Komfortabel Mode: Den store efterårsguide

efterårstøj
Behageligt og stilet efterår

Komfortabel og moderigtig

Efteråret er på vej, og det betyder én ting: Der skal hygges! Efteråret er en rigtig smuk årstid, hvor farverne på bladene skifter, men selve vejret indbyder nærmere til indendørs hygge.

I denne lille guide vil vi hjælpe dig med at blive klædt på således, at det passer til sæsonen: pænt og komfortabelt, for det behøver jo ikke altid at være det ene eller det andet; det KAN godt lade sig gøre både at have det rart i sit tøj og være megastylet.

 

Hold dig varm i efteråret 

Vi har sagt det før, og nu siger vi det én gang til for; strik er in igen dette efterår, og hvorfor ikke også det? Det er pænt, det er behageligt, det er stilet og det svarer til at iføre sig et knus, der varmer hjertet. Strik har simpelthen det hele, og der var ingen tvivl om, at det var det første, vi skulle pege på, når nu vi ser på mode, der kombinerer komfort med stil. Her er det også fuldstændig ligegyldigt, om det er den pæne trøje eller den hyggelige cardigan, du vælger at iføre dig. Det hele kan bruges til efterårets hygge.

 

Løse jeans 

Kan jeans virkelig være komfortable? JA! Hvis du nu møffer dig ud af de skinny jeans, vi engang fik at vide, vi skulle svede for at klemme os ned i, og i stedet tager et par løse jeans, gerne med lidt vidde, kan du faktisk stadig se fantastisk ud, alt imens du ikke går på kompromis med din komfort. Jeans og generelt denim er det helt rigtige at have på denne sæson, og hvis du ikke mærker dem stramme over alt på kroppen, kan de også være helt behagelige at have på.

 

Sådan styler du hør til efteråret

Hør? Jamen HØR nu lige her; er hør ikke noget, vi har på om foråret og sommeren? Altså, jo, det er det OGSÅ, men hvorfor sige enten eller, når du kan sige både og? Hør har nemlig den fantastiske kvalitet, at det fungerer temperaturregulerende, således at det holder dig afkølet om sommeren, men varm om vinteren. Og er vi ikke enige om, at kun få ting er så behageligt at have på som hør? Så når du pakker somergarderoben væk, kan du overveje at beholde noget med hør oppe eller se nærmere på hør på vores webshop.

 

Trenchcoats

Efteråret er virkelig hyggeligt, når man sidder derhjemme og kigger ud på de farveskiftende blade på træerne, men at være derude og opleve det, imens man går en tur i skoven, er også en fantastisk efterårsaktivitet. Her er det også vigtigt at vælge en frakke, der både er komfortabel og stylish, og hvad tænker vi så alle på med det samme? Præcis, trenchcoats. Den er en tidsløs klassiker, hvilket er klart, da den både er flot, elegant, behagelig og kommer i så mange varianter, at det er muligt at finde nøjagtigt den trenchcoat, der passer til din stil.

 

Behagelige støvler

Det danske efterår har en tendens til at byde på regn såvel som temperaturer i den lave ende, og derfor er det også enormt vigtigt at have det rette fodtøj, der fungerer til alt fra turen i skoven til turen på arbejde. Her vil et par gode støvler være et godt bud på, hvad der kunne fungere. I efteråret vil lange støvler være meget populære, og det vil da også være fordelagtigt at se på en støvle, der varmer over ankelhøjde og måske lidt op ad læggen. For at opnå et stilet look i lange støvler behøver du dog ikke at gå på kompromis med din komfort, for du kan snildt droppe den typiske høje hæl og gå efter et par enten flade støvler eller potentielt et par chunky boots, som vi personligt er helt vild med.

Knus,
Pigerne fra Astrid Frank

Se vores nyheder

Nyhed
Lina stiletter sort
Lina stiletter sort
Lina stiletter sort
399 kr.
Nyhed
Nadia bukser blå
Nadia bukser blå
Nadia bukser blå
379 kr.
Nyhed
Sheila bluse beige
Sheila bluse beige
Sheila bluse beige
349 kr.
Nyhed
Celine sandaler blå
Celine sandaler blå
Celine sandaler blå
329 kr.
Nyhed
Maria jakke grå
Maria jakke grå
Maria jakke grå
599 kr.