Inspiration til den store dag - konfirmand & gæst

Inspiration til den store dag - konfirmand & gæst
Konfirmationstiden nærmer sig - er du klar?

Sådan klæder du dig ordentlig på til konfirmationen 

Konfirmation er en af de største begivenheder på året, såvel som i livet. Her fejrer man overgangen fra barn til voksen. En tid fyldt med forberedelser, invitationer der skal sendes ud og vigtigst af alt - at finde det helt rigtige outfit til den store dag. 

 

I dette indlæg finder du gode råd og inspiration til, hvad du kan tage på til den store dag - som konfirmand og gæst. 

Dresscode

Der findes et hav af muligheder af outfits til selve konfirmationen. Tiderne og traditionerne har ændret sig. De seneste par år har der været en tendens til, at skifte den traditionelle kjole ud med en anderledes kjole eller sågar et habitsæt. Du skal selvfølgelig følge din egen stil, man kan også altid "dresse" op. Udover det, er det vigtigt det er noget du føler dig komfortabel i, du skal trods alt have det på en hel dag.


Makeup & Hår

Her er der endnu engang frit spil. Vores go-to på kontoret er enten krøller eller sleek i alle former. Du kan sætte håret op i en fin hestehale, med krøl for neden eller op i en fin knold. Dertil en naturlig og let makeup. Vi anbefaler at du øver dig et par dage forinden, så det på den store dag spiller.


Accessories

Med accessories i form af smykker kan man pifte ethvert outfit op. Om det skal være guld eller sølv, det er helt op til dig. Øreringe, halskæde og armbånd er et musthave til dagen. Vores anbefaling er at holde det simpelt og have en klar linje.

 


Blå Mandag 

Udover den store dag, så skal man også huske på Blå mandag. Det er den afsluttende dag i hele konfirmationstiden. Her hygger man med hele klassen og deler ud af sin store dag. Ofte er der tendens til at klassen samles og kører ind til storbyen og shopper hele dagen. Derfor skal ens outfit også være i orden. Her behøves du ikke nødvendigvis at gøre dig lige så fin, som på selve konfirmationsdagen. Men her handler det mere om at være komfortabel og hygge sig hele dagen. 


   

Som Gæst

Som udgangspunkt skal din påklædning være pæn og anstændig. Dit outfit skal selvfølgelig ikke overskygge konfirmandens. Vi anbefaler mellemlange kjoler eller et sæt bestående af en flot top, bukser og eventuelt en fed blazer udover. Her kan man også bevæge sig lidt ud af sin comfortzone og eksperimentere lidt med farver og mønstre. Derudover kan du altid style dit outfit med smykker eller en fin taske.

 

Gode tips til dagen

Billeder: Husk at få taget en masse billeder fra morgen til aften. Det er hyggeligt og sjovt at kunne kigge tilbage på med sine nærmeste. Man kan eventuelt leje en photobooth og tage sjove billeder med sin gæster. Derudover kunne det være en god ide med en gæstebog. Så kan gæsterne skrive sjove hilsner og beskeder, som man altid kan kigge tilbage på. 

Underholdning: Lav et sjovt indslag i løbet af dagen, det kunne f.eks. være en sang eller konkurrence mellem gæsterne. Ellers tænker vi helt sikkert at en af dine familiemedlemmer har lavet et sjovt indslag til festen!

Vi håber at dette indlæg har givet dig en masse inspiration og guide dig på vej til at have en helt fantastisk dag i selskab med dine nærmeste. 

Vi ønsker dig en vidunderlig dag og en rigtig god fornøjelse med det hele. 

 

 

 

Knus,
Pigerne fra Astrid Frank