Minimalistisk garderobe

Minimalistisk garderobe
Få en minimalistisk garderobe

Fordele ved en minimalistisk garderobe:

1. Du sparer penge på shopping

Når du har en minimalistisk garderobe, kommer du til at bruge mindre tid på shopping, da du har alt det essentielle, og dermed sparer du penge på tøj.

2. Det er bæredygtigt

Ved at købe mindre tøj og skære ned i mængden af tøj i ens garderobe reducerer du dit forbrug. At have en minimalistisk garderobe gør, at du får et mere bæredygtigt forhold til mode. 

3. Gør det nemt at style

Det er også en kæmpe fordel, at det bliver nemmere at sætte outfits sammen om morgenen, da du kun har tøj, der passer med hinanden. Derudover gør opbygningen af en minimalistisk garderobe, at du virkelig får udforsket din egen stil. 

Must-haves i en minimalistisk garderobe:

Overdele

T-shirts  er noget af det nemmeste at style. De er komfortable og kan styles elegant. Vi foreslår, at du holder dig til hvide eller sorte T-shirts. Du skal også have en strik  i din garderobe. Det kan aldrig gå galt med en strik i en neutral farve. Den kan styles på mange forskellige måder. Om foråret kan man for eksempel bruge en strik med en kort nederdel og et par lange støvler. En hvid skjorte  er også uundværlig, da den er chic, og mulighederne er endeløse. Derudover er en slipdress  eller den klassiske little black dress  nødvendig at have i en minimalistisk garderobe. De kan bruges til enhver festlig lejlighed og kan gøres mere formelle eller afslappede alt efter arrangementet.

Tøj

Underdele

Blå jeans  er ikoniske og uundværlige. Især i en minimalistisk garderobe. Sorte leggings  er nødvendige til de dage, hvor det skal være en smule mere komfortabelt. Tilføj også en nederdel til din garderobe. Om du skal have en kort, midi eller lang nederdel,  afhænger af din egen personlige stil, og hvad du er komfortabel med. Hos astridfrank.dk har vi et stort udvalg til enhver smag. Vi foreslår dog at vælge en denim eller sort, så du holder det enkelt. Tilføj også en stor taske, så du kan have plads til alle dine ting og sager. 

Underdele

 

 

 

Knus,
Pigerne fra Astrid Frank

Se vores nyheder

Nyhed
Lina stiletter sort
Lina stiletter sort
Lina stiletter sort
399 kr.
Nyhed
Nadia bukser blå
Nadia bukser blå
Nadia bukser blå
379 kr.
Nyhed
Sheila bluse beige
Sheila bluse beige
Sheila bluse beige
349 kr.
Nyhed
Celine sandaler blå
Celine sandaler blå
Celine sandaler blå
329 kr.
Nyhed
Maria jakke grå
Maria jakke grå
Maria jakke grå
599 kr.