Hvordan vælger jeg den rigtige selvbruner?

b.tan glow your way - self tanning gel
Find den rigtige selvbruner til dig

Hvilken selvbruner skal jeg vælge til min hudtone?

Når du vælger en selvbruner, er det vigtigt at tage hensyn til din hudtone. Hvis du har en lys hudtone, kan du prøve en selvbruner med en let til medium farveintensitet for at undgå en for mørk eller kunstig effekt. Hvis du har en mørkere hudtone, kan du vælge en selvbruner med en medium til mørk farveintensitet for at opnå et mere markant resultat. Det er altid en god idé at foretage en patch-test på et lille område af huden for at se, hvordan farven reagerer med din specifikke hudtone.

 

Hvor hurtigt virker selvbruner?

Selvbrunere virker normalt inden for få timer, men fuld effekt kan tage op til 24 timer at udvikle sig. Vær tålmodig og vent med at vurdere resultatet, indtil selvbruneren har haft tid til at arbejde fuldt ud. Husk også at følge producentens anvisninger om påføring og ventetid for at opnå de bedste resultater.

 

Smitter selvbruner af på mit sengetøj?

Selvbruner kan nogle gange smitte af på sengetøj, især hvis den ikke er fuldt absorberet i huden, eller hvis der anvendes for meget produkt. For at minimere risikoen kan du lade selvbruneren tørre helt, inden du går i seng, og undgå at bruge for meget produkt. Hvis du stadig er bekymret, kan du vælge en selvbruner, der er specielt formuleret til ikke at smitte af på tøj og sengetøj.

 

Hvilken selvbruner er den bedste?

Den bedste selvbruner afhænger af dine præferencer og behov. Der findes mange gode selvbrunere på markedet, så det kan være en god idé at læse anmeldelser, prøve prøver eller få anbefalinger fra venner eller eksperter. Vælg en selvbruner, der passer til din hudtone, har en formel, der er let at påføre og giver et naturligt udseende. Husk også at vælge en selvbruner, der passer til dine personlige præferencer, hvad angår duft, tekstur og holdbarhed.

Vi håber, at disse tips hjælper dig med at vælge den rigtige selvbruner til dig. Husk altid at følge instruktionerne på produktet og foretage en patch-test, inden du bruger selvbruner over hele kroppen. Med den rigtige selvbruner kan du opnå en smuk, solkysset glød året rundt uden de skadelige virkninger af solens stråler.

Knus,
Pigerne fra Astrid Frank

Se vores nyheder

Nyhed
Liva stiletter rød
Liva stiletter rød
Liva stiletter rød
359 kr.
Nyhed
Katrine taske brun
Katrine taske brun
Katrine taske brun
359 kr.
Nyhed
Katrine taske sort
Katrine taske sort
Katrine taske sort
359 kr.
Nyhed
Mikela taske lysebrun
Mikela taske lysebrun
Mikela taske lysebrun
359 kr.
Udsolgt
Sarah taske brun
Sarah taske brun
Sarah taske brun
399 kr.