Guide til det perfekte festoutfit

festoutfit
Sådan finder du det perfekte festoutfit

Vi kender det alle sammen; man står og skal til en fest i weekenden, men har ingen anelse om, hvad man skal tage på. Vi har sammensat nogle skønne outfits til dig i dette indlæg, således at du NEMT og HURTIGT kan shoppe et nyt og festligt outfit hjem.

Den perfekte kjole

At iføre sig en festkjole vil være et klassisk og sikkert valg. Kjoler er nemme at style og ser altid elegante ud uanset anledningen. Vælg den type kjole, du føler dig mest tilpas i - om det så er lang, midi, kort, tætsiddende eller løs. Festlighederne bliver altid sjovere, hvis man føler sig godt tilpas.

Vi anbefaler disse kjoler:

Kort-beige-kjoleMidi-kjole-i-mint

 


 En festlig top eller skjorte

En festlig top eller skjorte går man heller 'ikke galt i byen med', som man siger. Fordelen ved at tage en top eller skjorte på er, at man kan style dem med at par fede habitbukser eller en nederdel. Det er også en fordel at kunne have bukser på, hvis vejret er for koldt til kjole eller bare ben.

Vi anbefaler disse overdele:

blå-sommertop lyseblå-sommertop
hvid-skjorte pastellilla-sommertop

Et sammenhængende sæt - blazer & habitbukser

Vil du gerne fremstå elegant og sofistikeret til festen? Så er et matchende suit lige noget for dig. Det geniale ved at erhverve sig et matchende suit er, at du kan bruge sættet sammen og efterfølgende style det hver for sig. Et sammenhængene sæt kan sagtens styles med både stiletter og sneakers.

Vi anbefaler disse sæt:

sort-jakkesæt-kvinder gråt-jakkesæt-kvinder

Støvler, stiletter eller sneakers?

Mens nogle sværger til høje stiletter, så er andre mest til komfortable sneakers. Det er vigtigt, at du vælger noget fodtøj, som passer til dit øvrige outfit, men som du også kan bære under hele begivenheden. Vores erfaring siger, at man sagtens kan bære stiletter en hel aften, hvis hælen ikke er alt for høj. Det kan også være en god idé at tage et ekstra par flade sko med, hvis det er muligt.

Fordelen ved at vælge et par støvler er, at de nemt kommer til at se lige så elegante ud som stiletter - de er dog meget nemmere at befærde sig rundt i, når man kommer til de sene nattetimer.

Vi anbefaler dette fodtøj:

sorte-stiletter-med-sløjfe sorte-stiletter-med-sølv-sløjfe
sort-og-beige-støvler-kvinderLange-sorte-støvler-med-hæl-kvinder

 

Accessories er et musthave 

Accessories er en genial måde at fuldføre og færdiggøre dit nye outfit. Det er en god idé at medbringe en lille håndtaske til telefon, pung og diverse. Tasken skal ikke være for stor eller tung, da den formentligt skal bæres hele aftenen (...og måske have en tur på dansegulvet?).

Du kan gå 'all in' og matche farven på din håndtaske til dine stiletter eller sneakers.

Smykker kan få det mest basale outfit til at fremstå festligt. Som udgangspunkt er det en god idé at matche smykkerne således, at der er en 'rød tråd', og man ikke er i tvivl om, at dit valg er velovervejet. Ved festlige begivenheder kan man også nemt bære større og flere smykker end normalt.

Vi anbefaler disse accessories:

sølvring-med-sten lange-sølv-øreringe
pink-grøn-og-blå-håndtaskersøvl-armbånd-med-perle

 

Den rette feststemning

... skal man selv bidrage med, MEN nu har vi (forhåbentligt) hjulpet dig godt på vej til at finde det ideelle outfit til de kommende festligheder, og dermed er du 'godt klædt på' til at få en fantastisk aften.

Knus,
Pigerne fra Astrid Frank

Se vores nyheder

Nyhed
Amanda kjole mørkegrå
Amanda kjole mørkegrå
Amanda kjole mørkegrå
349 kr.
Nyhed
Alberte kjole mørkebrun
Alberte kjole mørkebrun
Alberte kjole mørkebrun
369 kr.
Nyhed
Klara top mørkebrun
Klara top mørkebrun
Klara top mørkebrun
299 kr.
Nyhed
Amanda kjole mørkegrøn
Amanda kjole mørkegrøn
Amanda kjole mørkegrøn
349 kr.
Nyhed
Julia denim bukser
Julia denim bukser
Julia denim bukser
449 kr.