Kjoler til julefrokosten 2024

julefrokost kjole
Snaps, sild og smukke kjoler

Vælg det perfekte outfit til julefrokosten

Til julens store fester er en kjole et rigtig godt bud på, hvad du kan iføre dig. Det er en super festlig og elegant måde at gøre noget særligt ud af dit outfit. Læs vores tips til, hvad du kan overveje, når du skal finde den perfekte festkjole til julefrokost.

Du går aldrig galt i byen med en kjole til julefrokosten

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal iføre dig til årets julefrokosten, eller du ligesom alle os andre altid har tøjkrise i sidste øjeblik, så er en kjole altid et sikkert valg. Vores kjoler fås i mange forskellige farver og styles, så hos Astrid Frank er der god mulighed for, at du kan finde en, der er perfekt for dig. 

Når du skal vælge en kjole til julefrokost, så er det selvfølgelig vigtigt, at du vælger en kjole i en farve og en style, du føler dig godt tilpas i – festen bliver bare lidt sjovere med det rette outfit.

Et godt valg til årets julefrokoster er dog uden tvivl en rød kjole. Den er både lidt julet, men samtidig er det en super elegant og smuk farve, som klæder de fleste. Du kan vælge den helt klassiske "postkasserøde" kjole, eller du kan gå med en mere afdæmpet bordeaux version. Uanset hvad så vil du uden tvivl blive mødt af beundrende blikke. 

Julefrokosttøj til kvinder kan også være andet end kjoler

Er du ikke til en julefrokostkjole, kan du selvfølgelig også gå efter noget andet julefrokosttøj til kvinder, eksempelvis festtoppe som du kan kombinere med nederdele, bukser, eller måske en blazer, der skaber et businesslook, som samtidig er super feminint og stilet.


Også her kan du overveje, om du skal gå ‘all the way’ med de klassiske julefarver som rød, grøn eller det eksklusive look med sølv eller guld. Måske du hellere vil gå en mere minimalistisk vej og vælge sort, hvid eller blå.

Uanset hvilket julefrokosttøj, du vælger, er det i høj grad dine accessories, der sætter prikken over i’et. En meget enkel kjole kan nemt piftes gevaldigt op med store, chunky smykker og en taske i en iøjnefaldende farve. Det er kun fantasien, der sætter grænser - så der er rig mulighed for at eksperimentere med dit udtryk!

Til sidst er der bare at sige: Rigtig god fornøjelse med julens fester og glædelig jul.
Knus,
Pigerne fra Astrid Frank

Se vores nyheder

Nyhed
Lucca denim jakke
Lucca denim jakke
Lucca denim jakke
499 kr.
Nyhed
Lucca jeans blå
Lucca jeans blå
Lucca jeans blå
399 kr.
FORUDBESTIL
Nyhed
Amelie denim kjole blå FORUDBESTILLING
Amelie denim kjole blå FORUDBESTILLING
Amelie denim kjole blå FORUDBESTILLING
499 kr.
Nyhed
Melina ballerina beige
Melina ballerina beige
Melina ballerina beige
319 kr.
Nyhed
Sofie taske blå
Sofie taske blå
Sofie taske blå
389 kr.