Kom langt med lange nederdele

lang nederdel
Den lange nederdel

Maxinederdel, max smart

Mini, midi, maxi, den hellige treenighed. Af disse forskellige er særligt én variant vigtig for overgangen mellem sæsonerne, og det er naturligvis maxinederdelen, også kendt som den lange nederdel. Den er et af de vigtigste stykker tøj ved overgangen mellem sæsonerne og er desuden en klar sommerfavorit.
Derudover er nederdele generelt et musthave, og de er stærkt nødvendige i forbindelse med at bringe femininiteten ind i din garderobe.

 

En nederdel til alle lejligheder

Det gode ved den lange nederdel som fænomen er, at den kommer i mange forskellige varianter med variationer inden for farve, snit, materiale osv. Det gør også, at det er muligt at finde en lang nederdel til enhver lejlighed. Typisk siger man, at man bruger korte nederdele til afslappede lejligheder og varmt vejr, hvor den lange nederdel hører til formelle lejligheder og køligere vejr, men det giver vi ikke fem flade for, for lange nederdele er geniale til sommeren alt efter stoffet, for er nederdelen i luftigt stof, der smyger sig om benene, kan det være med til at skabe luft. Desuden kan den lange nederdel bruges til formelle samt mere casual begivenheder, tag f.eks. den meget moderne lange denimnederdel; Den skaber et råt og ungt look, du sagtens kan trække i til hverdagsbrug. Derimod vil en lang nederdel i finere materiale være at foretrække til formelt brug.

 

Nederdele til alle kroppe

Men åhhh nej, er det ikke noget med, at det kun er høje, slanke kvinder, der kan bære lange nederdele? Nej, der er noget om, at lange nederdele er særdeles flatterende til høje kvinder, da de hjælper med at understrege højden, men det er en misforståelse, at en lang nederdel ikke kan gøre noget godt for dig, hvis du er lav til normal højde med lidt ekstra på sidebenene. Faktisk kan den lange nederdel medvirke til at strække silhuetten alt efter den model, du vælger. Vær dog opmærksom på, at folk med denne kropstype bør undgå lange nederdele, der har eller er lagdelte, flæser, vandret mønster eller småt mønster.

 

Nederdele til alle styles

Det gode ved den lange nederdel er også, at den skaber stort spillerum for forskelligt tilbehør alt efter hvordan, du sammensætter outfittet. Den eneste egentlige regel er, at når du vælger den top, der skal gå sammen med din nederdel, bør du undgå tøj under hoftelængde - altså undgå lange bluser, cardigans mv. Foruden dette har du ret frit spil både i forhold til overdel, fodtøj og accessories. Alt  efter hvilket outfit, du har sammensat, kan eksempelvis både hæle, sandaler, ballerinaer, sneakers og støvler gå an, og det stopper ikke her, for den lange nederdel er den perfekte ledsager til tilbehør. Hvis du har overvejet, om du er typen, der kan bruge hat, så afprøv det endelig sammen med en lang nederdel for et chic look. Tilsæt eventuelt looket et par solbriller og krydr det op med nogle lækre smykker, måske et bælte og naturligvis en fed taske. Kun fantasien sætter grænser for de lækre accessories, du kan bruge til en lang nederdel.

Knus,
Pigerne fra Astrid Frank

Se vores nyheder

Nyhed
Bella kjole sort
Bella kjole sort
Bella kjole sort
399 kr.
Nyhed
Liva stiletter rød
Liva stiletter rød
Liva stiletter rød
359 kr.
Nyhed
Agnes kjole hvid
Agnes kjole hvid
Agnes kjole hvid
429 kr.
Nyhed
Naja sandaler brun
Naja sandaler brun
Naja sandaler brun
329 kr.
Nyhed
Katrine taske brun
Katrine taske brun
Katrine taske brun
359 kr.