Glimmer og glamour

glimmerkjole
Glimmer til vinteren

Festligt

Hvorfor skal jeg vælge at iføre mig tøj med glimmer? Der er mange grunde, men vi bør starte et helt bestemt sted, nemlig med følgende argument: Det er festligt! Det er sådan set fuldstændigt ligegyldigt, om det er skoene, kjolen, toppen eller bukserne, der glimter - det hele er festligt som bare pokker!
Derudover bidrager glimmer til at skabe et glamourøst og elegant look, om det så er et regulært gå-i-byen-outfit, nytårsoutfittet eller noget så ekstravagant som et gallaevent.
Slutteligt skal du investere i glimmeroutfits, fordi vi nærmer os de mørkere vintermåneder, og glimmer simpelthen formår at fange og reflektere lyset på en helt særlig måde.

 

Glimmer kjoler

Så skal du virkelig have fat i et festligt og glamourøst look, er glimmer kjolen en stensikker vinder. Det gode ved glimmer kjolen er, at den ikke blot kommer i én farve og udformning, men derimod kommer i forskellige snit, pasformer, længder og farver, og derfor burde der være én til alle kjoleelskere og lejligheder.
Det, der dog er særligt ved glimmer kjolen er, at det er en tidløs klassiker, der udstråler femininitet og elegance. Derudover er et kendetegn, at de sjældent er simple, men ofte har et væld af detaljer, der er med til at skabe overdådighed. Det er også bare én af grundene til, at det ikke er nødvendigt med en masse accessories - detaljerne og ikke mindst glimmeret taler for sig selv.
Nu sagde vi, at glimmeret fanger og reflekterer lyset, og det gør selvfølgelig, at foruden gallefesten vil det oplagte valg til glimmer kjolen være nytårsfesten eller de mange julefrokoster, der venter lige om hjørnet. Og hvilken farve skal det så være? Jamen det kommer an på, hvilket look du vil opnå; med en sort glimmerkjole vil du få et stilrent look, hvor du dog vil få et mere festligt udtryk med en farvet kjole. Uanset hvad må du ikke glemme glimmer kjolens trofaste følgesvend; stiletterne, der fuldender looket.
Skulle du pludselig stå i den situation, at du skulle ønske at tone din glimmerkjole ned, kan dette altid gøres med en oversized blazer, men hey? Nogle stjerner er skabt til at skinne!

 

Top, bodystocking, nederdel og bukser

Der er en tendens til straks at tænke på kjoler, når man nævner glimmer, men man går glip af en verden af muligheder, hvis tankegangen er så snæver. For ja, glimmer kjolen gør dig til centrum for opmærksomheden ved festen, men hvad nu, hvis du gerne bare vil tilsætte lidt glimmer til din hverdag? Så kan glimmer kjolen måske blive en lille tand for meget, men det er her, du kan overveje alle dine andre muligheder. Det kan også være, du bare ikke er svært begejstret over for kjoler, og så er det også vigtigt, du ved, at du har alternativer.
Den første og ganske oplagte mulighed for iførelse af glimmer kommer med glimmer toppen og bodystockingen, der fungerer for dig, som ikke ønsker at gå all in på glimmer, men bare ønsker et tilføje en lille smule af den glamour, glimmeret bidrager med. Brug din glimmer top eller bodystocking under en åbentstående blazer, og alt efter benklæderne kan du være klar til en tur på café eller til at pifte kontorlooket op - en glimmer top fungerer selvfølgelig også til fest, men som du kan se, er den mere universel i sine muligheder.
Hvis du bare ikke er så interesseret i at iføre dig en kjole, men stadig vil være festlig til festen, kan du også overveje enten en glimmer nederdel eller sågar glimmer bukser, for ved du hvad? Det er lige så festligt, og det giver den samme opmærksomhed, som kjolen gør. Hvis du så samtidig ifører dig blazer og stiletter, har du også her et klassisk og cool festlook.

Knus,
Pigerne fra Astrid Frank

Se vores nyheder

Nyhed
Lina stiletter sort
Lina stiletter sort
Lina stiletter sort
399 kr.
Nyhed
Nadia bukser blå
Nadia bukser blå
Nadia bukser blå
379 kr.
Nyhed
Sheila bluse beige
Sheila bluse beige
Sheila bluse beige
349 kr.
Nyhed
Celine sandaler blå
Celine sandaler blå
Celine sandaler blå
329 kr.
Nyhed
Maria jakke grå
Maria jakke grå
Maria jakke grå
599 kr.