Guide til det perfekte festoutfit

Guide til det perfekte festoutfit
Sådan finder du det perfekte festoutfit

Vi kender det alle sammen - man står og skal til en fest i weekenden, men har ingen anelse om, hvad man skal tage på. Vi har sammensat nogle skønne outfits til dig i dette indlæg, sådan at du NEMT og HURTIGT kan shoppe et nyt og festligt outfit hjem.

Den perfekte kjole

At påføre sig en festkjole vil være et klassisk og sikkert valg. Kjoler er nemme at style og ser altid elegante ud uanset anledningen. Vælg den type kjole, som du føler dig mest tilpas i - om det så er lang, midi, kort, tætsiddende eller løs. Festlighederne bliver altid sjovere, hvis at man føler sig godt tilpas.

Vi anbefaler disse kjoler:

Beige kjole Shop her Sort kjole Shop her Sølv kjole Shop her
Brun kjole Shop her Lang kjole med print Shop her Gylden kjole Shop her

 En festlig top eller skjorte

En festlig top eller skjorte går man heller 'ikke galt i byen med' - som man siger. Fordelen ved at tage en top eller skjorte på er, at man kan style dem med at par fede habitbukser eller en nederdel. Det er også en fordel at kunne have bukser på, hvis at vejret er for koldt til kjole eller bare ben.

Vi anbefaler disse overdele:

Sort bluse Shop her Grøn top Shop her Prikket bluse Shop her
Blå top Shop her Sort top Shop her Blå skjorte Shop her

Et sammenhængende sæt - blazer & habitbukser

Vil du gerne fremstå elegant og sofistikeret til festen? Så er et matchende suit lige noget for dig. Det geniale ved at erhverve sig et matchende suit er, at du kan bruge sættet sammen og efterfølgende style det hver for sig. Et sammenhængene sæt kan sagtens styles med både stiletter og sneakers.

Vi anbefaler disse sæt:

Brunt habitsæt Shop her Grønt habitsæt Shop her Grå habitsæt Shop her


Støvler, stiletter eller sneakers?

Mens nogle sværger til høje stiletter, så er andre mest til komfortable sneakers. Det er vigtigt, at du vælger et fodtøj som passer til dit øvrige outfit men som du også kan bære under hele begivenheden. Vores erfaring siger, at man sagtens kan bære stiletter en hel aften, hvis at hælen ikke er alt for høj. Det kan også være en god idé at tage et par ekstra flade sko med, hvis at det er muligt.

Fordelen ved at vælge et par støvler er, at de nemt kommer til at se lige så elegante ud som stiletter - de er dog meget nemmere at befærde sig rund i, i de sene nattetimer.

Vi anbefaler dette fodtøj:

Sølv stiletter Shop her Sorte støvler Shop her Sorte stiletter Shop her
Hvide sneakers Shop her Beige stiletter Shop her Sorte loafers Shop her

Accessories er et musthave 

Accessories er en genial måde at fuldføre og færdiggøre dit nye outfit. Det er en god idé at medbringe en lille håndtaske til telefon, pung og diverse. Tasken skal ikke være for stor eller tung, da den formentligt skal bæres hele aftenen ( ... og måske have en tur på dansegulvet?).

Du kan gå 'all in' og matche farven på din håndtaske til dine stiletter eller sneakers.

Smykker kan få det mest basale outfit til at fremstå festligt. Som udgangspunkt er det en god idé at matche smykkerne sådan, at der er en 'rød tråd' og at man ikke er i tvivl om, at dit valg er velovervejet. Ved festlige begivenheder kan man også nemt bære større og flere smykker end normalt. 

Vi anbefaler disse accessories:

Sort taske Shop her Sølv ringe Shop her  Guld øreringe Shop her
Guld creoler Shop her Pink taske Shop her Sølv øreringe Shop her

Den rette feststemning

... skal man selv bidrage med - MEN nu har vi (forhåbentligt) hjulpet dig godt på vej til at finde det ideelle outfit til de kommende festligheder og dermed er du 'godt klædt på' til at få en fantastisk aften. 

Knus,
Pigerne fra Astrid Frank