Hvilken kjole passer til min kropstype?

hvid kjole
Lad os hjælpe dig med at vælge den rigtige kjole til din kropsform

Hvordan finder jeg ud af min kropstype?

Når det kommer til valg af kjoler, er det vigtigt at tage højde for din egen kropstype for at finde en kjole, der fremhæver dine bedste træk og får dig til at føle dig selvsikker og smuk, men hvordan finder du ud af din kropstype?

Her er nogle retningslinjer til at hjælpe dig med at identificere din kropstype:

1. Æbleformet: Hvis du har en æbleformet krop, har du en bredere overkrop og slanke ben. Din maveområde er typisk lidt rundere.

2. Pæreformet: Hvis du har en pæreformet krop, har du bredere hofter og lår i forhold til din overkrop.

3. Timeglas: Hvis du har en timeglasfigur, er dine hofter og skuldre omkring samme bredde, og du har en tydelig talje.

4. Søjleformet: Hvis du har en søjleformet krop, har du en slank og mere lige silhuet uden markante kurver. Dine skuldre, talje og hofter har omtrent samme bredde.

Hvilken kjole passer til æbleformet?

Hvis du har en æbleformet krop, kan du fremhæve dine ben og skabe balance i din silhuet ved at vælge kjoler, der skaber fokus på din overkrop. Kjoler med V-udskæring eller udskæringer omkring halsen kan trække opmærksomheden opad og skabe en slankere effekt. Du kan også overveje kjoler, der cincher ind i taljen og falder løst over maveområdet for at skabe en mere defineret talje.

Hvilken kjole passer til pæreformet?

Hvis du har en pæreformet krop, kan du fokusere på at skabe balance mellem dine hofter og skuldre ved at vælge kjoler, der har mere volumen eller detaljer på den øverste del af kroppen. Kjoler med brede skulderstropper, bådudskæring eller off-shoulder design kan være gode valg. A-line kjoler eller kjoler med fulde nederdele kan skabe en fin balance mellem hofter og skuldre.

Hvilken kjole passer til timeglas?

Hvis du har en timeglasfigur, er du heldig, da mange forskellige kjolestile vil passe til din kropstype. For at fremhæve din smukke talje kan du vælge tætsiddende kjoler eller kjoler med et bælte i taljen. Kjoler, der skaber en timeglasformet silhuet, såsom wrap-kjoler eller kropstætte kjoler, vil også fremhæve dine kurver.

Hvilken kjole passer til søjleformet?

 

Hvis du har en søjleformet krop, kan du skabe illusionen af flere kurver ved at vælge kjoler, der giver volumen og form til din silhuet. Kjoler med detaljer såsom folder, ruching eller ruffles kan skabe en mere feminin og kurvet udseende. Du kan også vælge kjoler med bælter eller taljebånd, der hjælper med at fremhæve en slank talje. Overvej også kjoler med asymmetriske snit eller empire talje, der kan tilføje visuel interesse og form.

Uanset hvilken kropstype, du har, er det vigtigt at huske på, at det vigtigste er, at du føler dig komfortabel og selvsikker i den kjole, du vælger. Disse retningslinjer er blot et udgangspunkt, og du kan altid eksperimentere og prøve forskellige stilarter for at finde den kjole, der passer bedst til dig og din personlige stil.

Husk også at have det sjovt med mode og vær ikke bange for at eksperimentere med forskellige snit, farver og mønstre. Du fortjener at føle dig smuk og selvsikker uanset din kropstype, så vælg en kjole, der får dig til at stråle og viser din unikke skønhed.

Knus,
Pigerne fra Astrid Frank

Se vores nyheder

Nyhed
Bella kjole sort
Bella kjole sort
Bella kjole sort
399 kr.
Nyhed
Liva stiletter rød
Liva stiletter rød
Liva stiletter rød
359 kr.
Nyhed
Agnes kjole hvid
Agnes kjole hvid
Agnes kjole hvid
429 kr.
Nyhed
Naja sandaler brun
Naja sandaler brun
Naja sandaler brun
329 kr.
Nyhed
Katrine taske brun
Katrine taske brun
Katrine taske brun
359 kr.