Inspiration til den store dag - konfirmand & gæst

konfirmationskjole
Konfirmationstiden nærmer sig - er du klar?

Sådan klæder du dig ordentlig på til konfirmationen

Konfirmation er en af de største begivenheder på året såvel som i livet. Her fejrer man overgangen fra barn til voksen. Det er en tid fyldt med forberedelser, invitationer, der skal sendes ud, og vigtigst af alt: at finde det helt rigtige outfit til den store dag.

 

I dette indlæg finder du gode råd og inspiration til, hvad du kan tage på til den store dag, både som konfirmand og gæst til konfirmation

Dresscode

Der findes et hav af muligheder af outfits til selve konfirmationen. Tiderne og traditionerne har ændret sig. De seneste par år har der været en tendens til at skifte den traditionelle hvide kjole ud med en anderledes kjole eller sågar et habitsæt. Du skal selvfølgelig følge din egen stil, man kan også altid "dresse" op. Udover det er det vigtigt, du føler dig komfortabel i dit outfit, du skal trods alt have det på en hel dag.

hvide-kjoler-kvinder-sommer


Makeup & Hår

Her er der endnu engang frit spil. Vores go-to på kontoret er enten krøller eller sleek i alle former. Du kan sætte håret op i en fin hestehale med krøl for neden eller op i en fin knold. Dertil en naturlig og let makeup. Vi anbefaler, at du øver dig et par dage forinden, så det hele spiller på den store dag.


Accessories

Med accessories i form af smykker kan man pifte ethvert outfit op. Om det skal være guld eller sølv er helt op til dig. Øreringe, halskæde og armbånd er et must have til dagen. Vores anbefaling er at holde det simpelt og have en klar linje.

armbånd-kvinder-sølv-og-guld hvid-taske-kvinder-med-detalje-fortil


Blå Mandag 

Udover den store dag skal man også huske på Blå Mandag. Det er den afsluttende dag i hele konfirmationstiden. Her hygger man med hele klassen og deler ud af sin store dag. Ofte er der tendens til, at klassen samles og kører ind til storbyen og shopper hele dagen. Derfor skal ens outfit også være i orden. Her behøves du ikke nødvendigvis at gøre dig lige så fin, som på selve konfirmationsdagen. Her handler det mere om at være komfortabel og hygge sig hele dagen. 


hvide-solbriller hvid-bluse hvid-croptop hvid-striktrøje

Som Gæst

Som udgangspunkt skal din påklædning være pæn og anstændig. Dit outfit skal selvfølgelig ikke overskygge konfirmandens. Vi anbefaler mellemlange kjoler eller et sæt bestående af en flot top, bukser og eventuelt en fed blazer udover. Her kan man også bevæge sig lidt ud af sin comfort zone og eksperimentere lidt med farver og mønstre. Derudover kan du altid style dit outfit med smykker eller en fin taske.

lyserød-kjole-kvinder farverige-tasker-kvinder

Gode tips til dagen

Billeder: Husk at få taget en masse billeder fra morgen til aften. Det er hyggeligt og sjovt at kunne kigge tilbage på med sine nærmeste. Man kan eventuelt leje en photo booth og tage sjove billeder med sine gæster. Derudover kunne det være en god ide med en gæstebog. Så kan gæsterne skrive sjove hilsner og beskeder, som man altid kan kigge tilbage på. 

Underholdning: Lav et sjovt indslag i løbet af dagen, det kunne f.eks. være en sang eller konkurrence mellem gæsterne. Ellers tænker vi helt sikkert, at et af dine familiemedlemmer har lavet et sjovt indslag til festen!

Vi håber at dette indlæg har givet dig en masse inspiration og guidet dig på vej til at have en helt fantastisk dag i selskab med dine nærmeste. 

Vi ønsker dig en vidunderlig dag og en rigtig god fornøjelse med det hele. 

 

 

 

Knus,
Pigerne fra Astrid Frank

Se vores nyheder

Nyhed
Bella kjole sort
Bella kjole sort
Bella kjole sort
399 kr.
Nyhed
Liva stiletter rød
Liva stiletter rød
Liva stiletter rød
359 kr.
Nyhed
Agnes kjole hvid
Agnes kjole hvid
Agnes kjole hvid
429 kr.
Nyhed
Naja sandaler brun
Naja sandaler brun
Naja sandaler brun
329 kr.
Nyhed
Katrine taske brun
Katrine taske brun
Katrine taske brun
359 kr.