Hvordan finder man de rigtige bukser?

bukser
Find den rette buksestørrelse

Hvordan finder man sin størrelse i bukser?


Den bedste måde at finde sin størrelse på er ved at måle talje og hofter og derefter kigge på størrelsesguiden for det mærke, du er interesseret i. Det er også en god ide at prøve bukserne på, hvis det er muligt.


Hvordan kan man måle sin talje, hofter og ben til at finde den rette størrelse?

For at måle din talje skal du placere målebåndet omkring den smalleste del af din talje. For at måle dine hofter, skal du placere målebåndet omkring den bredeste del af dine hofter. For at måle benlængde, skal du måle fra dit skridt ned til den ønskede benlængde.


Hvad er forskellen mellem størrelserne XS, S, M, L, og XL?

Størrelserne XS, S, M, L og XL er generelle størrelser, der kan variere mellem forskellige mærker og lande. Det er vigtigt at kigge på størrelsesguiden for det mærke, du er interesseret i, da størrelserne kan variere.


Hvad er forskellen mellem taljestørrelser og længdestørrelser?

Taljestørrelser refererer til omkredsen af taljen, mens længdestørrelser refererer til benlængden. Det er vigtigt at kigge på både taljestørrelser og længdestørrelser, når man vælger bukser, for at sikre, at man finder den rette størrelse. Du vil nogle gange se andre størrelser end de klassiske XS, S, M, L, XL. 

Hvad svarer en størrelse 29 i bukser til?

Størrelsen 29 er svarende til en EU 36 eller en M.

Størrelserne, som du også kan se er målt i inches, som er fra det amerikanske målesystem, hedder 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31. Dette er målt i talje eller hofte mål. Så alt efter hvor bukserne skal sidde, kan du måle dig enten omkring hoften eller taljen og finde den rette størrelse.

Pro tip: du kan også finde disse mål på bagsiden af et almindeligt målebånd.


Hvordan kan man undgå at købe bukser, der er for store eller for små?

Det bedste råd er at kigge på størrelsesguiden for det mærke, du er interesseret i, og måle din talje og hofter for at finde den rette størrelse. Det er også en god idé at prøve bukserne på, hvis det er muligt, for at sikre, at de passer godt.

 

Du kan finde alle vores bukser lige her.

Vi håber at guiden har været behjælpelig med at finde de rette bukser til dig. Hvis du har nogle sprøgsmål er du velkommen til at kontakte os igennem vores chat eller skrive til os på info@astridfrank.dk.

 

Knus,
Pigerne fra Astrid Frank

Se vores nyheder

Nyhed
Bella kjole sort
Bella kjole sort
Bella kjole sort
399 kr.
Nyhed
Liva stiletter rød
Liva stiletter rød
Liva stiletter rød
359 kr.
Nyhed
Agnes kjole hvid
Agnes kjole hvid
Agnes kjole hvid
429 kr.
Nyhed
Naja sandaler brun
Naja sandaler brun
Naja sandaler brun
329 kr.
Nyhed
Katrine taske brun
Katrine taske brun
Katrine taske brun
359 kr.