Nytåret nærmer sig - har du styr på dit nytårsoutfit?

nytår
Nytåret nærmer sig - har du styr på outfittet?

Farvel til 2024...

Den søde, varme og kærlige juletid er snart ovre og sikke en skøn sæson, vi har haft dette år. Nu venter årets sjoveste fest; nemlig nytårsaften.

Hos Astrid Frank er indkøb af nytårskjoler nærmest en højtid i sig selv. Vi elsker at håndplukke elegante, glitrende og festlige kjoler til shoppen, velvidende om at de skal bæres af en masse smukke kvinder på netop denne specielle aften.

Læs med herunder og få inspiration til at udvælge din nye kjole samt nogle gode råd til, hvordan du nemt kan sætte håret og makeuppen på denne fortryllende aften.

4 ting dit nytårsoutfit skal kunne

1. 

Kjolen må gerne være festligere end din sædvanlige 'gå i byen kjole'. Der må gerne skrues ekstra op for glitter, vilde farver og flotte udskæringer.

2.

Denne aften er det muligt at skrue max. op for vilde accessories, store smykker og farverige stiletter. Hold dig ikke tilbage!

3.

Match dit outfit med dine vendinder og temaet. Dette er naturligvis ikke et 'must', men en sjov idé, hvis man gerne vil gøre noget ekstra ud af festen.

4.

Vigtigst af alt: du skal føle dig godt tilpas i dit outfit og ikke vælge noget, som føles for stramt eller udfordrende til din stil.

Vores bud på den perfekte kjole

nytårsoutfit-kvinder


Shop alle kjoler her

Selvom din nye, smukke nytårskjole snart er i hus, så er der flere tiltag, som skal gøres inden denne specielle aften.

Huskeliste til nytårsaften

MAKEUP

Der er fri mulighed for at kaste sig ud i et vildt make-up look med glitter, eyeliner og falske vipper. Hold dig ikke tilbage, men det kan være en god idé at øve sig et par dage forinden, sådan at makeuppen bare spiller på aftenen.

Du kan nemt og hurtigt lave et flot look med gyldne sten og bladguld - kun fantasien sætter grænser !

billede-med-makeupSELVBRUNER

Selvbruner er den perfekte måde til hurtigt (og sundt) at opnå en mørk og lækker glød på. Vi anbefaler, at du opstarter dit selvbruner-projekt dagen inden, du skal feste.

1.

Start med at skrubbe kroppen grundigt med en bodyscrub eller skrubbehandske i badet. Her kan du med fordel barbere dine ben også. 

2.

Tør kroppen og påfør bodylotion på de 'tørre' steder på kroppen som f.eks. albuer, knæ og fødder. 

3.

Påfør selvbruner på hele kroppen og vask hænderne grundigt efterfølgende. Har du blond hår og bruger selvbrunerspray, anbefaler vi, at du bruger et hårnet.
Lad farven arbejde et par timer eller sov med den på. Vask overskydende farve af i badet og afslut med en god fugtighedscreme.

selvbruner-og-handskeHÅRET SKAL SÆTTES

Vores go-to håropsætning er smukke, elegante krøller. Dette er hurtigt, nemt og kræver kun et krøllejern, hårlak og en varmebeskyttende spray.

1.

Red håret igennem og påfør varmebeskyttelse i længderne. (En varmebeskyttende spray hjælper med at holde længere på krøllerne samt beskytte håret imod slid fra varmen - win win!)

2. 

Krøl håret med enten et krøllejern eller et glattejern. 

3.

Spray hårlak på krøllerne og red det efterfølgende forsigtigt igennem med en børste. Påfør evt. lidt hårolie i længderne for ekstra glans.

hvid-bluse-kvindeTASKEN SKAL PAKKES

Det er vigtigt, at tasken er pakket til aftenens strabadser. Lad vigtige ting blive hjemme såsom kørekort og lign., som ikke skal benyttes henover aftenen. Pak evt. ekstra vippelim, pudder og håndsprit. 

Find en taske, som har en god størrelse, og som er nem at bære på hele aftenen.

sort-skuldertaske-med-sølv-nitter-kvinder

Vi håber at dette opslag kunne guide dig på vej og hjælpe dig med at blive klar til årets sjoveste fest.

VI SES I 2025...

Tak fordi du vil følge med i vores univers her hos Astrid Frank. Vi glæder os til et spændende nyt år med masser af nye tiltag og skønne produkter.

Vi ønsker dig en fantastisk aften og alt held og lykke i det nye år. Knus,
Pigerne fra Astrid Frank

Se vores nyheder

Nyhed
Lucca denim jakke
Lucca denim jakke
Lucca denim jakke
499 kr.
Nyhed
Lucca jeans blå
Lucca jeans blå
Lucca jeans blå
399 kr.
FORUDBESTIL
Nyhed
Amelie denim kjole blå FORUDBESTILLING
Amelie denim kjole blå FORUDBESTILLING
Amelie denim kjole blå FORUDBESTILLING
499 kr.
Nyhed
Melina ballerina beige
Melina ballerina beige
Melina ballerina beige
319 kr.
Nyhed
Sofie taske blå
Sofie taske blå
Sofie taske blå
389 kr.