Hvad skal man tage på til julefrokosten?

julefrokost outfit
Lad os klæde dig på til julefrokosten <3

Hvad skal man tage på til julefrokosten? 

Du er inviteret til julefrokost og aner ikke, hvad du skal tage på. Du stiller dig selv en masse spørgsmål i frustration: Hvad tager de andre på? Skal jeg have en glitrende kjole på, eller er det for meget? Skal jeg tage stiletter på, selvom jeg egentlig ikke kan gå i dem? Bare rolig! Vi giver dig her nogle ideer til, hvad du kan tage på, så du kan gå til julefrokosten med god selvtillid og ro i maven. 


Kjole, bukser eller nederdel?

Det store spørgsmål, hvad angår påklædning, er næsten altid, om man skal tage kjole, bukser eller nederdel på. Måske ved du, at du aldrig har været en "kjole-pige", men føler lidt at det er et must at have kjole på, når du nu er inviteret til julefrokost. Her er svaret uden tvivl nej. Du skal tage lige præcis det på, som du føler dig komfortabel i, fordi du vil opleve, at du føler dig mere afslappet og kan nyde din aften mere, hvis du har det godt i din påklædning.

Men er jeg "fin" nok, hvis jeg ikke kommer i kjole, spørger du måske så. Der er mange andre måder at klæde sig fint på, og det behøver bestemt ikke være i en kjole. Du kan eksempelvis tage et par sorte habitbukser på og style dem med en fin top, der gør dit look en smule mere festligt. Hvis du foretrækker at have afdæmpede farver på, kan du altid pifte dit outfit op med glitrende smykker eller et par høje stiletter.


Stiletter eller flade sko?

Apropos stiletter… det er bare ikke os alle, der kan gå i dem. Så måske spørger du også dig selv, om det er acceptabelt at møde op til julefrokost i et par flade sko og lade de høje stiletter stå derhjemme. Der findes utallige flade sko, som er mindst lige så fine som et par stiletter, så det er bare med at være kreativ. Hvis du eksempelvis ved, at du kommer til at bruge det meste af tiden på dansegulvet, kunne det være en god ide at finde de flade sko frem så du kan nyde din aften. Der er da ikke noget værre end at se de andre give den gas på dansegulvet, mens du står fastfrosset i hjørnet med en drink og ærgrer dig over, at du mødte op i stiletter. Med det sagt er stiletter jo uden tvivl elegante og kan altid pifte ethvert outfit op, så hvis du er en erfaren gænger, så tag dem da endelig på!   


"All eyes on me" eller "blend me in"

Lad os så sige, at du har besluttet dig for at tage kjole på, men er i tvivl om hvorvidt den skal være kort eller lang, tætsiddende eller løs, simpel eller prangende. Her handler det igen lidt om, hvilken aften du ønsker. Trives du godt i at være i centrum, og vil du nyde den opmærksomhed, der følger med ved at komme i noget mere vildt og vovet, kan du med fordel hoppe i dit vildeste festtøj. Har du tværtimod mere behov for at blende ind, og ikke tiltrække for meget opmærksomhed er et sikkert valg en ensfarvet elegant kjole, som du føler dig godt tilpas i, eller måske et habitsæt, som gør dig sofistikeret, men samtidig også giver dig friheden til at slå dig løs på dansegulvet. 


Når alt kommer til alt, handler det mest om, hvad du føler dig bedst tilpas i, så der er ingen begrænsninger eller noget, der er rigtigt og forkert. Vi håber, du blev lidt klogere på, hvad du kan tage på til julefrokosten, og at du har fået mere ro i maven omkring det.

Knus,
Pigerne fra Astrid Frank

Se vores nyheder

Nyhed
Liva stiletter rød
Liva stiletter rød
Liva stiletter rød
359 kr.
Nyhed
Katrine taske brun
Katrine taske brun
Katrine taske brun
359 kr.
Nyhed
Katrine taske sort
Katrine taske sort
Katrine taske sort
359 kr.
Nyhed
Mikela taske lysebrun
Mikela taske lysebrun
Mikela taske lysebrun
359 kr.
Udsolgt
Sarah taske brun
Sarah taske brun
Sarah taske brun
399 kr.