kjolen

Snart går vi fra 2024 til 2025, og det skal godt nok fejres! I champagne vi skåler for det skete i år samt det, vi har i vente næste år - alt sammen i vores absolut bedste outfit. Nytårsfesten er nemlig den fest, hvor alt er tilladt i forhold til garderoben, så det er også her, du har mulighed for at finde det tunge skyts frem. Især hvis det indeholder glitter, pailletter, gulddetaljer og satin, som er nytårets sværvægtere, når det kommer til nytårskjoler.

 

Tema til kjolen

Noget, du skal gøre dig overvejelser i forhold til din kjole, er, om der er et tema til festen, som du kan klæde dig efter. Temafester til nytårsaften er blevet vældigt populære og kan give mange muligheder, f.eks. temaer som "elegant aften" eller "sexy time", men de kan også være mere snævre, såsom "rød" eller "glitter". I virkeligheden kan du style dig ud af ethvert tema gennem dine accessories, men du kan også gå all in på at have en kjole, der matcher temaet.

 

Hvad kjolen skal vise frem

Man plejer at sige, at en nytårskjole skal vise enten ben, arme eller skuldre - eller det hele! Hvis du er typen, der er til en elegant maxikjole kan du altså med fordel vælge en model, der viser enten arme, skuldre eller begge dele på én gang. Du kan naturligvis også gå efter en kort, festlig kjole, der viser dine ben frem, og enten have ærmer eller gå all in på at vise den hellige treenighed, arme, skuldre og ben udgør.

 

Det handler om styling af kjolen

Det var allerede nogle kjoleovervejelser, og der kommer flere, men det betyder ikke, at du skal sidde og være bange for, at du kommer til at købe en forkert kjole eller ikke kan købe den, du gerne vil købe, for i virkeligheden kan alle kjoler bruges - det handler bare om styling gennem blandt andet accessories og de rette stiletter. Fordi det nu alligevel ER nytårsaften, kan du som udgangspunkt svine dig selv til med accessories, især hvis det har glitter og bling bling, men ellers hedder det sig, at jo vildere en kjole, jo roligere skal smykkerne være.

 

Farven på kjolen

De helt store overvejelser i forhold til kjolen går dog oftest på farven, og der er da også noget at overveje! Skal den have en farve? Går vi med den lille sorte? Hvad med glimmer og pailletter?
For at starte med glimmerkjoler, er de oplagte til nytår, da de er voldsomt festlige. Det er tidløse klassikere, der er gode til mange lejligheder, da de aldrig går af mode, men nytår er en begivenhed, hvor glimmerkjoler oftest ses. De udviser stor eksklusivitet og power, og så er de også bare gode i vintermånederne.
Du kan selvfølgelig også vælge en kjole i en opsigtsvækkende farve, men vi må ikke glemme den lille sorte kjole. Som udgangspunkt er den lille sorte en simpel sag, hvorfor det vil være en god idé at give den gas med hæle og statementsmykker. Alle hæle dur egentlig, stiletter såvel som støvletter og langskaftede støvler, men smykkerne må ikke nedtones. Store øreringe og halskæder og et flot armbånd vil være vejen frem, hvis du går med den lille sorte. Det, du skal overveje med den lille sorte, er, at den går til de fleste lejligheder, hvilket gør, at den også fungerer glimrende til nytårsaften... men der er egentlig så mange andre tidspunkter, hvor du kan have den på, så hvis du i stedet vil prøve noget andet og gå all in, så er det til nytårsaften.

 

Vi håber, at du blev lidt mere klog på de overvejelser, du skal gøre dig i forhold til at finde drømmekjolen til nytårsaften, men husk; Drømmekjolen er den, du har det godt i.

Knus,
Pigerne fra Astrid Frank

Se vores nyheder

Nyhed
Liva stiletter rød
Liva stiletter rød
Liva stiletter rød
359 kr.
Nyhed
Katrine taske brun
Katrine taske brun
Katrine taske brun
359 kr.
Nyhed
Katrine taske sort
Katrine taske sort
Katrine taske sort
359 kr.
Nyhed
Mikela taske lysebrun
Mikela taske lysebrun
Mikela taske lysebrun
359 kr.
Udsolgt
Sarah taske brun
Sarah taske brun
Sarah taske brun
399 kr.