Tøj idéer til forårets udendørs arrangementer og havefester

Brun trenchcoat
Essentials til udendørs begivenheder i foråret

Foråret er kendt for at bringe flere solrige dage, festlighed og glæde med sig, og hvad er bedre end at fejre det med udendørs arrangementer, havefester og picnics? Men når vejret begynder at varme op, kan valget af påklædning være en udfordring. Hvad skal man have på, der både er stilfuldt, komfortabelt og passende til udendørs omgivelser? Her kommer vi med nogle tips til hvilke idéer og overvejelser, du kan gøre dig, når du skal vælge påklædning til forårets udendørs arrangementer. 

Must-haves til udendørs begivenheder i foråret 

Først og fremmest er det vigtigt at overveje typen af begivenhed, du deltager i, når du vælger dit outfit. En afslappet havefest kalder måske på et mere afslappet look, mens et udendørs bryllup eller cocktailfest måske kræver noget mere formelt og poleret. 

 1. Lette og luftige materialer:
  Når du vælger tøj til udendørs begivenheder, er det vigtigt at prioritere lette og luftige materialer, specielt hvis der loves varmt vejr. Det kunne være bomuld eller hør da de tillader din hud at ånde og holder dig kølig, selv når solen står højt på himlen.

 2. Match vejret:
  Forår er lig med at alle blomster og træer springer ud og giver os mere farve og glæde i hverdagen. Lad dig inspirere af naturen og klæd dig i farver, så du også kan være med til at skabe glæde. En kjole i en fin farve kunne være ideel. Dette kunne også være et par bukser i en flot farve, som du kan style med en basic top eller t-shirt.

 3. Accessories:
  Giv dit outfit et ekstra løft med nogle forskellige accessories. Sæt prikken over i'et med et fint bælte eller nogle smykker. Medbring også en flot taske, hvor du kan have alle dine vigtigste ejendele. 

Vælg tøj, der passer til lejligheden, samtidig med at du udtrykker din personlige stil og komfort.

Praktiske tips til påklædning til udendørs arrangementer i foråret

I foråret kan vejret ofte være skiftende og derfor har vi her samlet nogle forskellige praktiske overvejelser du kan gøre dig i forhold til dit udendørs forårs outfit.

 1. Skovalg:
  Når det kommer til sko til udendørs begivenheder, er komfort nøglen. Et par flade sko eller sneakers er ideelle valg til havefester, hvor man bevæger sig rundt på græs og ujævnt terræn. På den måde kan du bevæge dig frit rundt uden at bekymre dig om at glide eller få ømme fødder. Hvis begivenheden er mere afslappende og terrænet tillader det, kunne et par sandaler være ideelle.

 2. Praktiske accessories:
  Når det kommer til udendørs arrangementer, er det vigtigt at være både stilfuld og praktisk. Et af de mest essentielle accessories, der bør være på din liste, er en god og rummelig taske, som kan bære for eksempel solcreme og en ekstra sweater. Dette kunne være en stor håndtaske eller en mulepose. Hvis du ønsker inspiration til en taske, så se vores udvalg af forskellige tasker her. Udover en praktisk taske er et par solbriller også et musthave accessory, hvis det er en solrig dag. Derudover er solbriller ikke bare praktiske, men også stilfulde og kan være med til at pifte dit outfit op.

 3. Ekstra lag:
  Hvis arrangementet foregår sent på dagen eller fortsætter til aftentimerne er det eventuelt en god idé at medbringe et ekstra lag så du kan holde dig varm, hvis aftentimerne bliver kølige. Dette kunne for eksempel være en let jakke, såsom en trenchcoat og en læderjakke. Det kunne også være en cardigan eller en blazer.

 4. Vær forberedt på uforudsigeligt vejr:
  Foråret er også sæson for pludselige regnbyger, så sørg for at være forberedt ved at medbringe en let regnjakke eller en paraply.

 

Udendørs arrangementer og havefester er en fantastisk måde at nyde det skønne forår på sammen med venner og familie. Ved at vælge den rigtige påklædning, der er både stilfuld og praktisk, kan du sikre dig, at du ser fantastisk ud og føler dig godt tilpas under enhver udendørs festlighed.

Nu er du forhåbentligt godt klædt på til når, du skal vælge outfit til forårets festligheder. Hvis du har brug for yderligere inspiration, så kig endelig forbi i butikken, hvor vi altid står klar til at hjælpe, og ellers kan du også finde inspiration med det samme lige her.

Knus,
Pigerne fra Astrid Frank

Se vores nyheder

Nyhed
Lina stiletter sort
Lina stiletter sort
Lina stiletter sort
399 kr.
Nyhed
Nadia bukser blå
Nadia bukser blå
Nadia bukser blå
379 kr.
Nyhed
Sheila bluse beige
Sheila bluse beige
Sheila bluse beige
349 kr.
Nyhed
Kira bukser hvid
Kira bukser hvid
Kira bukser hvid
329 kr.
Nyhed
Celine sandaler blå
Celine sandaler blå
Celine sandaler blå
329 kr.