Nytåret nærmer sig - har du styr på dit nytårsoutfit?

Nytåret nærmer sig - har du styr på dit nytårsoutfit?
Nytåret nærmer sig - har du styr på outfittet?

Farvel til 2022 ...

Den søde, varme og kærlige juletid er snart ovre og sikke en skøn sæson som vi har haft dette år. Nu venter årets sjoveste fest - nemlig nytårsaften.

Hos Astrid Frank er indkøb af nytårskjoler nærmest en højtid i sig selv. Vi elsker at håndplukke elegante, glitrende og festlige kjoler til shoppen velvidende om, at de skal bæres af en masse smukke kvinder på netop denne specielle aften.

Læs med herunder og få inspiration til at udvælge din nye kjole samt nogle gode råd til, hvordan at du nemt kan sætte håret og makeuppen på denne fortryllende aften.

4 ting som dit nytårsoutfit skal kunne

1. 

Kjolen må gerne være festlig end din sædvanlige 'gå i byen kjole'. Der må gerne skrues ekstra op for glitter, vilde farver og flotte udskæringer.

2.

Denne aften er det muligt at skrue max op for vilde accessories, store smykker og farverige stiletter. Hold dig ikke tilbage! 

3.

Match dit outfit med dine vendinder og temaet. Dette er selvfølgelig ikke et 'must' men en sjov idé, hvis at man gerne vil gøre noget ekstra ud af festen.

4.

Vigtigst af alt: du skal føle dig godt tilpas i dit outfit og ikke vælge noget, som ikke føles for stramt eller udfordrende til din stil.

Vores bud på den perfekte kjole

nytårsoutfit
Shop alle kjoler her

Selvom din nye, smukke nytårskjole snart er i hus, så er der flere tiltag, som skal gøres inden denne specielle aften.

Huskeliste til nytårsaften

MAKEUP

Der er fri mulighed for at kaste sig ud i et vildt make-up look med glitter, eyeliner og falske vipper. Hold dig ikke tilbage, men det kan være en god idé at øve sig et par dage forinden, sådan at makeuppen bare spiller på aftenen.

Du kan nemt og hurtigt lave en flot look med gyldne sten og bladguld - kun fantasien sætter grænser !SELVBRUNER

Selvbruner er den perfekte måde til hurtigt (og sundt) at opnå en mørk og lækker glød på. Vi anbefaler, at du opstarter dit selvbruner-projekt dagen inden at du skal feste.

1.

Start med at skrubbe kroppen grundigt med en bodyscrub eller skrubbehandske i badet. Her kan du med fordel barbere dine ben også. 

2.

Tør kroppen og påfør bodylotion på de 'tørre' steder på kroppen som f.eks. albuer, knæ og fødder. 

3.

Påfør selvbruner på hele kroppen og vask hænderne grundigt efterfølgende. Har du blond hår og bruger selvbruner spray, så anbefaler vi at du bruger et hårnet.
Lad farven arbejde et par timer eller sov med den på. Vask overskydende farve af i badet og afslut med en god fugtighedscreme.HÅRET SKAL SÆTTES

Vores go-to håropsætning er smukke, elegante krøller. Dette er hurtigt, nemt og kræver kun et krøllejern, hårlak og en varmebeskyttende spray.

1.

Red håret igennem og påfør varmebeskyttelse i længderne. (En varmebeskyttende spray hjælper med at holde længere på krøllerne samt beskytte håret imod slid fra varmen - win win!)

2. 

Krøl håret med enten et krøllejern eller et glattejern. 

3.

Spray hårlak på krøllerne og red det efterfølgende forsigtigt igennem med en børste. Påfør evt. lidt hårolie i længderne for ekstra glans.TASKEN SKAL PAKKES

Det er vigtigt at tasken er pakket til aftenens strabadser. Lad vigtige ting bilve hjemme såsom kørekort og lign. som ikke skal benyttes henover aftenen. Pak evt. ekstra vippelim, pudder og håndsprit. 

Find en taske som har en god størrelse og som er nem at bære på hele aftenen.

Vi håber at dette opslag kunne guide dig på vej og hjælpe dig med at blive klar til årets sjoveste fest.

VI SES I 2023 ...

Tak fordi at du vil følge med i vores univers her hos Astrid Frank - vi glæder os til et spændende nyt år med massere af nye tiltag og skønne produkter.

Vi ønsker dig en fantastisk aften og alt held og lykke i det nye år. Knus,
Pigerne fra Astrid Frank